Vidi Rezultate Anketa: Novi Predsjednik RH treba biti

Glasači
90. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • Ivo Josipović - SDP

21 23.33%
  • Andrija Hebrang - HDZ

2 2.22%
  • Vesna Pusić - HNS, Liberalni demokrati - HNS

7 7.78%
  • Damir Kajin - IDS

5 5.56%
  • Boris Mikšić - nezavisni

2 2.22%
  • Miroslav Tuđman - nezavisni

10 11.11%
  • Josip Jurčević - nezavisni

3 3.33%
  • Slavko Vukšić - Demokratska stranka slavonske ravnice - Slavonska ravnica

0 0%
  • Nadan Vidošević - nezavisni

12 13.33%
  • Milan Bandić - nezavisni

15 16.67%
  • Vesna Škare Ožbolt - nezavisni

1 1.11%
  • Dragan Primorac - nezavisni

2 2.22%
  • nitko od navedenih

5 5.56%
  • neću izaći na izbore

5 5.56%
Stranica 5 od 33 PrvoPrvo 1234567891015 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 326

Hrvatski predsjednički izbori 2009.

Raspravljate o temi Hrvatski predsjednički izbori 2009. u Politika forumu, dio Znanost foruma; ako se ante kandidira onda ću glasat za... cigana roma...

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Re: Hrvatski predsjednički izbori 2010.

ako se ante kandidira onda ću glasat za... cigana roma
    Bolje desnica nego prknenica!

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Andrej_A Pogledaj Poruke
    Smiješan je taj Bandinjo! Ali, ja vjerujem da je u pozadini sigurno nešto drugo. Tko bi bio lud napuštati netom izabrano mjesto gradonačelnika i ići u izbore za predsjednika. Ili stvarno ide kao konj?!?!?
    Stanje u stranci i stanje u gradu je dovoljno za petama dati vjetra.

Citat Pravi autor: Matanovic_d.d. Pogledaj Poruke
    Glasovat ću za Bandića zato što se dokazao vođenjem Zagreba , a tako vjerujem da bi mogao podići i našu nesretnu Hrvatsku iz ove loše situacije. Odgovara mi zato što je on i lijevičar i desničar i to što je najviše ČOVJEK IZ NARODA , za razliku od drugih "eksecelncija" koji neznaju kako je teško malome čovjeku!!! Pozzz
    Mogao si reći da ti je to zemo i ne trebaš više hvalospjeve pisati.

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Bogami, Bandićev stožer brzo reagira... kud su se prije plaćenici pojavili... a tek jučer službeno objavio kandidaturu...

E daj, reci mi jel' Bandić plaća po učinku, ili imaš fiksnu plaću? Jel se radi puno radno vrijeme? Plaća li prekovremene?
    Pripreme traju već ohohoho. Mislim da će plaća biti neko uhljebljenje na dobrom radnom mjestu, to je dosada funkcioniralo tako, pa nema smisla da se i ne nastavi.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Regularni forumaš Yeti Sports 8- Jungle Swing Champion Avatar od korisnika sabo
    Datum registracije
    26-06-07
    Poruka
    335
    Liked
    2 times

Glasovat ću za Bandića zato što se dokazao vođenjem Zagreba , a tako vjerujem da bi mogao podići i našu nesretnu Hrvatsku iz ove loše situacije. Odgovara mi zato što je on i lijevičar i desničar i to što je najviše ČOVJEK IZ NARODA , za razliku od drugih "eksecelncija" koji neznaju kako je teško malome čovjeku!!! Pozzz
    bandić za papu!

Bogami, Bandićev stožer brzo reagira... kud su se prije plaćenici pojavili... a tek jučer službeno objavio kandidaturu...

E daj, reci mi jel' Bandić plaća po učinku, ili imaš fiksnu plaću? Jel se radi puno radno vrijeme? Plaća li prekovremene?

Citat Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
    alka će sigurno osvojiti 0,56%
    koliko čitam i ante gotovac će se kandidirati
    gotovac? i šta će napravit? više tvornica gela po hrvatskoj?

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    e jebiga... josipović je najbolji kandidat ali budući da sam cijepljen protiv SDP-a, ruka bi mi se osušila da glasam za njega... neka izađe iz stranke i glasam za nj

isto vrijedi i za ljubu jurčića koji se, pametno, nije kandidirao jer tu ne bi pokazao maksimum svojih mogućnosti

i da, jučer na nightmare stageu je bio damir četnikajin, primio je dozu istine od gledatelja i mislim da taj nema kaj tražit, dobio bu 1% glasova
    šta ovo za kajina? nisam upućen...
    ...nema se para za neki bolji potpis...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Citat Pravi autor: TAKESHI69 Pogledaj Poruke

Bez obzira tko je Bandić takav govor nije dopušten osim, ako ga nemaš sa čime potkrijepiti.
    vidim iz citata...
    vulgaran i sirov je... imas hrpu primjera.
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Pričekt ću ovih nekoliko dana (do 19.) do objave službene kandidature za predsjednika pa ću onda prepraviti anketu.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Nemoj zaboraviti Alka Vujicu.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

Starter
    Datum registracije
    05-11-09
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Kolega moj nisam u bandićevom stožaru niti bilo kakvi politički aktivista , nego samo govorim šta mislim za bandića i vjerujem u njegov uspjeh na ovim predsjedničkim izborima!!! Ja sam samo jedan običan građanin ove države koji ima svoje mišljenje , tako da ... Pozzz

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Stanje u stranci i stanje u gradu je dovoljno za petama dati vjetra.

Mogao si reći da ti je to zemo i ne trebaš više hvalospjeve pisati.

Pripreme traju već ohohoho. Mislim da će plaća biti neko uhljebljenje na dobrom radnom mjestu, to je dosada funkcioniralo tako, pa nema smisla da se i ne nastavi.
    Nisam pjesnik i nepišem hvalospjeve , nego samo pišem šta mislim!!!!!

Citat Pravi autor: TAKESHI69 Pogledaj Poruke

Bez obzira tko je Bandić takav govor nije dopušten osim, ako ga nemaš sa čime potkrijepiti.
    Imam je s čime potkrijepiti ovakav govor , a to što ga ti nemožeš uvažiti to je tvoj problem!!! Pozzz
    Zadnji Uredio Joks : 06-11-09 u 20:00 Razlog: spajanje poruka

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Evo ti Bandić...

Izviždan u Lisinskom: Na sam spomen Bandićeva imena, publika glasno negodovala

Jučer su posjetitelji Vip Zagreb jazz festivala u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski izrazili bučno negodovanje zbog činjenice da je zamjenica gradonačelnika Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, pokušala sve zasluge za organizaciju pripisati Bandiću, prenosi Jutarnji list. Na spomen imena gradonačelnika i predsjedničkog kandidata, publika je odgovorila zviždanjem.

"Dragi gosti, dragi posjetitelji Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, iznimna mi je čast da vas večeras mogu pozdraviti u ime gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića i u svoje osobno ime i naravno u ime Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i sport", započela je Vukičević, a kad su je prekinuli zvižduci i glasno negodovanje, slegnula je ramenima i rekla kako "doista ne zna čemu zvižduci" pa ju je publika još jednom, još glasnijim negodovanjem, prekinula. Stoga je Vukičević zaključila kako publici "očito nije ni do čega, nego do slušanja glazbe".
    Izvor: index.hr

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Imam je s čime potkrijepiti ovakav govor , a to što ga ti nemožeš uvažiti to je tvoj problem!!! Pozzz
    Jel ti možda imaš problema sa podvojenim identitetom?
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Lajkaj nas na Facebooku