| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey Vidiš, to je dobra ideja. staljinist... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Šta fali tripicama? ![]() ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Nađoh na neki forum HSP-a , ali tamo nema ništa, samo spam neki. Aj da vidim koliko će Vas se upisati tamo pa da vidim hoće li se moderatori probuditi na tom forumu. Zanima me jesu li ažurni kao ovdje. Ja sam rekao da bi glasao za HSP, ali ovaj forum ne služi na čast HSP-u u BiH. Ajmo dernek napraviti raspravama tamo. Uf, ne znam, smije li se pozivati na ovom forumu, na drugi forum Čisto radi tulumarenja po "tuđim kućama" Forum bez moderatora Zanimljivo, sami Amerikanci su na tom forumu. Nema do Croportal foruma!!! Zadnji Uredio zeljonar : 10-05-07 u 12:21. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Nježni predator | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Uopće ne razumijem odakle ti ta adresa, niti je to službena stranica HSP-a. Ako nekog zanima oficijelni forum HSP-a, treba ga tražiti ovdje: http://www.hsp.hr/forum/ Premda znam da ovim postom kršim zabranu linkova na druge forume, smatram da ovaj forum ne predstavlja nikakvu konkurenciju Croportalu koji će za mene i dalje ostati najbolji hrvatski forum.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 10-05-07 u 12:42. |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: HSP ubjedljivo treća stranka u Hrvata ! Pa to je sestrinski forum HSP iz susjedne države, a postavio sam link jer mi je tragikomičann forum. Nisi trebao postavljati link za ovaj forum, znam ja za njega Nisi shvatio što sam ja htio s ovim. Treba malo pokrenuti guzice nekih ljudi, imati forum bez modetora sa samim spamom je sramota! * I da nadodam, da sam ja član za sada samo croportal foruma ... to mi je bio prvi i za sada jedini forum! (paše mi raznolikost, od politike, preko maca, sporta, pa sve do tehničkih stvari, viceva, humora, i svega što ovdje ima). Zadnji Uredio zeljonar : 10-05-07 u 12:55. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvata, hsp, stranka, treca, ubjedljivo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

Svi smo mi MASS SARR