Vidi Rezultate Anketa: Novi Predsjednik RH treba biti

Glasači
90. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • Ivo Josipović - SDP

21 23.33%
  • Andrija Hebrang - HDZ

2 2.22%
  • Vesna Pusić - HNS, Liberalni demokrati - HNS

7 7.78%
  • Damir Kajin - IDS

5 5.56%
  • Boris Mikšić - nezavisni

2 2.22%
  • Miroslav Tuđman - nezavisni

10 11.11%
  • Josip Jurčević - nezavisni

3 3.33%
  • Slavko Vukšić - Demokratska stranka slavonske ravnice - Slavonska ravnica

0 0%
  • Nadan Vidošević - nezavisni

12 13.33%
  • Milan Bandić - nezavisni

15 16.67%
  • Vesna Škare Ožbolt - nezavisni

1 1.11%
  • Dragan Primorac - nezavisni

2 2.22%
  • nitko od navedenih

5 5.56%
  • neću izaći na izbore

5 5.56%
Stranica 6 od 33 PrvoPrvo 123456789101116 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 51 do 60 od 326

Hrvatski predsjednički izbori 2009.

Raspravljate o temi Hrvatski predsjednički izbori 2009. u Politika forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: industrial Jel ti možda imaš problema sa podvojenim identitetom? Ne , dali ti možda imaš problema za podvojenim ...

Starter
    Datum registracije
    05-11-09
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Re: Hrvatski predsjednički izbori 2010.

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Jel ti možda imaš problema sa podvojenim identitetom?
    Ne , dali ti možda imaš problema za podvojenim identitetom???

Starter
    Datum registracije
    05-11-09
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Evo ti Bandić...

Izvor: index.hr
    Ne kažem ja , nije Bandić anđeo i nije samo on zaslužan za tu koncertnu dvoranu "Lisinski". Možda je publici bilo samo do muzike , a ne do politike ili dobar dio publike protiv Bandića!!!! Ima on iza sebe loših afera i slučaja poput onih javnih WC-a od milijun kuna na kojima je oprana dobra lova , ali ipak vidim da čovjek radi i da je stvarno dosta napravio za Zagreb (inače nisam iz Zg-a , ali radim tu) , pa vjerujem da bi tako mogao dobro napraviti za Hrvatsku!!! Pozzzz

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Citat Pravi autor: Matanovic_d.d. Pogledaj Poruke
    Ne kažem ja , nije Bandić anđeo i nije samo on zaslužan za tu koncertnu dvoranu "Lisinski". Možda je publici bilo samo do muzike , a ne do politike ili dobar dio publike protiv Bandića!!!! Ima on iza sebe loših afera i slučaja poput onih javnih WC-a od milijun kuna na kojima je oprana dobra lova , ali ipak vidim da čovjek radi i da je stvarno dosta napravio za Zagreb (inače nisam iz Zg-a , ali radim tu) , pa vjerujem da bi tako mogao dobro napraviti za Hrvatsku!!! Pozzzz
    jos ako radis za holding, savrseno!
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Znači može muljati koliko ga je volja, ali dok trčkara po Sljemenu imati će tvoj glas?

Zanimljivo, zaista...

Ali, da, on radi... Doduše samo za sebe, ali koga briga... Tvoj glas ima...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Starter
    Datum registracije
    05-11-09
    Poruka
    18
    Liked
    0 times
    Citat Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
    jos ako radis za holding, savrseno!
    Ne neradim za holding , al bilo bi dobro da tamo radim!!! haha

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Znači može muljati koliko ga je volja, ali dok trčkara po Sljemenu imati će tvoj glas?

Zanimljivo, zaista...

Ali, da, on radi... Doduše samo za sebe, ali koga briga... Tvoj glas ima...
    Realno gledano , u današnjoj našoj državi svi koji imaju vlast u svojim rukama ili su na višim pozicijama kradu , to je jedno , ali sigurno , vjerovatno bi i ti da si na nekoj poziciji metnula se nešto malo u svoj džep , tak da onda , ali ima slučajeva za razliku od onih koji nisu ništa napravila za neki grad ili kraj , a kradu na masovno ko da su napravili nezz šta , tak da onda ... Pozz
    Zadnji Uredio anthlon : 08-11-09 u 09:51

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Ne , dali ti možda imaš problema za podvojenim identitetom???
    Još uvijek ne, no ti bi mogao pripaziti kvotaš jer bacaš sumnju na sebe.

Siguran sam da su ljudi došli slušati politički govor i uvlačenje u guzu, a ne glazbu. Oćeš reći kako afera može biti dobra?

Nije stvar samo u tome što je napravljeno za njegovo vrijeme nego je pitanje tko je sve to napravio i za koji novac!
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    05-11-09
    Poruka
    18
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Još uvijek ne, no ti bi mogao pripaziti kvotaš jer bacaš sumnju na sebe.

Sad ti nerazumijem ovo kvotaš šta ti znači i kakvu sumnju da na sebe bacam , ali ti si sam svojom izjavom kako ja pišem hvalospjeve izazvao ovo čarkanje između nas dvoje , jer ti je bio problem samo prihvatiti moje mišljenje , tako da , al nema veze ...

Siguran sam da su ljudi došli slušati politički govor i uvlačenje u guzu, a ne glazbu. Oćeš reći kako afera može biti dobra?

Nije stvar samo u tome što je napravljeno za njegovo vrijeme nego je pitanje tko je sve to napravio i za koji novac!
    Nijedna afera nije dobra i počinitelji se trebaju kazniti , a mi znamo kako funkcionira naše pravosuđe pogotovo u ovakvim slučajevima i nije ništ dokazano da je ta lova završila kod bandića iako svi predpostavljamo da je , ali žao mi je što ste udarili po njemu drvljem i kamenjem , a čovjek je stvarno jako puno dobrih stvari napravio za zagreb i mislim da bi dobro napravio i za RH!!! Gledano danas svi kradu i nažalost to se neda iskorijeniti i apsolutno sam protiv toga , ali žao mi je , jer naprimjer župan moje županije od kud sam ja nije ništa učinio za moj kraj , a krade da boli glava , sve je živo upropašteno , uništeno , ali vidiš bandić je napravio nešto za svoj grad , a moj nije ništa za svoj kraj napravio!!!!

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Nijedna afera nije dobra i počinitelji se trebaju kazniti , a mi znamo kako funkcionira naše pravosuđe pogotovo u ovakvim slučajevima i nije ništ dokazano da je ta lova završila kod bandića iako svi predpostavljamo da je , ali žao mi je što ste udarili po njemu drvljem i kamenjem , a čovjek je stvarno jako puno dobrih stvari napravio za zagreb i mislim da bi dobro napravio i za RH!!! Gledano danas svi kradu i nažalost to se neda iskorijeniti i apsolutno sam protiv toga , ali žao mi je , jer naprimjer župan moje županije od kud sam ja nije ništa učinio za moj kraj , a krade da boli glava , sve je živo upropašteno , uništeno , ali vidiš bandić je napravio nešto za svoj grad , a moj nije ništa za svoj kraj napravio!!!!
    Što se kvotanja tiče pogledaj malo bolje što si kvotao i vidjet ćeš da si kvotao moje upozorenje drugom korisniku kao svoje.

Kod nas nikome ništa nije dokazano na političkoj bazi i poltronstvu, no mislim da ne moraš biti pretjerano inteligentna osoba da bi izvuko zaključke. Možda jednog dana kada će morati dokazati kako su zaradili svu svoju imovinu (računajući i širu familiju) neke stvari isplivaju na površinu. (iskreno sumnjam u tako nešto)

I ne nije ok reći, ovaj krade ali je napravio nešto, a ovaj krade i nije napravio ništa, pa je zato bolji ovaj prvi od drugoga. Nitko od njih nije u svojoj privatnoj prčiji i ne može se tako ponašati. Žele li obnašati društvenu funkciju neka se drže regula, možda jednog dana kada netko dobije po prstima dođe i do promjena.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

kad cujem ovakve gluposti dodje mi da

super mi je zivjeti u drzavi gdje uzrecice postaju pravilo: ''prilika cini lopova''.
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Slušajući kandidate dođe mi da plačem. Čini mi se da velika većina njih nema blage veze koje ovlasti ima predsjednik RH. Nastavljaju u revijalnom tonu baljezgati o korupciji, ekonomiji, pravosuđu...

Na društvenoj mreži Facebook otvaraju se grupe povodom nadolazećih predsjedničkih izbora. Gotovo svi kandidati imaju grupe koje ih podržavaju, a neki imaju i one druge. Obožavatelji Milana Bandića osnovali su grupu „Milan Bandić, gradonačelnik, predsjednik, Bog.“
    Sljedeća grupa...život damo, Milana ne damo!

FBI Primorac u borbi protiv korupcije, smatra da će kao predsjednik uspjeti iskorijeniti korupciju i kriminal, te dodaje da će mu u tome sigurno koristiti to što je kao forenzičar surađivao s američkom vojskom i FBI- om.
    Primorcu je bolje da se pokrije uhekima nakon ovakvih izjava. Pronađite logiku u korupcija...forenzika...FBI...vojska?!

Lajkaj nas na Facebooku