Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Hajde, hvala Bogu da su oni pobijedili....mogli smo i gore proći...jebiga, kad moramo birati &...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-03-07, 11:41   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,142
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!!

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Hajde, hvala Bogu da su oni pobijedili....mogli smo i gore proći...jebiga, kad moramo birati "manje zlo"
HSP je zasluženo pobijedio! To što su HDZ-ovci stalno krali, varali i pravili budale od onih koji su mu vjerovali i koji su ih podržavali neznajući kakvu politiku vode nije moglo ići vijećno. Ljudi su shvatili. Svaki stup su izljepili plakatima i podijelili toliko kave, pilića, upaljača i šta su još dijelili. Pa se onda zapitajte odakle im toliko novaca . A uostalom njihovi ljudi su sami sebi napravili štetu. Bivša dogradonačelnica je dolazila na posao u 10 sati, a onda se išla svađati. Pa onda procjenite tko je kakav. I kako možeš reći da je ubjedljivo pobijedio kad je imao 24 posto više od HDZ-a !!! A 24 posto nije slučajnost niti namještaljka. To je znak da su građani stali na stranu pravde.
KONAČNO!!!!
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 11:48   #12 (permalink)
Akademik Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Zbog gradonačelnika u posljednjih 15 godina. Sl.brod je predzadnji po razvijenosti. A po veličini je 6. I onda recite da su ti gradonačelnici bili dobri!
U tjedan dana posjetila nas je cijela vlada! A vijest o izborima pojavila se na dvije nacionalne televizije. HSP je srušio HDZ.
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 12:28   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
allman se izdvaja iz mase

ICEGIRL, tvoje prave riječi i ako to nekome nije jasno i dovoljno onda ga žalim....vrijeme promijena dolazi to je očito!
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 17:41   #14 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Icegirl, a šta sam ja drugo rekla nego da je HSP i trebao pobijediti? Od svih drugih stranaka oni se i jesu pokazali najboljima u Brodu.

Nego, zar nisi ti malo premlada za priču o politici? Mene politika ne zanima ni dan danas i jedino što o politici ponekad razmislim je to s kojom strankom nam je bolje...ništa više

A ti sa 13 godina takve postove pišeš
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 18:19   #15 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,477
prospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Bilo je i vrijeme da HDZ ode. Pobogu brate..dosta je bilo loše statistike. Ne trebamo ni sad očekivat da će teć med i mlijeko, ali sumnjam da može biti gore nego što je bilo. Duspara možda nije najsposobniji gradonačelnik, ali mislim da nije ni lopov. Btw, on je prvi u 17 godina pokrenuo inicijativu za dovršenje Vijuša, i mnoge druge stvari. A tko je opet imao nešto protiv? Pogađate..HDZ. Mislim da su imali dovoljno vremena da se dokažu..ne vrijedi im sada govorit građanima "Ma vi zapravo jako dobro živite, samo što to ne znate". Ne bih imao ništa protiv ni da je pobijedio netko drugi, npr. HDSSB. Oni znaju srž problema jer su slavonska stranka, a ne da iz Zg dolaze jednom godišnje ili u dvije god., i to, gle slučajnosti, baš negdje pred izbore.

A gdje je sad Maslow, da komentira sa stručnog stajališta?

Zadnji Uredio prospero : 19-03-07 u 18:22.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 19:38   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,135
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Allman xxxxx, nemreš mi temu tak nazvat, lijepo napiši
koalcija hsp/hss/hsls a ne samo hsp xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

zabranjeno vrijeđanje drugih forumaša, ovo je opomena i zamolio bi te da se smiriš, ponovi ovakav ispad i letiš
-silence

Zadnji Uredio silence : 19-03-07 u 21:00.
selo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 19:43   #17 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

mislim da ovo zaslužuje opomenu (prema pravilima)

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 21:01   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

fuzija, ne treba me niko podsjećat .. ovakva sranja ne dopuštam nikome.
pogotovo ne nekom letećem, ajde da je u žaru rasprave, pa ti izleti ... makar je stvarno prevršio svaku mjeru ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 21:04   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Icegirl, a šta sam ja drugo rekla nego da je HSP i trebao pobijediti? Od svih drugih stranaka oni se i jesu pokazali najboljima u Brodu.

Nego, zar nisi ti malo premlada za priču o politici? Mene politika ne zanima ni dan danas i jedino što o politici ponekad razmislim je to s kojom strankom nam je bolje...ništa više

A ti sa 13 godina takve postove pišeš
Pa naravno da je trebao pobijediti. Šta tebe briga šta mene zanima. Kao član foruma imam pravo pisati o čemu ja hoću. Imam to pravo,kao što imam pravo raspravljat o politici ako imam nekakvog pojma. Cijela dva tjedna sam upletena u politiku, 24 sata na dan. I imam pravo komentirat. Ako mi netko treba reći o ćemu da ne rasprevljam to su moji roditelji. A to što tebe nezanima politika nije ni moja ni ničija briga, niti se ja miješam u tvoj život. Shvati da nemaš pravo miješati se u moje rasprave. Iako si moderator,a to nema veze. Nisam nikoga vrijeđala samo sam rekla istinu. I sad me stvarno pusti na miru jer se neželim svađati sa osobom starijom od sebe.

smiri hormone, nije ti eowyn ništa loše rekla
-silence

Zadnji Uredio silence : 19-03-07 u 21:42.
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 21:27   #20 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
Allman xxxxx, nemreš mi temu tak nazvat, lijepo napiši
koalcija hsp/hss/hsls a ne samo hsp xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Samo djelomično si u pravu!

Ovo je bila personalizirana kampanja u kojoj su ljudi glasali za Dusparu,
čovjeka koji se prvi u Brodu suprotstavio HDZ-ovoj pljački gradskog proračuna!

Izbore je dobio zato što su ljudi u njemu prepoznali poštenog, iskrenog i jednostavnog čovjeka,
koji šeta gradom bez fige u džepu!

Mirko Duspara - JEDAN OD NAS

Zadnji Uredio daidza : 19-03-07 u 21:50.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: slavonski brod

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114