| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Hvar - u čemu je problem? u Znanost forumu; Ne znam koliko ste upoznati sa još vrlo svježim i aktualnim događanjima na Hvaru!? zanima me konkretno vaše ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Hvar - u čemu je problem? Ne znam koliko ste upoznati sa još vrlo svježim i aktualnim događanjima na Hvaru!? zanima me konkretno vaše mišljenje, eventualno komentari izjava naših vrijednih političara! Dali je sve to malo prenapuhano zbog homofobije koja još uvijek vlada našom zemljom ili je sasvim opravdano!?
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Pederski Hvar ili....? Neka jesu svi na jednom otoku al ne baš na Hvar,ja bi njih na Cres !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Hvar - u čemu je problem? Citat:
Moje mišljenje je da se neke stvari ne tribaju tolerirat jer kad se jednom priđe granica,svi ćemo postat ljudi | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Hvar - u čemu je problem? Pa zar nisu pedofili osnivali takvu stranku, a ne homoseksualci? (koliko znam, na Hvar su dosli ovu drugi)(A ionako su im uvalili sprd sa tom strankom, jer se onda moraju izjasnit javno da su pedofili, a to nitko ne zeli...)
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Hvar - u čemu je problem? Ma joj više mi je muka od tih pitanja Čim se spomenu homoseksualci, odmah skoče svi ko ludi i počnu se dokazivati tko više mrzi homoseksualce Neće vam oni ništa, ne bojte se Pustite ljude da žive kako žele i idu gdje žele Kakav smo mi to narod Dobre su nam njihove pare, al kad bi ih kojim slučajem mogli potrošiti u Hrvatskoj a da ne stupe nogom na njeno tlo ![]() A ja ću vam samo reći jednu stvar: bolje biti i peder nego htjet jebat rugobe čije slike stavljate na forum ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: Hvar - u čemu je problem? Nek dođu i troše novce, kaj ima veze kaj su pederi. Digla se buka bez veze ![]() Možda jedino da nisu na sva zvona rastrubili da dolaze tu i tu u to i to vrijeme pa sigurno nebi bilo nikakvih reakcija, nitko nebi ni znao tko su.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Hvar - u čemu je problem? Stvarno si se zakačila za tu Victoriu...pa šta ti je žena kriva ? Ne bi se složio s tobom oko pedera i rugoba.Ajde baš otvori anketu pa da vidimo tko bi od muških na forumu prije pojebao rugobu nego bio peder ! Evo ti prijedlog za naslov ankete: Što bi prije- 1. pojebali ružnu ženu 2. bili peder ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemu, hvar, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.

(koliko znam, na Hvar su dosli ovu drugi)
Čim se spomenu homoseksualci, odmah skoče svi ko ludi i počnu se dokazivati tko više mrzi homoseksualce
Pustite ljude da žive kako žele i idu gdje žele