Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Hrvatska šalje još vojske u Afganistan u Znanost forumu; Net.hr Citat: Iako nismo u NATO-u, broj naših vojnika u misiji u Afganistanu će se do kraja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-07, 07:55   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Hrvatska šalje još vojske u Afganistan

Net.hr

Citat:
Iako nismo u NATO-u, broj naših vojnika u misiji u Afganistanu će se do kraja godine učetverostručiti, s pedeset na dvjesto, a do kraja iduće godine porasti na tristo.
nikako ne podržavam slanje sve više vojske tamo, mislim da nemamo kaj tražit tam ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:27   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Hrvatska šalje još vojske u Afganistan

A kad je neki tamo klingonac bio kod nas za vrijeme sranja? Trebas vratiti uslugu
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:38   #3 (permalink)
Banned

silence

mala razlika ... kod nas su došli "čuvati mir", naime, bilo je primirje i nije bilo rata..
tamo mira nema i rat je.

da je u Afganistanu mir, sve 5 ... naši su išli i drugdi, ali nije.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:40   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

A jebat'ga. Nemres birat gdje i kako ćeš ići...
Drzim fige samo da im se nista ne dogodi tamo
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:42   #5 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A jebat'ga. Nemres birat gdje i kako ćeš ići...
Drzim fige samo da im se nista ne dogodi tamo
kak ne bi mogo .. ono je NATO misija, a ne UN.
mi čak ni nismo u NATOu ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:48   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Tehnički da, ali kad govorimo o "ugledu" drzave brijem da ne mozes. Jer ispada da očemo ići sprijecavati sranja samo kada ih nema. Jer tko kaze da kod nije moglo doci do vecih sranja kad su bili kod nas? Nije doslo samo jer smo ipak "mirniji" nego afganistanci. I to nije razlog da izbjegavamo ići tamo gdje nas zatraze da idemo. Nekako mi se ne cini OK kad se gleda ugled drzave. Ispadnes papak pred ostalima
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 08:57   #7 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Tehnički da, ali kad govorimo o "ugledu" drzave brijem da ne mozes. Jer ispada da očemo ići sprijecavati sranja samo kada ih nema. Jer tko kaze da kod nije moglo doci do vecih sranja kad su bili kod nas? Nije doslo samo jer smo ipak "mirniji" nego afganistanci. I to nije razlog da izbjegavamo ići tamo gdje nas zatraze da idemo. Nekako mi se ne cini OK kad se gleda ugled drzave. Ispadnes papak pred ostalima
hmmmm ... pred ostalima koji isto bas i nisu odusevljani poslati svoje vojnike?
čak i unutar NATOa ima prepucavanja, jer recimo njemci ne salju svoju u juzne pokrajne, di je frka, nego se drze sjevera i ne pada im na pamet da krecu u ofanzive i slicna sranja ...

drugi problem je to kaj americke snage operiraju IZVAN mandata NATOa, dakle, imas dvije "saveznicke" vojske ... s nekim mutnom sredinom engleza i kanađana, koji su pod NATO komandom, ali daju podrsku amerikancima ....

misija UNa u Hrvatskoj nije bila ovako zbrkana ... čak ni SFOR i ostali FORovi u Bosni nisu ličili na ovakav cirkus ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 11:27   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Ma naša vojska u Afganistanu je u mirovnoj misiji.
Tehnički gledano tamo rata nema, ima samo pobunjenika koji na tazne načine pokušavaju napraviti nered u zemlji.
Afganistanska vojska i policija su nesposobne za to pa ih druge vojske i policije trebaju podučavati u tome.
Ja sam za to neka idu u Afganistan, zato jel ih niko ne tira da idu nego se javljaju dobrovoljno, pa ako žele pomoči neka idu.
Tamo je jako teška sitvacija i treba im pomoči.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: afganistan, hrvatska, jos, s alje, vojske

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111