I šta je bilo kad su se probudili?
Raspravljate o temi HSP, HČSP i A-HSP osvajaju 20-ak mandata u Politika forumu, dio Znanost foruma; Iza "starÄŤevićanaca" stoji HDZ - Zadarski list HSP , HČSP i AHSP mogle bi zajedničkim izlaskom osvojiti 20-ak mandata, no ...
I šta je bilo kad su se probudili?
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
Do sljedećih lokalnih izbora će se posvaditi i poklat još 10 puta.
Kada su se probudili vidjeli su da im nema princa zvanog Ante, Ante Đapić.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
A mogli su reć da će osvojiti 100% mandata...
Mislim da bi se Starčević okretao u grobu kao da je na ražnju kada bi vidio na šta mu liči Hrvatska i na šta mu liče stranke... Pogotovo HSP i izrodi...![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
U trenutku kada se u Hrvatskoj sve više osjeti kriza (gospodarska, te ona još gora, moralna), narod razočaran vladajućom strankom (HDZ), okreće se alternativnim strankama. Pošto se HDZ-ovi biračko tijelo u velikom dijelu "poklapa" sa biračkim tijelom desnih stranka, pravaši napokon dobivaju priliku za dobre rezultate na izborima.
Realno gledajući:
Uzmimo situaciju da ne baš voljeni Đapić ne odlazi sa vrha HSP-a, te da pravaši izlaze opet razjedinjeno na izbore. Zbog gore navedenih činjenica, HSP bi osvojio popriličan broj mandata (7-8 minimalno, kao prije 6 godina).
No, situacija je ovakva:
Napokon odlazi mrlja pravaštva (Đapić), te se događa ono što se nije dogodilo od kada je Republike Hrvatske - pravaši se ujedinjuju, te napokon izlaze zajedno na izbore. Mislim da realno gledajući, pravašima najbolji uspjeh od '90-te ne gine...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Ja onom narodu kojem najljepši trg glavnoga grada nosi ime po onome koji je naredio najveći pokolj toga naroda u povijesti.
Jao onome narodu kojemu u Ustavu piše da su temelj njihove države udarili oni koji su počinili najveći pokolj toga naroda u povijesti.
Jao onome narodu kojemu na vrhu stoje ljudi koji su sudjelovali u sustvu koji je počinio najveći pokolj toga naroda u povijesti.
Jao onome narodu koji strancu prodaje svo nacionalno blago, tradiciju, dostojanstvo, ponos i čast.
Jao onome narodu kojemu se u strane sudnice šalju oni koji su tom istom narodu stvorili njihovu državu.
Jao onome narodu kojemu je stvaranje vlastite države zločinački pothvat.
Reče čovjek koji mjeri visinu kukuruza i broji krvna zrnca.
Zar postoji neki trg u Zagrebu koji je nazvan po Anti Paveliću?Otkad to?
U ustavu nigdje ne piše da su temelj Republike Hrvatske udarili ustaše. Piše nešto sasvim suprotno.
Zar na sudovima ima deklariranih ustaša? Možda i ima, ali relativno malo.
Koje blago? Kome je prodano? Koja tradicija?
Kako tradicija, kao nešto apstranktno, što ne postoji u fizičkom tj. materijalnom svijetu, uopće može biti predmet kupoprodaje?
Kako dostojanstvo, kao nešto apstranktno, što ne postoji u fizičkom tj. materijalnom svijetu, uopće može biti predmet kupoprodaje?
Kao ponos, kao nešto apstranktno, što ne postoji u fizičkom tj. materijalnom svijetu, uopće može biti predmet kupoprodaje?
Kako čast kao nešto apstranktno, što ne postoji u fizičkom tj. materijalnom svijetu, uopće može biti predmet kupoprodaje?
Kakva je to država koju su stvarali osuđeni kriminalci? Ti zacijelo govoriš o Srbiji.
Opet, o kojem narodu govoriš? O Srbima?![]()
Gdje je Paraga? On je potreban.
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite