Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Silence, konstruktivni prijedlozi- npr. gospodarski pojas umjesto ove 'li-la' zaštićene zone koja se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-07, 19:50   #111 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata !

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Silence, konstruktivni prijedlozi- npr. gospodarski pojas umjesto ove 'li-la' zaštićene zone koja se ni ne primjenjuje? A mislim da se i spominjalo da je od stranaka u saboru (isključujući vladu) HSP dao najviše prijedloga zakona...
kakvih zakona? mogu ja predložit da nam u rodnom listu piše da smo sa marsa, jel se to računa? (ovo se odnosi na ono o auto školama) - lako je predlagat zakone koji će narodu izgledat fino, a kad znaš da ih niko neće usvojit ... jel HSP dao i prijedlog kako doći do sredstava za to, kad je već predložio zakon?

izašao je HSP .. rekli su da su čuli od agenta POA da je se tako nešto planira ...
da si ti neka mafija .. jel ti bi sad možda tražio tog agenta POA-e u svojim redovima i možda ga ubio?

BI ....

znači da je HSP namjerno (za predizborne svrhe) išo van s nečim što može :
a) njema popravit rejting
b) ugrozit život osobe koja se infiltrirala u te krugove

(pod uvjetom da je to istina)

ako misliš na to da je neko Ruži Dva Pištolja prijetio .. nikad nije rečeno kako, od kuda i na koji način ..
jel bilo dosta da primi telefonski poziv?
jesu HR agenti to saznali na terenu?
jel to uhvaćeno prisluškivanjem?

KAKO?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 19:51   #112 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,780
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

1. SDP, 2. HDZ, 3. HNS i HSP - vidiš, vidiš, čak i u toj konstelaciji...

Sad koja su stranka po snazi (a i rekoh, istraživanja prije su ih stavljala same na 3. mjesto)?

EDIT- Silence, nit kanim bit glasnogovornik/advokat HSP-a, nit me za to plaćaju, ali ako te baš zanima informacija je bila da je policija saznala za planove te da su oni obavijestili nju o tome da se priprema njena likvidacija... (ona je potvrdila informaciju kad su novinari nju pitali)

Zadnji Uredio Wolf-HR : 14-05-07 u 19:58.
Wolf-HR je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 20:29   #113 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,578
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
koji konstruktivni prijedlog je HSP dao u zadnjih ... 5 godina?
koji im je gospodarski program?
kako misle vodit vanjsku politiku?
koji je stav HSP-a prema ratnim zločinima?

pliz ... baš me zanima, kaj točno HSP zastupa ... jer ja ne vidim niš osim jeftinih parola i totalnog nesnalaženja u vremenu i prostoru ... kaj oni ustvari hoće napravit sa ovom našom napaćenom državom?
Ja nigdje nisam opisivao kvalitetu te stranke ili politički program, nego sam dao samo osvrt na razvoj jedne političke stranke i moje osobno mišljenje i viđenje kako bi se ta stranka mogla razvijat. Moguće je da je moje mišljenje krivo, ali to nije razlog da me napadaš. Ako smatraš da ja nemam pravo na osobno mišljenje, slobodno reci i ja više neću razglabat o tome.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 20:42   #114 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ja nigdje nisam opisivao kvalitetu te stranke ili politički program, nego sam dao samo osvrt na razvoj jedne političke stranke i moje osobno mišljenje i viđenje kako bi se ta stranka mogla razvijat. Moguće je da je moje mišljenje krivo, ali to nije razlog da me napadaš. Ako smatraš da ja nemam pravo na osobno mišljenje, slobodno reci i ja više neću razglabat o tome.
nema napada ovdi .. samo ti reci kaj mislis.
i nastavi pisat ... u ovom djelu foruma je malo zivlje kad se zahukta, pa budi spreman na to, ali niko ziv te nece sprjecit da kazes kaj mislis ....

ima nas ovdi svih politickih boja, pa uvijek bude neka iskra ....

SVI imaju pravo na mišljenje .. dapače .. dobra rasprava zlata vrijedi
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 20:45   #115 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 3,578
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
nema napada ovdi .. samo ti reci kaj mislis.
i nastavi pisat ... u ovom djelu foruma je malo zivlje kad se zahukta, pa budi spreman na to, ali niko ziv te nece sprjecit da kazes kaj mislis ....

ima nas ovdi svih politickih boja, pa uvijek bude neka iskra ....

SVI imaju pravo na mišljenje .. dapače .. dobra rasprava zlata vrijedi
Ok, slažem se!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 21:03   #116 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Ok, slažem se!
ma da .. ajd, dobrodošo ... pričaj kolko ti duša želi ....
ima nas svakakvih ovdi .. i ak pogledaš postove, budeš to vidio
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 01:59   #117 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 3
drcelic se izdvaja iz mase

Zašto je dr. Duspara (HSP), gradonačelnik u Slavonskom Brodu dao zatvoriti nezavisni web portal www.sbonline.net ?
Navodno je Duspara poveo neku akciju dresiranja lokalnih medija.

Jesu ovi sa sbonline.net napisali nešto pogubno o njegovoj stranci ili nisu htjeli pisati po narudzbi?
Molim sve one koji imaju info o tome da mi posalju PM, istrazujem taj slučaj.

Zadnji Uredio drcelic : 25-08-07 u 02:03.
drcelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 02:01   #118 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 36
Poruka: 1,712
galebg4 se izdvaja iz mase

HSP treci , a u srbiji radikali prvi, znaci li to kad HSP bude prvi da pocinje novi rat? i jedni i drugi su nenormalni ...
galebg4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 03:15   #119 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,386
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: galebg4 Pogledaj Poruke
HSP treci , a u srbiji radikali prvi, znaci li to kad HSP bude prvi da pocinje novi rat? i jedni i drugi su nenormalni ...
Da, samo ovaj put mi idemo po otadžbinu u Srbiju. Vojvodina je kolijevka hrvatstva.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvata, hsp, stranka, treca, ubjedljivo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114