| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesionalce' u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: - Jedini kriterij bila je stručnost. Fond za privatizaciju sigurno je najsloženija državna institucija koja je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesionalce' Jutarnji.hr Citat:
bah..... | |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesiona Nekim će biti smiješno, ali ja sam matematičar, pa me uvjek impresioniraju veliki brojevi. Citat:
Naravno da me smeta izjava u kojoj ispada de je svaki dokument ili predmet obradio za 2 sekunde. I dalje mi oivo sve liči na starorimsku arenu u kojoj su se javno pogubljivali politički neprijatelji, za zabavu puka. Zar nije ta vlada prodavala Plivu tajnim ugovorima. I dan danas je prodaja telekomunikacija izvedena tajnim ugovorom po kojem samo vlada zna što je prodala.... Bacite ih lavovima! Strvinari će već pokupiti ostatke.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesiona a gle ovo .... Citat:
(ne znam točno kad je to radio, ali predobro mi je jasno da je kriminala u HFPu bilo UVIJEK) | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesiona Ne mogu da ne spomenem da je baš taj isti Hebrang privatizacijom veledrogerija i daju ći im koncesije, operušao HZZO. Naime, nabavku lijekova kontrolira nekoliko veledrogerija koje nisu na tržišnoj utakmici, nego same određuju svoje marže. U Hrvatskoj su ljekovi dvostruko skuplji nego npr. u Mađarskoj. Naime, uobičajene marže uvoznika i veleprodaja su 20 - 30%. Hrvatske veledrogerije rade s maržama preko 100% jer im je to omogućio baš taj isti Hebrang. Da li je moguće da je ovo napravio bez debele provizije?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 23-06-07 u 10:07. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesiona samo za ono kaj je od zdravstva napravio bi mu trebalo suditi ... ostalo je samo dodatak ... umjesto da se kao doktor bori da zdravstvo dobije više iz proračuna (ipak se radi o životima), uništavao je sve kaj se moglo, čak je štedio i trošio manje nego onu bijedu kaj su mu davali i još se s time hvalio ... upropastio je zdravlje pitaj boga kolko ljudi ... on mi je možda najodvratniji HDZovac (a konkurencija je stvarno jaka) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesiona Prestrašno je što nam se događa, ili ne želimo znati ili nas ima malo koji smo svjesni prevare, pljačke Hrvata nad Hrvatima.... Ja sam naprosto šokiran svin što se dešava ovih dana, izjave, odgovori, replike, neznam više šta, pratim na tv, izjave močnika pa mi smo stvarno ovce ili neznam što. Netko tko je ostavio lopovima da se brinu o njegovoj budučnosti, pa ovaj narod nema budučnosti nastavi li se ovako, da nitko za ništa nije kriv i da se kažnjavaju, ako se kaznu?, sitne ribe. Popizdija san, ne znam više ništa, ovdje očito j..u ludi zbunjene.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesiona Nemoj te tako o jedinom preostalom Pravom Političaru u Hrvata...Ipak je on samo jedan radiolog...Nekuži se on previše u politku, ekonomiju.... Samo svaka mu čast...Prave je profesionalce izabrao...Da ih ideš svijećom tražiti, teško bi ih čovjek našao...Još su i dobra, uigrana ekipa... ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hebrang: 'Odabrao sam Matanovića, Gotovca i Pešu jer sam htio vrhunske profesiona Citat:
![]() Tebi Maslow +rep za matematiku. ne mogu sada
__________________ Konačno da i ja jednu kažem Zadnji Uredio Homesick : 25-06-07 u 08:42. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gotovca, hebrang, htio, jer, matanovica, odabrao, pes u, profesionalce, sam, vrhunske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:04.

ne mogu sada