| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi I Hercegovina na referendumu u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Neptune Pa na putovnici ti piše kad si napustio državu. Rijetko.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Citat:
Ovdje se nužno nameće pitanje- Je li BiH dijaspora? Ona sebe (ta osoba) ne smatra "dijasporom" kada je od 5-11 mjeseca tu. A drugih pola godine gore.
__________________ Zadnji Uredio teica : 05-06-07 u 20:00. | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Citat:
Ja sam stricu koji živi u Zg u par navrata na njegov komentar - hrvatska dijaspora u BiH - morao lijepo objasniti da je on dijaspora. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pa dobro. Jasno je to. Ali ona ne misli da živi u dijaspori nego da pola svog vremena provede u RH. A drugu polovicu (ima slobodu) provede gdje ona hoće bilo to u BiH ili Australiji ili Americi ili Švedskoj. Razumješ? Ja nisam za to. Onda ne bi mogla u Sloveniju sa osobnom ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu ...dakako, letimično prošla... Evo, prvi x da se Silence i ja slažemo oko nečega - ne živiš tu nemaš ni pravo birat mi vladu i stranku, ne biram ni ja tvoju u tvojoj državi, pa nek' ti 6x imaš državljanstvo i prijavljen si u RH sa boravkom dolje. NEMA! Kad ti bude plaća u kn, a ne u km onda će mo razgovarat. Ja sam iz Bosne, Hratica, imam državljanstvo tu, dolje nemam, a i netreba mi; a i da imam, voljela bih da su Hrvati na vlasti, ali ne živim dolje pa... I, da. O kakvom vi posebno bosanskom, posebno hercegovačkom državljanstvu govorite? Država je BiH, pa je i državljanstvo bosansko - hercegovačko... Onda bi mi u ovim krajevima imali zagorsko, prigorsko, slavonsko, istarsko,dalmatinsko
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #39 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Citat:
![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu uh, mene toliko zaboli za politiku , ali mi je gadno vidjeti to raščlanjivanje zemlje ... jedan dio valja, drugi ne... e, sad koji je dobar bosanski dakako![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hercegovina, referendumu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

pusa

, ali mi je gadno vidjeti to raščlanjivanje zemlje