| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! u Znanost forumu; Citat: PREMA prvim službenim, ali nepotpunim rezultatima izvanrednihg izbora za Gradsko vijeće u Slavonskom Brodu, pobjedu je odnijela koalicija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
![]() | HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Citat:PREMA prvim službenim, ali nepotpunim rezultatima izvanrednihg izbora za Gradsko vijeće u Slavonskom Brodu, pobjedu je odnijela koalicija HSP-HSLS-HSS, dok je HDZ poražen. Prema podacima s 37 od 49 obrađenih biračkih mjesta, izašlo je 27.483 od 58.012 upisanih birača, ili njih 47,30 %. Isti podaci navode da je najveći broj glasova - oko 35 % - osvojila HSP-ova koalicija, dok je drugi HDZ s 20,64 %. Na trećem mjestu je SDP s 14,40 %, a na četvrtom HNS s 7,43 %. HDSBB - stranka pristaša Branimira Glavaša - osvojila je 6,79 %. Izborni prag je prešla i lista Akcija hrvatske republikanske seljačke stranke s 5,48 % glasova. Prema ovim podacima, HSP-ova će koalicija u budućem Gradskom vijeću imati 10, a HDZ 6 mjesta. SDP je osvojio oko 4 mjesta, a pretpostavlja se da će HNS i HDSBB imati još po 3. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Radost Europe | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! I je uvjerljivo obzirom na rejting stranaka i očelivanju prije izbora. Obzirom na broj mandata, dovoljno je još 3 za obnašanje vlasti (Kra -de-zeu 7 i es-de-peu 9 ).To je uvjerljivo. Samo allmane, mislim da su prevagu donijeli lokalni ljudi i rad u proteklom periodu, a ne debeli šef tako da ovi rezultati ništa ne govore o slijedećim izborima za sabor. ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 18-03-07 u 22:09. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! kako će HSP imat većinu, kad je pobjedila koalicija? sorry, da je HSP sam izašo na izbore, još bi nekaj i reko, ali izašla je koalicija 3 stranke, koje svaka za sebe možda ne bi dobila tolko ko sve zajedna .. što i je smisao koalicije ... daj ti ljepo napiši kolko tih mjesta u vijeću stvarno idu HSPu, pa da onda realno popričamo o svemu tome ... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! ne mogu tvrdit da znam lokalnu situaciju, pa neću, ali ipak to nije solo pobjeda. ak ljudi misle da je ovo dobra kombinacija .. čestitke ... osobno, kolko znam o situaciji u Brodu, mislim da je ovo dobar potez ... treba ovima koji misle da su bogom dani (i HDZ i HSP9 pokazati da baš i nisu ... čestitke brođanima ... i neka im je sretno s novom vlasti ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: slavonski brod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:45.

Citat:

).

Svi smo mi MASS SARR