| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HNS ponudio koaliciju SDP-u u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: ZAGREB - Predsjednica HNS-a Vesna Pusić i premijerski kandidat te stranke Radimir Čačić danas su otvoreno ponudili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned | HNS ponudio koaliciju SDP-u Jutarnji.hr Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: HNS ponudio koaliciju SDP-u iako je logična, nisam baš siguran da bi osvojili moj glas .. osim ako ne čujem te programe i ne uvjerim se da imaju smisla ... s druge strane, ako talBandić postane predsjednik SDP-a, nema šanse da im dam glas, meni je on možda i gori od HDZ-a koji je sad na vlasti. iovako nema šanse da glasam za SDP dok je on tamo, ali ako mu daju još višu funkciju, nema šanse ni da glasam za one koji bi s njima djelili vlast ... kaj se tiče same koalicije - logična je, prva i treća stranka, a zajedno bi povukli još nešto glasača manjih stranaka i time dobili više glasova nego da idu odvojeno .. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HNS ponudio koaliciju SDP-u Ti iz HNS-a nikad ne će naučiti... Zar ih nije SDP nedavno 'oprao' po pitanju razgovaranja o koalicijama?I što je najgore imali su pravo- ako HNS hoće koaliciju, onda bi im bilo pametnije razgovarati sa SDP-om a ne s novinarima o toj temi.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: HNS ponudio koaliciju SDP-u Citat:
A koja je treća stranka po snazi, nisam baš siguran ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hns, koaliciju, ponudio, sdpu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:08.

Svi smo mi MASS SARR

Zar ih nije SDP nedavno 'oprao' po pitanju razgovaranja o koalicijama?