| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Hrvatska šalje još vojske u Afganistan u Znanost forumu; Net.hr Citat: Iako nismo u NATO-u, broj naših vojnika u misiji u Afganistanu će se do kraja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Hrvatska šalje još vojske u Afganistan Net.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska šalje još vojske u Afganistan A kad je neki tamo klingonac bio kod nas za vrijeme sranja? Trebas vratiti uslugu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska šalje još vojske u Afganistan A jebat'ga. Nemres birat gdje i kako ćeš ići... Drzim fige samo da im se nista ne dogodi tamo
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska šalje još vojske u Afganistan Tehnički da, ali kad govorimo o "ugledu" drzave brijem da ne mozes. Jer ispada da očemo ići sprijecavati sranja samo kada ih nema. Jer tko kaze da kod nije moglo doci do vecih sranja kad su bili kod nas? Nije doslo samo jer smo ipak "mirniji" nego afganistanci. I to nije razlog da izbjegavamo ići tamo gdje nas zatraze da idemo. Nekako mi se ne cini OK kad se gleda ugled drzave. Ispadnes papak pred ostalima
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Hrvatska šalje još vojske u Afganistan Citat:
čak i unutar NATOa ima prepucavanja, jer recimo njemci ne salju svoju u juzne pokrajne, di je frka, nego se drze sjevera i ne pada im na pamet da krecu u ofanzive i slicna sranja ... drugi problem je to kaj americke snage operiraju IZVAN mandata NATOa, dakle, imas dvije "saveznicke" vojske ... s nekim mutnom sredinom engleza i kanađana, koji su pod NATO komandom, ali daju podrsku amerikancima .... misija UNa u Hrvatskoj nije bila ovako zbrkana ... čak ni SFOR i ostali FORovi u Bosni nisu ličili na ovakav cirkus ... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska šalje još vojske u Afganistan Ma naša vojska u Afganistanu je u mirovnoj misiji. Tehnički gledano tamo rata nema, ima samo pobunjenika koji na tazne načine pokušavaju napraviti nered u zemlji. Afganistanska vojska i policija su nesposobne za to pa ih druge vojske i policije trebaju podučavati u tome. Ja sam za to neka idu u Afganistan, zato jel ih niko ne tira da idu nego se javljaju dobrovoljno, pa ako žele pomoči neka idu. Tamo je jako teška sitvacija i treba im pomoči.
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: afganistan, hrvatska, jos, s alje, vojske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.