Prije sam drugačije razmišljala, ali potaknuta svojim putovanjima u tu zemlju, razmišljanja i razgovora s ljudima moram priznati da sam bila u krivu... stoga moji odgovori na ova pitanja glase:
1. NE!!! Imaju svoju državu koja se zove BiH i u kojoj žive...
općenito mislim da ljudi koji nemaju stalni boravak u RH ne bi trebali odlučivati o tome tko će nama biti na vlasti...
npr. hrvati u međugorju su toliko bogati da je njima tako svejedno tko i što im je i u Bosni na vlasti, a kamoli u Hrvatskoj (osim onoga "Mi smo Hrvatine")
2. NE!!! Ako su radili u RH onda naravno da trebaju dobiti hrv. mirovinu, ukoliko nisu onda ne. Socijalno i sl. također ne! Nadalje, oni koji su sudjelovali u HVO i s time štitili sebe i branile Hrvatski narod od agresora njima treba novčana naknada... u dogovoru s vladom BiH
3. DA!!! Koliko god su konst. narod u Bosni muslimani i Srbi toliko su i Hrvati...
Ne mislim da mi ne bi ovdje pisali ovo da nije bilo tih Hrvata, što iz Bosne što iz Hercegovine... međutim mislim kako bi nam bilo mnogo bolje da se Hercegovina pripojila Hrvatskojali eto nije bilo moguće to izvesti
(desničarsko srce... što je tu je)

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
ali eto nije bilo moguće to izvesti