| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi hrvatski i srpski pozdrav u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: barabas interesantno,sličan pozdrav sam čuo i u Sandžaku ,mislim da je to neki turcizam u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski i srpski pozdrav Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski i srpski pozdrav koristim "bok" ali i "ciao" jer radim s talijanima zadnjih 5 godina veze nisam imao da neki ljudi riječ "ciao" vežu za srbizam, što smatram malo bezveze
__________________ |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski i srpski pozdrav ma rasprava je suvišna iz jednog jedinog razloga... hrvatski se mora učiti u osnovnoj i srednjoj školi i tamo se nauči kako pozdravljaju hrvati, kako srbi a kako ostali ako netko takvo što ne zna onda je nepismen... a da ne velim kolko nepismenih ima u hrvatskoj+ oni koji misle da su pismeni a pozdravljaju sa ciao
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski i srpski pozdrav Citat:
i ako ja ne znam kako se pozdravlja u srbiji, makedoniji, bosni, mađarskoj itd onda sam nepismen? onaj koji pozdravi sa ciao je nepismen? koja nebuloza ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski i srpski pozdrav formalno: dobro jutro/dobar dan/dobra večer, poštovanje, pozdrav neformalno: evala, zdravi bili, pomalo, alo, ej, bog ćao - jako jako rijetko iako znan i to izustit
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,363
nebuloza je to što ti kažeš da se to ne uči u školi ali možda ti nisi ni išao u školu pa ne znaš
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: hrvatski i srpski pozdrav Tzukius- ono što te u školi u vezi 'ćao', 'bok', 'dobar dan' trebaju naučiti, ako nisi već kod kue naučio, je da kad ti netko to kaže- izvadiš ruke iz džepova/cigaretu iz usta i uljudno (po mogućnosti s osmjehom) otpozdraviš... Nije bitno da li si pozdravljen sa 'Hvaljen Isus' ili sa 'ćao', da li te pozdravio Hrvat ili ne... ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozdrav, pozdravi |
« EU postaje polazište za terorističke napade na SAD
|
I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:51.