| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Hvar - u čemu je problem? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sahasa666 Stvarno si se zakačila za tu Victoriu...pa šta ti je žena kriva ? Ne bi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Veteran | Re: Hvar - u čemu je problem? Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #12 (permalink) | ||
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Hvar - u čemu je problem? Citat:
![]() Citat:
Pa nisu njene slike jedine na ovom forumu Ima još tu gadnih, o da, ima itekako ![]() A nije u tome pitanje Nego pitanje je to da koliko sam vidjela na snimkama sa Hvara i pederi imaju puno više ukusa nego neki forumaši ![]() I da, takva je anketa bila negdje na forumu....ali da ti evo ja odgovorim: ja bih definitivno bila prije peder nego i prst spustila na neke od tih ženskih ![]() | ||
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Hvar - u čemu je problem? To je tvoje mišljenje i ja ga poštujem ali ja peder ne bi bio,žensko je ipak žensko koliko god ona ružna bila !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Hvar - u čemu je problem? Po meni je situacija nepotrebno dovedena do te razine! Mislim da uopće ne izgleda tak kak se priča! Pa i Oni su ljudi kao i svi mi sa drugačijim sklonostima i zadovoljstvima i nikome ne žele loše! Sve do kad su pristojni i uljudni je u redu! Nema mjesta panici! Više pažnje bi trebali posvetiti "nevidljivim" pedofilima i sličnima koji su u stanju ugroziti okolinu i ljude oko sebe!
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Hvar - u čemu je problem? Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Hvar - u čemu je problem? Citat:
![]()
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemu, hvar, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:50.

Pa nisu njene slike jedine na ovom forumu
Ima još tu gadnih, o da, ima itekako