| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Hitler i njegova vladavina u Znanost forumu; genijalac... lud, ali genijalac... okrenuo je svijet naopako, naveo je sve da ga slijede, to ne moze napraviti idiot ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | genijalac... lud, ali genijalac... okrenuo je svijet naopako, naveo je sve da ga slijede, to ne moze napraviti idiot ili budala... ali da je bio lud, je...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | @Silver, fala, fala... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onih 29 tableta??
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-12-05
Poruka: 139
![]() | mržnja ga je šorala kad je gleda njemačku slomljenu nakon prvor rata. On je još samo jedan primjer o gluposti i neučinkovitosti raznih liga naroda, UN-a itd, koji su mu dopustili da se naoruža za šta su mislili da će koristiti tu vojnu silu, za lov na jarebice??? |
| |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,256
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
možda već znate ali hitler uopće nije bil inteligentan niti mu je to blo na prvom mjestu. za njega je rad ispred svega. arbeit macht frei
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove | |
| |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,256
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | osobno mu se divim iz tri razloga: 1. sposoban vladati masom putem izvrsnih govora 2. marljivost 3. imati muda bez ikakve grižnje savjesti poklati tolke židove
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| |
![]() |
| Tagovi: hitler, njegova, vladavina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

Bravo Aris...ljepo pišeš, sve pohvale...
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje