| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi I Hercegovina na referendumu u Znanost forumu; Net.hr Citat: Ustavni sud ukinuo je odredbu po kojoj su na referendumu mogli sudjelovati samo državljani koji imaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | I Hercegovina na referendumu Net.hr Citat:
stvarno kretenizam .... boli me briga kome je HDZ sve poklanjao državljanstvo, ovo je totalni debilizam ... kaj će sad za odluku o ulasku u EU glasat ljudi koji će biti s druge strane Shengenske granice? ljudi koji nisu nikad ni bili ovdi? svašta ..... jebem ja djeljenje državljanstv šakom i kapom .... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu To bi se nazvalo vani ulogom u budućnost od strane zna se koga ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Ukinuti pravo glasa Hrvatima iz BiH , ostaviti državljanstvo tj. pravo na putovnice.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: I Hercegovina na referendumu Citat:
nemam kaj branit, meni je stvarno idiotski da će ljudi koji uopće ne žive ovdi i koji bi ostali izvan granice EU, odlučivat jel ćemo mi ulazit u EU .... a referendum je kolko znam obavezan za ulazak u EU .... nek se na području RH ljudi izjasne za ulazak i nek onda glasovi iz BH to spuste na ispod 50% .... pa jebemu, jel to normalno? | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
inače ćemo imat sranje na svakom referendumu .. to nije mali broj glasova ... | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Citat:
Sad smo u domeni ŠBB-KBB , ali u slučaju takvog referenduma 99% ljudi koji bi u BiH izašli na izbore bilo bi za.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: I Hercegovina na referendumu Jel ja imam pravo glasa u BiH - nemam, i zašto bi onda ljudi iz BiH imali pravo glasa u RH? Zašto bi ljudi iz druge države odlučivali o ičemu u mojoj državi?
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Pa i nije baš najnormalnije. Vjerojatno nije ni najpravednije. Ali ja sam jednostavno morala reagirati na naslov teme. Pošto sada u tu kategoriju ulazi cijela dijaspora tz. svi oni Hrvati iz Australije, Kanade, Njemačke, Austrije (i gdje ih još sve nema). A ti si posebno naglasio Hercegovce koji su barem teritorijalno najbliži Hrvatskoj, a pitam se kaj ovi iz Australije znaju kaj se dešava u Hrvatskoj ![]() Međutim, iskreno i ja sam protiv toga pa makar se to odnosilo i na Hercegovce (koji su Hrvati!!!) pošto jednostavno ne žive tu nego u drugoj državi. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
ja govorim da ljudi koji NE ŽIVE u RH mogu promjenit ishod tako važnog glasanja .. a problem je recimo kaj hercegovcima i bosancima NIJE u interesu da RH uđe u EU ... hint :: Shengenska granica između RH i BiH | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hercegovina, referendumu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.