| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HNS - stranka sukoba interesa u Znanost forumu; Dobro - i kad si već dokazao da je pravna država na djelu - što je poduzeto da se kazni osobu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: HNS - stranka sukoba interesa Dobro - i kad si već dokazao da je pravna država na djelu - što je poduzeto da se kazni osobu koja je bila u sukobu interesa? ![]() Osobu koja je dakle zloporabila položaj i ovlasti da bi manipulirala proračunskim sredstvima? Uz to sve - s druge strane gledano - oni su bili u oporbi 4 godine a kako stvari stoje mogli bi još 4 i gdje je ona silna politička volja za borbu protiv korupcije - zar se ne bi moglo nakon legitimne odluke saborskog odbora uputiti sve državnom odvjetništvu pa nek sve skupa i završi na sudu? Kao i npr. Vlado Zec (op. osuđen je ali je trenutno na slobodi i bezbrižno šeta po Zagrebu) ili Anto Bagarić... I ako je država tako koncipirana - što je s vladajućima? Kako to da je isplivalo malih milijun afera i nijedna nije dokazana - za detalje Afere u Hrvatskoj < afere.pollitika.com - da li je to politička volja ili nešto drugo? A uz to kad spominješ čime se bavio nečiji djed - čime se bavio tvoj? Napraviti nekakav copy/paste neprovjerenog i pretenciozno napisanog članka i onda stati uz njega baš i nije neka fora. I što to govori o osobi ako je netko od predaka imao "sumnjivu" prošlost? I kud bismo dospjeli kad bi se nakon svake promjene vlasti provodio revanšizam nad svima koji su bili na neki način involvirani u prethodni režim? Što je trebalo napraviti 1945. sa obiteljima onih koji su se borili na poraženim stranama? Ili 1971. kad je iskazan neposluh? Ili 1995. nakon Oluje i Bljeska? Ili 1997. nakon reintegracije Podunavlja? Koji je uopće smisao teksta o doktoru krvavih ruku?
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa To je stvar političke volje, zašto nisu kažnjeni to nije moja stvar. To moraju riješit institucije kako bi Burduš rekao. Zašto članak? Si čuo za genetiku? Znaš, tako su partizanski kvaziintelektualci postavili tezu da je Budak bio prije rođenja određen za zločinca kao i Luburić. Po crtama lica i sl. gluparijama. Ja se samo malo služim sa retorikom partizanije. Ja sam apsolutno za kažnjavanje profitera i lopova neovisno kojoj stranci pripadali. Zadnji Uredio Pravaš : 20-12-07 u 17:40. |
| | |
| | #23 (permalink) | ||||||
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Hahahahahahahahaha.... ![]() Ovo mi je najjače - saborsko povjerenstvo donosi presude, ali te presude se trebaju shvaćati kao presude, nego kao akti. Uistinu zanimljivo Veličanstveno, nema šta!!!! Stari, imaš rep+ za glupost Citat:
GENIJALNO!! ![]() Bravo majstore... šteta što ne možeš dobit još jedan rep+ i za ovo Daj mi reci, molim te, koliko ti imaš godina? Baš me zanima...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||||||
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa Majstore, bolje da tebe ne pita nitko za godine jer sa 30 godina glumiš ovdje nekog pametnjakovića i sveznajućeg mudraca a u biti lupetaš i quartzis se. Da ne spominjemo da ti je apologetika na razini balavca od 5 godina, a ne nekog tko ima 30 godina koji bi trebao provodit vrijeme na nekim drugim mjestima a ne ovdje. Da ne spominjem da nemaš osnovnog znanja o stranoj politici nego se držiš ko pijan plota hrvatskog jada i bijede. Ovo presuda sam napisao u brzopletosti. Priznajem. Ali ti ne priznaješ ništa ni kad te netko totalno kontraargumentira. Ili si možda plaćen da sereš ovdje, jer iz profila ti je vidiljivo da si serator. Zadnji Uredio Pravaš : 20-12-07 u 18:15. |
| | |
| | #25 (permalink) | |||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa Citat:
I ne znaš što je presuda? I ne znaš čemu služi povjerenstvo, a čemu sud? I ne znaš razlike između zakonodavne i sudbene vlasti? Pa reci onda to odmah... nije sramota ne znati... ![]() Citat:
I da... koliko vidim, i ti si ovdje na forumu, zar ne? ![]() Citat:
Toliko o "poznavanju" strane politike. Citat:
Citat:
![]() Imaš još kakvo "bistro" pitanje?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |||||
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa Gle sa izjavama o američkoj politici se vidi da nemaš pojma o politici, temeljni nasadi desničarkse politike suvremenosti su društveni konzervativizam i ekonomski liberalizam. Što se tiče obrazovanja, do pupka si bi micek. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa Ne, to si ti pokazao. Citat:
Aha... kako da ne... Jesi uspio proguglat tko je Cesare Lombroso? ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
P.S. Još uvijek nisi uspio doznati tko je Cesare Lombroso? Nije teško... otvoriš Google, pa onda upišeš Cesare Lombroso. U biti, ne moraš upisivat, samo se posluži tehnikom copy/paste... vidim da ti to dobro ide... ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa Copy pastaš ti micek. Ne nisam bio, nego sam čuo da su pomogli nekima tvojih problema. Ali očito da pri svom copy pastanju nisi čuo da je Lombrosova teorija odbačena Zadnji Uredio Pravaš : 20-12-07 u 18:47. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.