| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HNS - stranka sukoba interesa u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Pravaš Copy pastaš ti micek. Samo svoje radove. Ne tekstove iz Hrvatskog Slova. Citat: Pravi autor: Pravaš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa Samo svoje radove. Ne tekstove iz Hrvatskog Slova. Za nekog tko nije bio tamo, posjeduješ iznenađujuće iscrpno poznavanje klijentele te cijenjene institucije. Citat:
Što si ono maloprije napisao o "partizanskim kvaziintelektualcima"? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa Odgovor je na drugom topicu o partizanima. Znači ipak pastaš, a micek baš mi te je žao... U Hrvatskom slovu nema ovakvih tema genijalče, a i ne čitam ga baš previše, tu i tamo. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HNS - stranka sukoba interesa Citat:
Da, vlastite radove. A ipak čitaš Hrvatsko Slovo? Baš mi te žao...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:23.