| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence a jebo forum di postaju samo spam botovi ... Bar je to lako vidjet ako forum što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Radost Europe | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Bar je to lako vidjet ako forum što valja -ako je stanoviti Ivan, Ante, Mujo i iza toga broj otvorio temu o stanovitoj domaćoj pjevačici umjerene ljepote s jednakim inicijalima imena i prezimena, forum je uspješan. U suprotnom - piši kući propalo! ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Smatram da je HSP postao jedna ozbiljna politička stranka, koja je dosada povlačila pametne poteze i čeka svoju šansu iz prikrajka. Nekako mi se čini da će kroz 5-10 godina HDZ, SDP i HSP biti tri stranke koje će se ravnopravno borit za vlast (iz današnje perspektive). HSP je napravio pametan potez kada se odrekao naslijeđa NDH, time su pokazali da znaju mislit u budućnost i da su moderna stranka. HSP je domoljubna strnka, nikako tvrdolinijaška i definitivno jako potrebna stranka na ovim prostorima. Možda bi ljudi češće trebali poslušati šta govore njezini članovi, da nam malo vrate vjeru u Hrvatsku i same sebe kao naciju. Pa da ne dižemo galamu kad kojekakvi četnici aktualiziraju neke virtualne granice u svojoj glavi, nego se samo dobro nasmijemo, okrenemo i odemo dalje.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Citat:
Whisfull thinking?! | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,415
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! slično kao i dr. jekyll, ne mogu zamjeriti HSP-u (iako nisu moj izbor) odricanje ustaštva i prelazak u proeuropski centar. netko je pametan jednom rekao da jedino budale i mrtvaci ne mijenjaju mišljenja i zato je dobro da su prešli s nazadnjačkog na naprednije razmišljanje. e sad, imidž je u dobrom dijelu javnosti ostao takav kakav je i to ne može ni mate granić ispeglati. ![]() lakše bi bilo bez bosonogog dječaka ali to je njihovo unutarstranačko pitanje za koje mi puca lajbek. ono šta me smeta kod đapića je tolika potpora glavašu koji je pod istragom za ratni zločin. jeftino da jeftinije ne može biti - komentiranjem rada pravosuđa do jeftinih poena.
__________________ |
| | |
| | #97 (permalink) | ||
| Banned | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Citat: Citat:
jer se prozivanjem samo jedne osobe u lancu postiže .. pogodile ste ... NIŠTA. osobno uopće ne vjerujem u te priče ... kaj je to tak bitno ona napravila da bi ju neko išo likvidirat? prozvala jednog dilera, koji baš i nije na samom vrhu piramide? ... i onda godinu dana kasnije, kad su svi već zaboravili kako je "hrabra" Ruža uništila problem droge na Korčuli (a NIJE, dapače, situacija je ISTA kao i prije Cvikovog pada) se sad opet izvlači sve te priče (čudno da su izbori blizu). ovo je još jedan populistički trik HSPa da se zagrize u HDZovo biračko tijelo ... Zadnji Uredio silence : 14-05-07 u 16:37. | ||
| | |
| | #99 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Da, zanimljivo mi je da oni javno priznaju da tajno surađuju s policijom na riješavanju problema narkomafije na Korčuli i šire. Ako netko zaista želi nešto napraviti na tom planu onda će takve stvari držati za sebe, a ne hvaliti se time javno. I ja imam osjećaj da se ovime pokušava privući birače, prikazati sebe kao hrabrog zaštitnika nevoljnih. Volio bih da se varam.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Banned | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Citat:
mislim da iznošenje takvih stvari (AKO su istinite), samo može zakomplicirat policijsku istragu. evo primjer : likvidacija saborskog zastupnika se NE planira na ulici, di svi mogu čuti, nego se dogovara na jako čuvanim sastancima ljudi koji o tome odlučuju. AKO je istina, onda je SOA ubacila agenta prilično visoko u neku organizaciju. i kaj je HSP sad napravio? objavio sve. _____________________________________ sorry, ali ako žele pomoći i svojoj zastupnici i borbi protiv droge, onda trebaju ŠUTIT i pustit policiju, USKOK i SOA-u da te rješe, ovako su jedino podigli prašinu oko navodne likvidacije ... i podsjetili narod kak je Ruža strašno hrabra ... i naravno - UPOZORILI mafiju da imaju agenta SOA-e u svojim redovima i time UGROZILI njegov život ... a to kaj iza njena hrabrosti ne stoji NIŠTA (situacija na Korčuli se NIJE promjenila), osim poziranja sa pištoljem u Saboru (po meni totalno neukusno), nikome ništa ... ne znam točno kaj da mislim, ali meni ovo nikako ne izgleda ko nešto ozbiljno. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvata, hsp, stranka, treca, ubjedljivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.

Svi smo mi MASS SARR