| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Hajde, hvala Bogu da su oni pobijedili....mogli smo i gore proći...jebiga, kad moramo birati &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Citat:
. A uostalom njihovi ljudi su sami sebi napravili štetu. Bivša dogradonačelnica je dolazila na posao u 10 sati, a onda se išla svađati. Pa onda procjenite tko je kakav. I kako možeš reći da je ubjedljivo pobijedio kad je imao 24 posto više od HDZ-a !!! A 24 posto nije slučajnost niti namještaljka. To je znak da su građani stali na stranu pravde.KONAČNO!!!! ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Zbog gradonačelnika u posljednjih 15 godina. Sl.brod je predzadnji po razvijenosti. A po veličini je 6. I onda recite da su ti gradonačelnici bili dobri! U tjedan dana posjetila nas je cijela vlada! A vijest o izborima pojavila se na dvije nacionalne televizije. HSP je srušio HDZ.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Icegirl, a šta sam ja drugo rekla nego da je HSP i trebao pobijediti? Od svih drugih stranaka oni se i jesu pokazali najboljima u Brodu.Nego, zar nisi ti malo premlada za priču o politici? Mene politika ne zanima ni dan danas i jedino što o politici ponekad razmislim je to s kojom strankom nam je bolje...ništa više A ti sa 13 godina takve postove pišeš ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Bilo je i vrijeme da HDZ ode. Pobogu brate..dosta je bilo loše statistike. Ne trebamo ni sad očekivat da će teć med i mlijeko, ali sumnjam da može biti gore nego što je bilo. Duspara možda nije najsposobniji gradonačelnik, ali mislim da nije ni lopov. Btw, on je prvi u 17 godina pokrenuo inicijativu za dovršenje Vijuša, i mnoge druge stvari. A tko je opet imao nešto protiv? Pogađate..HDZ. Mislim da su imali dovoljno vremena da se dokažu..ne vrijedi im sada govorit građanima "Ma vi zapravo jako dobro živite, samo što to ne znate". Ne bih imao ništa protiv ni da je pobijedio netko drugi, npr. HDSSB. Oni znaju srž problema jer su slavonska stranka, a ne da iz Zg dolaze jednom godišnje ili u dvije god., i to, gle slučajnosti, baš negdje pred izbore. A gdje je sad Maslow, da komentira sa stručnog stajališta?
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 19-03-07 u 18:22. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Allman xxxxx, nemreš mi temu tak nazvat, lijepo napiši koalcija hsp/hss/hsls a ne samo hsp xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zabranjeno vrijeđanje drugih forumaša, ovo je opomena i zamolio bi te da se smiriš, ponovi ovakav ispad i letiš -silence
__________________ pametni znaju Zadnji Uredio silence : 19-03-07 u 21:00. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Citat:
smiri hormone, nije ti eowyn ništa loše rekla -silence
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio silence : 19-03-07 u 21:42. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Citat:
Ovo je bila personalizirana kampanja u kojoj su ljudi glasali za Dusparu, čovjeka koji se prvi u Brodu suprotstavio HDZ-ovoj pljački gradskog proračuna! Izbore je dobio zato što su ljudi u njemu prepoznali poštenog, iskrenog i jednostavnog čovjeka, koji šeta gradom bez fige u džepu! Mirko Duspara - JEDAN OD NAS
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio daidza : 19-03-07 u 21:50. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: slavonski brod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

. A uostalom njihovi ljudi su sami sebi napravili štetu. Bivša dogradonačelnica je dolazila na posao u 10 sati, a onda se išla svađati. Pa onda procjenite tko je kakav. I kako možeš reći da je ubjedljivo pobijedio kad je imao 24 posto više od HDZ-a
!!! A 24 posto nije slučajnost niti namještaljka. To je znak da su građani stali na stranu pravde.

pametni znaju