| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Hugo Chavez, šta on glumi u Znanost forumu; stalno vrijeđa Busha, ponaša se ko primitivac najveći, ne kužim u čem je tu poanta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 715
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hugo Chavez, šta on glumi moram priznati da sam iznenadjen vasim rijecima... 90% ljudi van amerike i preko 50% u americi misle da je bush kreten, a on je nazalost na celu jedne od najjacih, ako ne i najjace zemlje na svijetu. i kada osoba poput busha diktira izgled cijelog svijeta, nista se ne moze napraviti bez blagoslova amerikanaca itd. naravno da neki to i javno progovore. a cudi me vasa izjava iz razloga sto chavez samo govori sto velika vecina i misli. ostali se ne usude pljuvati po njemu jer ga trebaju, a chavez ga nereba jer se kupa u nafti i amerikanci su im samo nepotrebna smetnja. necu reci da je covjek savrsen, nitko nije, ali velika vecina ljudi se slaze s njim. i da, on ne pljuje po amerikancima, nego iskljucivo po bushu i njegovoj politici.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: Hugo Chavez, šta on glumi prvo i osnovno.. može reći šta hoće. drugo, ima pravo biti ljut na Busha jer mu Bush radi o glavi. treće, ono kaj jako malo ljudi zna je da je Chavez poslao pomoć siromašnim amerikancima kad im je bilo najpotrebnije (dao im je jeftinu naftu za grijanje, a mislim da je poslao i pomoć poslje uragana Katrina) četvrto, dok je bio u New Yorku, sastao se sa siromašnim amerikacnima i dogovorio da Venezuela šalje jeftinu naftu za grijanju u New York. naravno da smeta Bushu kad je preuzeo zaradu od nafte od stranih kompanija i dao sirotinji u svojoj zemlji... bilo je nekoliko pokušaja da ga se makne jer smeta američkim naftnim kompanijama (s kojima je Bush i više nego povezan) i da meni neko radi na taj način o glavi i ja bi isto tako govorio. uostalom, ono kaj je reko, je ono kaj misli veliki dio svjeta i zato mu svaka čast kaj ima muda reći kaj i misli.... kolko vođa država govori kaj misli? jel bolji Chavez ili Sanader? ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: chavez, glumi, hugo, s ta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.