Vidi Rezultate Anketa: Novi Predsjednik RH treba biti

Glasači
90. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • Ivo Josipović - SDP

21 23.33%
  • Andrija Hebrang - HDZ

2 2.22%
  • Vesna Pusić - HNS, Liberalni demokrati - HNS

7 7.78%
  • Damir Kajin - IDS

5 5.56%
  • Boris Mikšić - nezavisni

2 2.22%
  • Miroslav Tuđman - nezavisni

10 11.11%
  • Josip Jurčević - nezavisni

3 3.33%
  • Slavko Vukšić - Demokratska stranka slavonske ravnice - Slavonska ravnica

0 0%
  • Nadan Vidošević - nezavisni

12 13.33%
  • Milan Bandić - nezavisni

15 16.67%
  • Vesna Škare Ožbolt - nezavisni

1 1.11%
  • Dragan Primorac - nezavisni

2 2.22%
  • nitko od navedenih

5 5.56%
  • neću izaći na izbore

5 5.56%
Stranica 2 od 33 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 326

Hrvatski predsjednički izbori 2009.

Raspravljate o temi Hrvatski predsjednički izbori 2009. u Politika forumu, dio Znanost foruma; DRAGUTIN LESAR!!!...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Re: Hrvatski predsjednički izbori 2010.

DRAGUTIN LESAR!!!
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Lesar, bivši HNS-ovac, je svojevremeno najavljivao kandidaturu za predsjedničke izbore ali je, koliko je meni poznato, odustao od toga i podržao Ivu Josipovića kao svog kandidata.

O potpori Ivi Josipoviću: Kandidat me nazvao i rekao da želi znati što mislim o njegovoj kandidaturi. Nakon što smo razgovarali i nakon što mi je iznio svoju viziju Hrvatske odlučio sam ga podržati jer smatram da je on dobar izbor. Najveći dio preostalih kandiata uspješno glumi naučene uloge koje su im napisali njihovi PR-ovci i spin doktori. S druge strane Josipović ne pristaje na to da zbog izborne kampanje glumi po tuđem scenariju.

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

a... ok... promaklo mi...
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

iskreno... na ovim izborima će bit najteže odabrat najmanje zlo zaista...

zašto se nitko iz HSP-a ne kandidira? ili ruža tomašić iz stranke ante starčevića...

tu nemam koga za izabrat... na izborima ću vjerojatno bacit jedan edo-peci-pec
    Bolje desnica nego prknenica!

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

S obzirom na trenutno stanje i kandidate jedina osoba koja mi je imalo zapela za oko je Josipović. Čovjek ima svojih loših strana, no naspram ostalih nekako mi ima najbolji potencijal da nas kao predsjednik zastupa u nekom pozitivnom svjetlu. Kulturan i obrazovan, pa možda drugi steknu dojam da smo mi u Hrvatskoj isti takvi.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    S obzirom na trenutno stanje i kandidate jedina osoba koja mi je imalo zapela za oko je Josipović. Čovjek ima svojih loših strana, no naspram ostalih nekako mi ima najbolji potencijal da nas kao predsjednik zastupa u nekom pozitivnom svjetlu. Kulturan i obrazovan, pa možda drugi steknu dojam da smo mi u Hrvatskoj isti takvi.
    e jebiga... josipović je najbolji kandidat ali budući da sam cijepljen protiv SDP-a, ruka bi mi se osušila da glasam za njega... neka izađe iz stranke i glasam za nj

isto vrijedi i za ljubu jurčića koji se, pametno, nije kandidirao jer tu ne bi pokazao maksimum svojih mogućnosti

i da, jučer na nightmare stageu je bio damir četnikajin, primio je dozu istine od gledatelja i mislim da taj nema kaj tražit, dobio bu 1% glasova

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    e jebiga... josipović je najbolji kandidat ali budući da sam cijepljen protiv SDP-a, ruka bi mi se osušila da glasam za njega... neka izađe iz stranke i glasam za nj
    Slažem se s tobom u svezi glede SDP-a, no u toj masi ljudi on mi se čini kao najkompletnija osoba. Treba dodati i to da bi eventualnom pobjedom izašao iz te žabokrečine zvane SDP.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

e da.. i titulu za najbolju kampanju definitivno dobiva bandić... novinari, koji su ipak primili milodare od njega, pitaju ga svaki dan hoće li se kandidirati... ne, on je prepametan, kandidirat će se neposredno pred izbore tako da ako ga sdp izbaci ne nanosi mu neku veću štetu ... uvijek ima cigansku kampanju...

nadam se da će biti još kandidata

i da... dodaj na listu:

alka kujica
    sead hasanović- braco cigan Cro Rom

Regularni forumaš Avatar od korisnika Dr.Evil
    Datum registracije
    22-05-09
    Starost
    27
    Poruka
    226
    Liked
    2 times

moje mišljenje je da ne treba izravno birati predsjednika republike...sasvim objektivno gledajući predsjednik nema nikakvih konkretnih ovlasti...i zato je potpuno apsurdno što ćemo imati predsjedničku kampanju koja će koštati brdo para i u kojoj će kandidati raspravljati o korupciji,ekonomiji,gospodarstvu i križevima u javnim ustanovama.....i bla bla bla

.... na sve te stvari predsjednik ne može utjecati ili može utjecati vrlo malo....operativnu politiku vodi vlada

po meni bi predsjednik trebao biti biran od parlamenta kao u njemačkoj ili italiji...što je puno logičnije s obzirom kakve ovlasti ima

maj opinijen
    I have to return some videotapes.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

evo u ponedjeljak će u Narodnim novinama biti i službeno objavljeni datumi prvog i (eventualnog) drugog predsjedničkog kruga:
    27. prosinca i 10. siječnja

po meni dosta loš termin za izbore...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Lajkaj nas na Facebooku