HRVATSKA GRAĐANSKA STRANKA - HGS | www.hrvatskagradanskastranka.com
A evo,stranicu im nisam uspio naći guglanjem,vidim da još imaju puno posla oko web stranice.
Raspravljate o temi Hrvatska građanska stranka? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Ok,zanima me dali postoji link na stranicu te stranke,dali je ta stranka očitovala svoj politički program i gdje otprilike stoje ...
HRVATSKA GRAĐANSKA STRANKA - HGS | www.hrvatskagradanskastranka.com
A evo,stranicu im nisam uspio naći guglanjem,vidim da još imaju puno posla oko web stranice.
Ovo mi je bilo dovoljno da više ne gledam stranicu.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
![]()
![]()
Nikad građana od njih...![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Bila u Srbiji Gradjanska stranka Srbije. Ali raspala se.
Sve je to narode slično. Ni levo ni desno ni pravo.
![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
HPBS - Hrvatska primitivno bolesna stranka...
Znakovita je desna ruka na hrvatskom srcu.
SAMO MORU VIRUJEM!
a pazi sekicu...ona je anatomski fenomen...gdje se ona drži za srce?!?!?!?!
a po psihotičnoj faci me podsjeća na Miru Marković...možda su nešto u rodu?
Zadnji Uredio BEATMASTER : 26-01-10 u 12:33
Hrvatska je izgubila kompas pa su i građani zalutali-hrvatska tako nema građana-hrvatska ima puno nezaposlenih,njih možeš samo na papiru smatrati građanima koje niko netreba,radničku klasu na rubu gladi koju su samo broj na kojem se bazira lihvarska država i oni nemaju status građana nego vrsta repromaterijala koi je robotiziran i podcjenjen, i ima drugi sloj,masu kriminala i visoki broj delikvenata i to opasnih iz čega proizilazi hrpa sitnog kriminala , nekad i sa životnim posljedicama,zatim imamo kriminal visokog kalibra koi je u jednom djelu umrežen sa državnim institucijama i imamo političku hobotnicu kriminalaca koi su usko vezani sa pravosuđem i sa policijom-građani i građanska prava su samo na papiru i svakom promjenom zakona njihova prava su manja i manja-hrvatskom će uvjek upravljati hdz,direktno ili indirektno jer imaju lovu a ovi nevidljivi ljudi imaju kratku memoriju i sa malo soli možeš ih vodati kud hoćeš-glasajte za HDZ,jer hdz nije u recesiji
PUCA PUŠKA A TOP RIČE, BARUT MIRIŠE