Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HNS ponudio koaliciju SDP-u u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: ZAGREB - Predsjednica HNS-a Vesna Pusić i premijerski kandidat te stranke Radimir Čačić danas su otvoreno ponudili ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-07, 10:15   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
HNS ponudio koaliciju SDP-u

Jutarnji.hr

Citat:
ZAGREB - Predsjednica HNS-a Vesna Pusić i premijerski kandidat te stranke Radimir Čačić danas su otvoreno ponudili predizbornu koaliciju SDP-u za sljedeće parlamentarne izbore jer, temeljem nedavno objavljenog IRI-jeva istraživanja rejtinga stranaka, vjeruju da koalicija SDP-HNS može osvojiti 37 posto glasova birača.
Citat:
No, neslužbeno se moglo doznati da su u HNS-u spremni “prigušiti stranački interes i osobne ambicije” odnosno pristati i na SDP-ova premijerskog kandidata, ako se s SDP-om uspije dogovoriti predizborna koalicija koja bi se temeljila na desetak vrlo konkretnih projekata buduće vlade. Ipak, u službenim izjavama HNS čvrsto ostaje iza toga da je Čačić premijerski kandidat te stranke.
baš me zanimaju ti projekti ... obzirom da je Čačićevo ministarstvo bilo jedno od rijetkih koje je stvarno radilo svoj poso u prošloj koaliciji, volio bi čuti koju su to projekti ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 10:56   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: HNS ponudio koaliciju SDP-u

Srodna koalicija, ne čudim se ovome ...

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 11:12   #3 (permalink)
Banned

silence

iako je logična, nisam baš siguran da bi osvojili moj glas .. osim ako ne čujem te programe i ne uvjerim se da imaju smisla ... s druge strane, ako talBandić postane predsjednik SDP-a, nema šanse da im dam glas, meni je on možda i gori od HDZ-a koji je sad na vlasti.

iovako nema šanse da glasam za SDP dok je on tamo, ali ako mu daju još višu funkciju, nema šanse ni da glasam za one koji bi s njima djelili vlast ...

kaj se tiče same koalicije - logična je, prva i treća stranka, a zajedno bi povukli još nešto glasača manjih stranaka i time dobili više glasova nego da idu odvojeno ..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 11:43   #4 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Zoran Milanović najbolja opcija za SDP po mojem mišljenju

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 11:48   #5 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Zoran Milanović najbolja opcija za SDP po mojem mišljenju
slažem se .. novo lice bi moglo privući i nove ljude ... ima znanje, nije da je neki outsider, ali nije upleten u nikakva sranja i nema neke prtlhage koju ostali imaju ( taliBandić ima kolonu šlepera s prtljagom)
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 11:54   #6 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Po meni je to HNS-ov zaokret u lijevo.
Otvorena borba za lijevo orijentirane birače?

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 11:57   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
slažem se .. novo lice bi moglo privući i nove ljude ... ima znanje, nije da je neki outsider, ali nije upleten u nikakva sranja i nema neke prtlhage koju ostali imaju ( taliBandić ima kolonu šlepera s prtljagom)
Moguće je, ali koliko poznajem našu situaciju i naše političare, moguće je da će ko pijavica počet punit tu svoju prtljagu...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 11:58   #8 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Moguće je, ali koliko poznajem našu situaciju i naše političare, moguće je da će ko pijavica počet punit tu svoju prtljagu...
moguće je, ali za sada mu je prazna, kaj se ne može reći za ostale kandidate ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 12:03   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,762
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ti iz HNS-a nikad ne će naučiti... Zar ih nije SDP nedavno 'oprao' po pitanju razgovaranja o koalicijama?

I što je najgore imali su pravo- ako HNS hoće koaliciju, onda bi im bilo pametnije razgovarati sa SDP-om a ne s novinarima o toj temi.
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 12:15   #10 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
iako je logična, nisam baš siguran da bi osvojili moj glas .. osim ako ne čujem te programe i ne uvjerim se da imaju smisla ... s druge strane, ako talBandić postane predsjednik SDP-a, nema šanse da im dam glas, meni je on možda i gori od HDZ-a koji je sad na vlasti.

iovako nema šanse da glasam za SDP dok je on tamo, ali ako mu daju još višu funkciju, nema šanse ni da glasam za one koji bi s njima djelili vlast ...

kaj se tiče same koalicije - logična je, prva i treća stranka, a zajedno bi povukli još nešto glasača manjih stranaka i time dobili više glasova nego da idu odvojeno ..
Cijenim tvoj princip, jer i ja isto tako razmišljam, kada bi HSP ušao u koalciju sa HDZom, ja bi vjerojatno glasao za SDP na sljedećim izborima

A koja je treća stranka po snazi, nisam baš siguran

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hns, koaliciju, ponudio, sdpu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114