Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Hvar - u čemu je problem? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sahasa666 Stvarno si se zakačila za tu Victoriu...pa šta ti je žena kriva ? Ne bi se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-08-06, 10:50   #11 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,871
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Hvar - u čemu je problem?

Citat:
Pravi autor: sahasa666
Stvarno si se zakačila za tu Victoriu...pa šta ti je žena kriva ?

Ne bi se složio s tobom oko pedera i rugoba.Ajde baš otvori anketu pa da vidimo tko bi od muških na forumu prije pojebao rugobu nego bio peder ! Evo ti prijedlog za naslov ankete:

Što bi prije- 1. pojebali ružnu ženu
2. bili peder

Bila je već slična anketa i svi bi rađe drpali ružnu žensku nego da ih najljepši peder guzi

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 11:00   #12 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: joks
Možda jedino da nisu na sva zvona rastrubili da dolaze tu i tu u to i to vrijeme pa sigurno nebi bilo nikakvih reakcija, nitko nebi ni znao tko su.
Sigurno, 1000% to nisu oni rastrubili

Citat:
Pravi autor: sahasa666
Stvarno si se zakačila za tu Victoriu...pa šta ti je žena kriva ?

Ne bi se složio s tobom oko pedera i rugoba.Ajde baš otvori anketu pa da vidimo tko bi od muških na forumu prije pojebao rugobu nego bio peder ! Evo ti prijedlog za naslov ankete:

Što bi prije- 1. pojebali ružnu ženu
2. bili peder

Otkud ti to da sam se zakačila za Viktoriju? Pa nisu njene slike jedine na ovom forumu Ima još tu gadnih, o da, ima itekako
A nije u tome pitanje Nego pitanje je to da koliko sam vidjela na snimkama sa Hvara i pederi imaju puno više ukusa nego neki forumaši
I da, takva je anketa bila negdje na forumu....ali da ti evo ja odgovorim: ja bih definitivno bila prije peder nego i prst spustila na neke od tih ženskih
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 11:08   #13 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,773
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

To je tvoje mišljenje i ja ga poštujem ali ja peder ne bi bio,žensko je ipak žensko koliko god ona ružna bila !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 11:43   #14 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Eh,a meni je muško, muško i ponosna sam što sam peder
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-06, 15:03   #15 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

a budale
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 13:27   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 725
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Problem na Hvaru je po meni sljedci, dakle: Dodjem posten, odem jeben. Sta ce mi veci problem od toga
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 16:51   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 668
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Po meni je situacija nepotrebno dovedena do te razine! Mislim da uopće ne izgleda tak kak se priča! Pa i Oni su ljudi kao i svi mi sa drugačijim sklonostima i zadovoljstvima i nikome ne žele loše!
Sve do kad su pristojni i uljudni je u redu!
Nema mjesta panici! Više pažnje bi trebali posvetiti "nevidljivim" pedofilima i sličnima koji su u stanju ugroziti okolinu i ljude oko sebe!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 19:49   #18 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,344
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

slažem se...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 20:19   #19 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,886
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: omahen
Problem na Hvaru je po meni sljedci, dakle: Dodjem posten, odem jeben. Sta ce mi veci problem od toga
Bez brige, ne drapaju oni van svog kruga. A osim toga, meni je žao da ih nema više. Bar 95 %, recimo. Doduše, bilo bi malo komunicirati s toliko žena na raspolaganju, al' bih potrpio!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-06, 21:30   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 668
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Citat:
Pravi autor: Lovel
Bez brige, ne drapaju oni van svog kruga. A osim toga, meni je žao da ih nema više. Bar 95 %, recimo. Doduše, bilo bi malo komunicirati s toliko žena na raspolaganju, al' bih potrpio!
ovo se može svakako protumačiti
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cemu, hvar, problem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Jacques Houdek sahasa Vicevi i Smiješni Tekstovi 75 18-07-08 01:57
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42
Quote bez granica CH1 Igre bez granica 111 05-06-05 23:03

Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114