Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! u Znanost forumu; Po svim anketama zadnjih mjeseci to je tako.Ovu temu sam otvorio baš zato jer na forumu ima puuuuuno članova ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-03-07, 09:04   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
allman se izdvaja iz mase
HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata !

Po svim anketama zadnjih mjeseci to je tako.Ovu temu sam otvorio baš zato jer na forumu ima puuuuuno članova koji o HSP-u misle loše i percepiraju tu stranku kao valjda "rušilačku" i kao manje vrijednu na političkom nebu Lijepe naše.
Istina je sasvim drugačija ............. HSP će igrati vrlo značajnu ulogu nakon izbora !

Bog i Hrvati!
Mi smo korijeni mi smo budućnost!
allman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:10   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata !

to kaj su treći po snazi, ne znači ništa. neće doć na vlast ... bez obzira na broj glasova. HSP (a pogotovo Đapić) su se iskompromitirali tokom 1990-ih i previše ... da Đapić odstupi i pusti nove ljude da vode stranku, HSP bi imao puno više glasova.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:22   #3 (permalink)
Banned

Ne slažem se stobom da je jedan čovijek-jedna stranka , bar to nije tako u HSP-u , jer imaju bar 5-6 jakih igrača koji vode politiku stranke a Đapić se i tako okrenuo manje-više upravljanju Osijekom.HSP neće doći na vlast sama ali sa osvojenih 15-17% glasova biti će jaaaako intertesantna svima.Program stranke i prijedlozi tek slijede (tempiranje je bitno) a HSP-ov zadnji prijedlog Zakona o Besplatnoj auto školi za srednjoškolce i studente je po meni izvanredan....
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:30   #4 (permalink)
Banned

silence

Baš taj zakon je totalni kretenizam ... čisto uvlačenje koje nema nikakvog smisla.
Imaš temu o tome, pa možeš o tome raspravljat tamo. Zakaj bi svi građani Hrvatske plaćali nečiju auto-školu? Zakaj da neko ko recimo ne vozi, daje da neki nedojebani balavac dobije vozačku? Totalna glupost ... osim ak nisi srednjoškolac ili student .. kaj je i cilj, da ispadnu šatro friendly prema mladima ...

Lako je predlagat takve zakone kad znaju da ih nikad neće Sabor usvojit.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:41   #5 (permalink)
Banned

A zašto bi primjerice kao roditelj bio primoran onda plaćati 10.000 kn " harač" auto-školama (a to je i zadnji prijedlog istih u razgovoru s ministrom Kirinom ) da bi mi dijete jednog dana dobilo vozačku?Više mi se ovo čini kao kretenizam nego prijedlog HSP-a!
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:47   #6 (permalink)
Banned

silence

a jel tebi jasno da ne postoji besplatno?
da bi se te "besplatne" auto škole plačale iz proračuna?
da bi ti, kao roditelj, i dalje plačao? možda i više?

jel vama ljudi jasno da VI, kao građani, plačate sve te fore koje bi oni izglasavali ... osim ako ne misliš da ljudi u auto školama rade besplatno, pod prijetnjom slanja u sibir?

ili se zalažeš za komunizam ko na Kubi ili Sjevernoj Koreji?

NEMA besplatnih uđbenika - plaćaju se iz proračuna
NEMA besplatne auto škole -plaćalo bi se iz proračuna

jednostavno NEMA ništa besplatno .. jel bi ti radio besplatno?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:53   #7 (permalink)
Banned

Nemoj banalizirati stvari stari moj, pa znam da nije besplatno i da porezni obveznici to plaćaju ali plaćaju i masu drugih još "kretenskijih" stvari iz proraćuna ali ovdje je frka ta što je ,zamisli,jedan HSP predložio ovakav Zakon i prestigao valjda konkurente, pa sada treba malo pljuvati po ovome prijedlogu!
O komunizmu ne bih želio komentirati....nije moje područje!
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:59   #8 (permalink)
Banned

silence

Prijedlog je glup ... i ko god da ga je predložio, reko bi isto, uopće nema veze s HSPom, nego s time da auto škola i vozačka dozvola nisu da se dijele .. kome treba, nek ju plati. Šta ćemo djelit vozačke svima? Pa da još više budala bude okolo s vozačkom i nikakvim znanjem? Ovako kad mora platit, barem cijeni to što ima (velika većina) ...

Prijedlog je totalni kretenizam i podnesen je čisto radi reklame, jer znaju da nikad neće biti prihvaćen ... zakaj ne podnesu nešto o tome kako rješiti nezaposlenost? Pokrenuti investicije? Smanjiti porezno opterećenje tvrtki? Pokrenuti proizvodnju?

Di su našli auto škole ... ko da je auto škola nešto bitno .. ali ljudi se ljepe na takve populističke fore .. kao što si se i ti zaljepio ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 13:27   #9 (permalink)
Banned

J... ga , kao klinac sam bio na ljepku "Tigar" ...
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 13:30   #10 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: allman Pogledaj Poruke
J... ga , kao klinac sam bio na ljepku "Tigar" ...
onda nije ni čudo kaj si za HSP

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvata, hsp, stranka, treca, ubjedljivo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114