| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! u Znanost forumu; Usput Duspara je u Brodu prvi i jedini dosadašnji gradonačelnik, i nositelj liste koji je informatički obrazovan. Za vrijeme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Nježni predator | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Usput Duspara je u Brodu prvi i jedini dosadašnji gradonačelnik, i nositelj liste koji je informatički obrazovan. Za vrijeme dosadašnjeg mandata je informatizirao gradsku upravu, tako da je materijale za sjednice svima slao u elektronskom obliku. Jedan dio gradske uprave koji nije znao koristiti elektrosku poštu je od straha i panike pobjegao na bolovanje! Za ovo je čak dobio priznanje od lokalnih ekologa jer je smanjio potrošnju papira za nekoliko tona mjesečno! (za običnu sjednicu gradskog vijeća je potrebno oko 200 kg papira za matrerijale od kojih dobar dio nikad nitko ni ne pročita)
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Citat:
Ja sam ti ono samo rekla jer ne znam ni jednu tako mladu curu, a da ima takvo stajalište. Više mi se čini da su to riječi tvojih roditelja....tim više što su oboje tu na forumu pa znam kako pišu ![]() I mala ispravka- nisam više mod, ne moraš se bojati ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Malo skrećem s lokalne teme , ali jednostavno moram prokomentirati ... a bolje ovako nego da otvaram novu temu. Od večeras Jandroković postaje moj idol , uzor , ajatolah ... već s ranog jutra idem u potragu za njegovim velikim portretom koji će dobiti počasno mjesto u mom domu. Prepucavaju se oni večeras u "Otvorenom" oko SB-a i Slavonije pa se stiglo do pitanja sudjelovanja djece iz vrtića na predizbornom skupu HDZ-a ... a onda će Gordan ni pet , ni šest nego: "Nenene , nije to bila nikakva zlouporaba djece. Djeca su se jednostavno spontano popela na binu." TO GORDANE!!!TO!!! I nije se na tom zaustavio , uslijedilo je i pojašnjenje kako su djeca odlučila doći na predizborni skup. Eeeee kako mi je samo teško pri srcu što ja u djetinjstvu nisam imao takav izbor. Pa tko bi se dvoumio između npr. igranja žmirke i odlaska na predizborni skup HDZ-a? Zna se. P.S A dobar mi je i onaj republikanski seljak bio ... mi smo čuli da oni imaju dovoljno , a onda smo čuli da im fali trinaesti , pa se sad po gradu priča (babe tračaju u brijačnici) da sam ja trinaesti , ali mene još nitko nije zvao (čovjek samo što ne zavapi - kad će mene netko zvati!)
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Nježni predator | Re: HSP ubjedljivo pobijedio u Slavonskom Brodu!! Ma nažalost Đapić došao iz Amerike, pa nije imao dovoljno informacija da bi se mogao ravnopravno suprotstaviti Jandrokoviću ! Jandroković je bezobrazno lagao, a Đapić to uopće nije znao! U Brodu je pala vlast zato što su se slizali dotadašnji najveći neprijatelji Meter iz pašalićevog HB, sa Sočkovićem iz HDZ-a, i najavili raskidanje koalicje s HSP-om i smjenu Duspare, s namjerom da postave čovjeka iz HB-a za gradonačelnika. 20 dana pred Novu godinu je bila sjednica gradskog vijeća na kojoj je trebalo izglasati proračuna za 2007-mu. Polupismeni HDZ-ovci mislili da će smjestiti Duspari ako ne izglasaju proračun. A zapravo su sami sebi zabili autogol! Mađutim, da bi smjenili Dusparu trebala im je nova sjednica, ali isto tako ako se ne donese proračun do kraja kalendarske godine po zakonu se raspisuju novi izbori. Sjednicu mora sazvati predsjednik gradskog vijeća Jerković iz HSLS-a, koji ne želi smjenu Duspare, ali želi nove izbore ako će ići u koaliciju s HSP-om. Ako u roku 14 dana ne sazove sjednicu, onda sjednicu mora sazvati gradonačelnik Duspara , ali i on ne želi biti smjenjen nego želi nove izbore, naravno i on ima rok 14 dana istom tad bi sjednicu mogao sazvati HDZ-ov zamjenik predsjednika vijeća, ali do kraja godine ima na njihovu žalost samo 20 dana .
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 20-03-07 u 01:55. |
| | |
![]() |
| Tagovi: slavonski brod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

Ja sam ti ono samo rekla jer ne znam ni jednu tako mladu curu, a da ima takvo stajalište. Više mi se čini da su to riječi tvojih roditelja....tim više što su oboje tu na forumu pa znam kako pišu 

Vjerujem da ti je sad sve jasnije

.
Svi smo mi MASS SARR