| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Hrvatska vs .Slovenija - novinarska glupost u Znanost forumu; Slovenija vs. croatia - Nova provokacija na internetu - DNEVNIK.hr Citat: Ovo je drugi takav video koji je osvanuo na YouTubeu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Hrvatska vs .Slovenija - novinarska glupost Slovenija vs. croatia - Nova provokacija na internetu - DNEVNIK.hr Citat:
Na koji način je bilo Slovenija odgovorna za jedan filmić i kak je to "Hrvatska" uzvratila? AAAAaaaaaaa ..... ja bi stvarno te novinare za kosu i par puta glavom o stol dok ne dođu malo sebi ... ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska vs .Slovenija - novinarska glupost A čuj. Danas, u vrijeme kad se svatko može prozvati novinarem, ljudi svašta pišu, a urednici objavljuju. Po meni urednici su jednako krivi za takve "senzacionalne vijesti" kao i takvi nadobudni "novinari".
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: glupost, hrvatska, novinarska, slovenija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:47.