| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Hrvati sve više rade za državu u Znanost forumu; www.vecernji.hr Citat: Prošle godine hrvatski su radnici do 15. lipnja radili kako bi platili razne poreze i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned | Hrvati sve više rade za državu www.vecernji.hr Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Hrvati sve više rade za državu Tko nam je kriv? Što smo tražili to smo i dobili. Hegel je davno napisao onu često citiranu rečenicu - "svaki narod ima vladu kakvu zaslužuje"! Na izborima ne izabiremo, nego navijamo za "naše" - mi smo još na primitivnoj razini nogometaškog navijanja. Pogledajte samo onu glupu rulju navijača! To smo mi u politici. Divljački navijamo samo zato da se navija i pri tome se čak još i mrzimo. Balkanizam! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Hrvati sve više rade za državu Citat:
Da, dobijam dojam da većini ekipe nije žao što je država pokradena, nego što njemu nije više pripalo.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Hrvati sve više rade za državu Rezultat je svakako poražavajući, ali me zanima da li su u svim državama proračuni rađeni po istim standardima. Naime nisu u svim državama na isti način rješena mirovinska i zdravstvena osiguranja, školarine.... Kad računam koliko moj radnik može kupiti od bruto plaće koju ja isplatim, (računam samo na poreze i doprinose, pa od ostatka još oduzmem PDV) dolazim već do cifre od 50%, koja je u skladu s izračunanim datumom. A sad: Da li su u obračun uzete trošarine na gorivo i automobile, razna davanja za registraciju automobila, koncesije na telekomunikacije, krediti za cestogradnju, takse i pristojbe kod vađenja raznih dokumenata, vodoprivredni doprinosi, koncesije na pitku vodu, porez na plastičnu ambalažu (famoznih 50 lipa, a u cijena proizvoda je uvećana za 1,50 kn), građevinske i lokacijske dozvole..... Jer kako god mi uzeli, sve ovo moraju zaraditi hrvatski porezni obveznici.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: drzavu, hrvati, rade, sve, vis e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:35.