Ivo Josipović - SDP
Andrija Hebrang - HDZ
Vesna Pusić - HNS, Liberalni demokrati - HNS
Damir Kajin - IDS
Boris Mikšić - nezavisni
Miroslav Tuđman - nezavisni
Josip Jurčević - nezavisni
Slavko Vukšić - Demokratska stranka slavonske ravnice - Slavonska ravnica
Nadan Vidošević - nezavisni
Milan Bandić - nezavisni
Vesna Škare Ožbolt - nezavisni
Dragan Primorac - nezavisni
nitko od navedenih
neću izaći na izbore
Raspravljate o temi Hrvatski predsjednički izbori 2009. u Politika forumu, dio Znanost foruma; ako se ante kandidira onda ću glasat za... cigana roma...
Bolje desnica nego prknenica!
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Stanje u stranci i stanje u gradu je dovoljno za petama dati vjetra.
Mogao si reći da ti je to zemo i ne trebaš više hvalospjeve pisati.
Pripreme traju već ohohoho. Mislim da će plaća biti neko uhljebljenje na dobrom radnom mjestu, to je dosada funkcioniralo tako, pa nema smisla da se i ne nastavi.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Pričekt ću ovih nekoliko dana (do 19.) do objave službene kandidature za predsjednika pa ću onda prepraviti anketu.
Nemoj zaboraviti Alka Vujicu.![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Kolega moj nisam u bandićevom stožaru niti bilo kakvi politički aktivista , nego samo govorim šta mislim za bandića i vjerujem u njegov uspjeh na ovim predsjedničkim izborima!!! Ja sam samo jedan običan građanin ove države koji ima svoje mišljenje , tako da ... Pozzz
Nisam pjesnik i nepišem hvalospjeve , nego samo pišem šta mislim!!!!!
Imam je s čime potkrijepiti ovakav govor , a to što ga ti nemožeš uvažiti to je tvoj problem!!! Pozzz![]()
Zadnji Uredio Joks : 06-11-09 u 20:00 Razlog: spajanje poruka
Evo ti Bandić...
Izvor: index.hrIzviždan u Lisinskom: Na sam spomen Bandićeva imena, publika glasno negodovala
Jučer su posjetitelji Vip Zagreb jazz festivala u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski izrazili bučno negodovanje zbog činjenice da je zamjenica gradonačelnika Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, pokušala sve zasluge za organizaciju pripisati Bandiću, prenosi Jutarnji list. Na spomen imena gradonačelnika i predsjedničkog kandidata, publika je odgovorila zviždanjem.
"Dragi gosti, dragi posjetitelji Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, iznimna mi je čast da vas večeras mogu pozdraviti u ime gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića i u svoje osobno ime i naravno u ime Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i sport", započela je Vukičević, a kad su je prekinuli zvižduci i glasno negodovanje, slegnula je ramenima i rekla kako "doista ne zna čemu zvižduci" pa ju je publika još jednom, još glasnijim negodovanjem, prekinula. Stoga je Vukičević zaključila kako publici "očito nije ni do čega, nego do slušanja glazbe".
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...