Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence a jebo forum di postaju samo spam botovi ... Bar je to lako vidjet ako forum što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-05-07, 19:11   #91 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata !

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
a jebo forum di postaju samo spam botovi ...
Bar je to lako vidjet ako forum što valja -ako je stanoviti Ivan, Ante, Mujo i iza toga broj otvorio temu o stanovitoj domaćoj pjevačici umjerene ljepote s jednakim inicijalima imena i prezimena, forum je uspješan.
U suprotnom - piši kući propalo!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-07, 12:39   #92 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,617
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Smatram da je HSP postao jedna ozbiljna politička stranka, koja je dosada povlačila pametne poteze i čeka svoju šansu iz prikrajka. Nekako mi se čini da će kroz 5-10 godina HDZ, SDP i HSP biti tri stranke koje će se ravnopravno borit za vlast (iz današnje perspektive). HSP je napravio pametan potez kada se odrekao naslijeđa NDH, time su pokazali da znaju mislit u budućnost i da su moderna stranka. HSP je domoljubna strnka, nikako tvrdolinijaška i definitivno jako potrebna stranka na ovim prostorima. Možda bi ljudi češće trebali poslušati šta govore njezini članovi, da nam malo vrate vjeru u Hrvatsku i same sebe kao naciju. Pa da ne dižemo galamu kad kojekakvi četnici aktualiziraju neke virtualne granice u svojoj glavi, nego se samo dobro nasmijemo, okrenemo i odemo dalje.
Odgovori sa citatom
Star 12-05-07, 14:13   #93 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Žalosno je da u našoj državi neki narkomanski pizduni prijete saborskoj zastupnici

Ruže, ne daj se!

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 13:35   #94 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,102
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Smatram da je HSP postao jedna ozbiljna politička stranka, koja je dosada povlačila pametne poteze i čeka svoju šansu iz prikrajka. Nekako mi se čini da će kroz 5-10 godina HDZ, SDP i HSP biti tri stranke koje će se ravnopravno borit za vlast (iz današnje perspektive). HSP je napravio pametan potez kada se odrekao naslijeđa NDH, time su pokazali da znaju mislit u budućnost i da su moderna stranka. HSP je domoljubna strnka, nikako tvrdolinijaška i definitivno jako potrebna stranka na ovim prostorima. Možda bi ljudi češće trebali poslušati šta govore njezini članovi, da nam malo vrate vjeru u Hrvatsku i same sebe kao naciju. Pa da ne dižemo galamu kad kojekakvi četnici aktualiziraju neke virtualne granice u svojoj glavi, nego se samo dobro nasmijemo, okrenemo i odemo dalje.

Whisfull thinking?!

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 16:15   #95 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,415
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

slično kao i dr. jekyll, ne mogu zamjeriti HSP-u (iako nisu moj izbor) odricanje ustaštva i prelazak u proeuropski centar. netko je pametan jednom rekao da jedino budale i mrtvaci ne mijenjaju mišljenja i zato je dobro da su prešli s nazadnjačkog na naprednije razmišljanje.

e sad, imidž je u dobrom dijelu javnosti ostao takav kakav je i to ne može ni mate granić ispeglati.

lakše bi bilo bez bosonogog dječaka ali to je njihovo unutarstranačko pitanje za koje mi puca lajbek.

ono šta me smeta kod đapića je tolika potpora glavašu koji je pod istragom za ratni zločin. jeftino da jeftinije ne može biti - komentiranjem rada pravosuđa do jeftinih poena.
Star 14-05-07, 15:23   #96 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,617
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke

Whisfull thinking?!
Moram priznat da ne kužim tvoj komentar!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 15:42   #97 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Žalosno je da u našoj državi neki narkomanski pizduni prijete saborskoj zastupnici

Ruže, ne daj se!
Citat:
Zaredala su se uhićenja, nakon višemjesečnog bijega policija je ščepala i Cvika, no problem narkomanije na Korčuli nije riješen! Droge i dalje ima, mladi i dalje umiru. Prije nepunih mjesec dana od prekomjerne doze heroina umro je 21-godišnjak u Veloj Luci. Mrtvog, s iglom u veni pronašla ga je obitelj u kupaonici. Problem očito i dalje postoji.

- Mislim da oni to nisu shvatili dovoljno ozbiljno konstatirala je Ruža Tomašić.
Policija je, pak, pojačala kontrole.
sve u svemu, osim osobne promocije, nije napravila apsolutno NIŠTA.
jer se prozivanjem samo jedne osobe u lancu postiže .. pogodile ste ... NIŠTA.

osobno uopće ne vjerujem u te priče ... kaj je to tak bitno ona napravila da bi ju neko išo likvidirat? prozvala jednog dilera, koji baš i nije na samom vrhu piramide? ... i onda godinu dana kasnije, kad su svi već zaboravili kako je "hrabra" Ruža uništila problem droge na Korčuli (a NIJE, dapače, situacija je ISTA kao i prije Cvikovog pada) se sad opet izvlači sve te priče (čudno da su izbori blizu).

ovo je još jedan populistički trik HSPa da se zagrize u HDZovo biračko tijelo ...

Zadnji Uredio silence : 14-05-07 u 16:37.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 16:26   #98 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 27
Poruka: 2,020
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Da su je želili likvidirati onda se ne bi o njoj pričalo u rubrici Aktualnosti - Hrvatska nego u osmrtnicama.

Ovo je tako bijedni pokušaj promocije R. Tomašić
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 18:03   #99 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Da, zanimljivo mi je da oni javno priznaju da tajno surađuju s policijom na riješavanju problema narkomafije na Korčuli i šire.

Ako netko zaista želi nešto napraviti na tom planu onda će takve stvari držati za sebe, a ne hvaliti se time javno.

I ja imam osjećaj da se ovime pokušava privući birače, prikazati sebe kao hrabrog zaštitnika nevoljnih.
Volio bih da se varam.
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 18:21   #100 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Da, zanimljivo mi je da oni javno priznaju da tajno surađuju s policijom na riješavanju problema narkomafije na Korčuli i šire.

Ako netko zaista želi nešto napraviti na tom planu onda će takve stvari držati za sebe, a ne hvaliti se time javno.

I ja imam osjećaj da se ovime pokušava privući birače, prikazati sebe kao hrabrog zaštitnika nevoljnih.
Volio bih da se varam.
slažem se.
mislim da iznošenje takvih stvari (AKO su istinite), samo može zakomplicirat policijsku istragu.

evo primjer :

likvidacija saborskog zastupnika se NE planira na ulici, di svi mogu čuti, nego se dogovara na jako čuvanim sastancima ljudi koji o tome odlučuju.

AKO je istina, onda je SOA ubacila agenta prilično visoko u neku organizaciju.

i kaj je HSP sad napravio?

objavio sve.

sorry, ali ako žele pomoći i svojoj zastupnici i borbi protiv droge, onda trebaju ŠUTIT i pustit policiju, USKOK i SOA-u da te rješe, ovako su jedino podigli prašinu oko navodne likvidacije ... i podsjetili narod kak je Ruža strašno hrabra ... i naravno - UPOZORILI mafiju da imaju agenta SOA-e u svojim redovima i time UGROZILI njegov život ...

a to kaj iza njena hrabrosti ne stoji NIŠTA (situacija na Korčuli se NIJE promjenila), osim poziranja sa pištoljem u Saboru (po meni totalno neukusno), nikome ništa ...

ne znam točno kaj da mislim, ali meni ovo nikako ne izgleda ko nešto ozbiljno.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvata, hsp, stranka, treca, ubjedljivo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114