| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Heroinska diskrepancija u Znanost forumu; Ma ruža previše priča i isfurava se na nekakvu hrabrost. Uhvatila se borbe protiv narkomanije i misli da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroinska diskrepancija Ma ruža previše priča i isfurava se na nekakvu hrabrost. Uhvatila se borbe protiv narkomanije i misli da će sve narko dilere strpati u zatvor. Okomila se tamo ne nekog lokalnog dilera cvika i misli da je on neznam što. E moja ružo droge če uvik biti tako je u razvijenom svijetu, a bome i kod nas. Pa ja sam bio u Genevi pa sam vidio da se droga prodaje u centru grada, samo ti dolaze i nude. A moja ružo, ružice, a da malo napadneš velike, npr. nikicu jelaviča čovijeka koji je veči problem za ovo dručtvo od nekakvog lokalnog dilera cvika. Jednom je u novinama bila izjava splitskog dilera, više ne dilam, jel to danas radi policija. U tome je problem ove države u potkupljivosti, lošem standardu, nezaposlenosti, a ne u dilanju i ovisnosti. Možda je taj cvik sasvim ok dečko samo mu živod nije pružao dovoljno šansi, a on je izabrao ovu krivu. Možda da je mogao odma dobiti normalan posao i normalan život nebi odabrao ovu prvu opciju. Zato dragi političari shvatite, ima puno problema u ovoj državi da bi vi nama mazali oči sa problemom ovisnosti, rješite neke druge stvari pa čete viti kako če se ovisnost smanjiti. A što se tiče heptanona, ruža nema pojma o tome pa neka umukne. FCB |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroinska diskrepancija Super post Berto. Slažem se 95%. Ne slažem se jedino sa konstatacijom da bi u sređenom (politički i gospodarski) svijetu prestala potreba za konzumacijom droga. Tu je još puno drugih faktora u igri od kojih se neki zovu dosada, melankolija, radoznalost, depresija........... ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroinska diskrepancija Citat:
FCB | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Heroinska diskrepancija Problemom ovisnosti se trebaju baviti čak 4 ministarstva. MUP (policija), MPOiS (prosvijeta), MP (pravosuđe) i MZiSS(zdravstvo) Ruža je dobro zaključila da problem počinje u MP, koji se izgovara da ga ograničava MP preliberalnim zakonima. Svi koji se nonšalantno odnose prema ovoj temi nisu imali bliži kontakt s problemima ovisnosti. Rigorozne kazne za posjedovanje se primjenjuju istom za odrasle osobe i po meni su beskorisne. Problem države su ovisnici teenageri, koji ne spadaju pod ovaj zakon. Očekujete od jedne žene da odgovara na pitanja iz resora čak 4 ministarstva. Niste li malo prezahtjevni.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroinska diskrepancija Silence, ajd' da ja sad malo idem u natezanje s tobom. Kao prvo, Maslow i ja smo uglavnom komentirali Sakomana, a ne Ružu, jer se to već vodilo hrpu puta. Usput, jako mi je žao što si ti razočaran ako se u svakom razgovoru o toj temi, zbor iz grčke tragedije (tj. mi forumaši) ne počnemo bacati drvlje i kamenje na Ružu Tomašić. I sad ako ne zamjeriš jedna opaska na osobnom planu (nije mi namjera ići ad hominem). Sjeti se naše raspre kad je Čačić izašao sa gospodarskim planom, i kao glavna točka je bila ona nebuloza sa vanjskim dugom. Tvoj odgovor je bio u stilu 'je, nije to baš nešto... ali on bar priča o gospodarskom programu, a svi ostali šute tj. nemaju programa'. Iz vlastitog iskustva, ne očekujem da imaš isti stav/tolerantnost prema gorljivosti Ruže Tomašić da se obračuna s drogom- ali zašto te toliko 'živcira' ako netko možda ima jednako tolerantan stav prema tome kao što si ti u onom slučaju imao prema Čačiću?!?
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Heroinska diskrepancija Wolfy, ne gnjavi mi Silencea. Silence u pravilu piše kad misli da ima nešto pametno za reći. Mislim da si stekao krivi dojam da se on voli natezat. Za natezanje imaš Berta11 i HPLJ5L. Moraš još puno učiti o debatiranju i taktici debatiranja.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Banned | Re: Heroinska diskrepancija Citat:
niko živ nije raspravljo o Čačićevom programu, nego o Čačiću. iako ja bacam drvlje i kamenje na Dva Pištolja, mene ne smeta ona osobno, nego njen program, za koji mislim da je loš ... nek dođe s boljim programom, pa ću ga podržat. vidiš razliku? odbaci svo moje zajebavanje, vidit ćeš da mu u ovoj temi smeta, po meni, loše napravljen program i način na koji se to koristi u predizbornoj kampanji ... isto kako HNSu neću tako skoro zaboravit 200 000 radnih mjesta. međutim, čim se krene pričat o programima koje Čačić nudi, mora se pričat i o njemu, nikako da neko kaže zakaj misli da su programi loši ili neizvodivi ili beskorisni ili bilo što drugo .. nego se sluša o Pusićki i kako ona smatra da je Hrvatska agresor, o Čačići i milion drugih stvari, samo NE O PROGRAMU. mene kod Dva Pištolja smeta kaj jednoj ovako složenoj temi prilazi populističkim pristupom, di daje masi ono kaj oni hoće čuti, umjesto da se kaže kaj se točno treba napraviti ... cjeli njen tzv. program ne vrijedi papira na kojem je napisan, jer osim praznih fraza, nema nikakve supstance .... osim ako nekome nije dovoljna supstance to kaj je ona u HSPu (a očito je nekima to dovoljno). ne mislim se više raspravljat o tome ... ja mislim da je ovo kaj ona hoće napravit ishitreno, beskorisno i neće ništa promjenit, jer se uopće ne dotiče najvažnijih stvari ... trpa sve žive koji su ikad došli u doticaj s drogama u isti koš i tako dalje .. greška do greške .... vi se slobodno divite kak je ona hrabra i pametna (a nije nijedno) i nadajte se da će pobjedit na izborima ... ja će se molit svim mogućim bogovima da neko ko preko leđa teških bolesnika skuplja političke bodove ipak ne pobijedi ... i HDZ je imao više obraza u kampanji ... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroinska diskrepancija Pogledaj poruku #6, i tvoj odgovor: link , to je ono o čemu sam govorio... Nikakva Pusićka, nikakva Čačićeva prošlost- a koliko sam pogriješio u ocjeni toga što je napisano u članku može se vidjeti iz linka na članak. Ali, ne ćemo se sad natezati oko detalja.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 31-05-07 u 21:28. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned | Re: Heroinska diskrepancija Citat:
jel HNS ima dobar program neke ideju su im OK, ono kaj misle prebacit iz varaždinske županije i kaj su isprobali ... jel Čačić nekad priča gluposti? naravno ... niko nigdi nije počeo temu di priča kakav gospodarski program očekuje, kaj bi htio vidit u predstavljanju stranaka i slično .. makar, dok je u medijima glavna vijest jel neka sponza nekome u oporuci, ja baš i nemam previše vjere i povjerenja u izbor koji ljudi rade .... polako mi se više ni ne izlazi na glasanje .. opet se ništa bitno neće promjenit, sve dok je neka potrošena droljetina najvažnija vijest .... jebeš budućnost, jebeš ekonomiju, ajmo vidit jel drolja dobila još jednu bundu ... KATASTROFA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: diskrepancija, heroinska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:25.