Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi I Hercegovina na referendumu u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dorina uh, mene toliko zaboli za politiku , ali mi je gadno vidjeti to raščlanjivanje zemlje ... jedan ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-06-07, 22:35   #41 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,146
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: I Hercegovina na referendumu

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
uh, mene toliko zaboli za politiku , ali mi je gadno vidjeti to raščlanjivanje zemlje ... jedan dio valja, drugi ne... e, sad koji je dobar bosanski dakako
Hoš' bann?
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 22:38   #42 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,365
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

kaj, na nacionalnoj razini? aj sutra. odoh spavat.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 22:59   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
gadno vidjeti to raščlanjivanje zemlje ...
Drugi put čitaj s više pažnje pa ćeš lako skužit da je zajebancija jer...

Citat:
... jedan dio valja, drugi ne... e, sad koji je dobar bosanski dakako
... vidiš kako brzo skontaš.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 14:44   #44 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,365
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Drugi put čitaj s više pažnje pa ćeš lako skužit da je zajebancija jer...

... vidiš kako brzo skontaš.
...ma neda se meni sve čitat...ali kontam ja, kontam!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 15:49   #45 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,810
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu... da vas vidi zeljonar... odmah bi vam objasnio par stvari o dijaspori, i hrvatskom narodu koji mora imat pravo glasa, ma gdje bio, živio, plaćao porez...

A zatim bi vas optužio da ste anti-hrvati, jer vi, cvijeće hrvatsko, Hercegovci, Bosanci, dijasporci, što sve već ne.... vi odričete hrvatskom čovjeku, Hrvatu, katoliku, pravo glasa u njegovoj Hrvatskoj!!!!

Pa to je strašno!!!

P.S. Ovo sve je, naravno, ironija
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 15:51   #46 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

kakva šteta kaj je banan .. ne?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 16:16   #47 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

javio se i Smradaner ...

Jutarnji.hr

Citat:
"Znate, ja uvijek zastupam stajališta da ako je netko hrvatski građanin i ima hrvatsko državljanstvo, onda ima sva prava kao i drugi. Mi ne možemo imati građane prvog i drugog reda, ne možemo imati državljane prvog i drugog reda i različitih kategorija i svi koji imaju državljanstvo jednaki su pred Ustavom i imaju ista prava i obveze kao i drugi", rekao je Sanader u Bruxellesu, zamoljen da prokomentira odluku Ustavnog suda.
blago nama sa tako divnim premijerom ... kolko on ima razumijevanja ... fascinantno ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 16:54   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 944
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Meni je ta stvar sa dijasporom jednostavno fascinatna:

1. to što imaju pravo glasa na parlamentarnim izborima još donekle (ali jedva) mogu shvatit - imaju svoje predstavnike u parlamentu (iako niti to ne opravdavam), ali to što sad mogu i glasati na referedumu je blago rečeno, katastrofa...Naprimjer, zamislimo situaciju da je pitanje na referendumu: Slažete li se da je stope poreza na dohodak 23% (beveze sam izvalio neku cifru)? I onda će pripadnik hrvatske dijaspore u Australiji (ili BiH - svejedno) zaokružiti DA ili NE. Mislim koji qurac se to njega tiče - niti će plaćati taj porez niti ga je ikada i plaćao...To je kao da ja odlučujem koliko će porez na dohodak biti u Australiji ili BiH ili Burkini Faso...Kakve to veze ima s njim (tim pripadnikom dijaspore)

2. Još zalošnije od točke 1. je to što će pripadnik dijaspore glasovati na izborima/referendumu na temljeu kvaz-polu-informacije...Mislim, koliko dijaspora ima točne i provjerene informacije na raspolaganju o npr. hrvatskom političkom sustavu...Slažem se, mogu preko satelita gledati HRT, mogu čitati hrvatske internet portale, ali svejedno - koliko dijaspora zna kakvo je pravo stanje stvari u RH pa da na temelju toga donese odluku na izborima/referedumu...Kažem opet, to je kod ja na izborima za australski parlament glasujem za osobu X jer mi se sviđa njegovo ime ili zato što mi je to ujak od bakinog strica rekao da je on dobar kad sam prošlo ljeto bio u Australiji...Mislim, stvarno katastrofa

3. I na kraju, ono što je prošlo malo ispod 'radara javnosti' - sudcima Ustavnog suda je trebalo jebenih 6 godina (ponavljam 6 GODINA) da odluče kako je ta odredba zakona o referendumu protivna Ustavu RH...Šest godina im je trebalo da to provjere (ustanove)...Pitanje je koliko još takvih zakona (ili dijelova zakona postoji) koje mi provodimo a oni su ustvari protu-ustavni

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 17:21   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Sve to nije ništa novo , niti se događa slučajno baš sada. Predizborna igra HDZ-a. Nakon popriličnog pisanja o "crvenoj Hercegovini" i simpatija za Jurčića i Bandića u rodnom im kraju , pa podjela , svađa i obračuna oko fotelja dva BiH HDZ-a (što im i opadajuću popularnost još više obara) trebalo je očito nešto napraviti da se ljude dole podsjeti kako se zna se za koga glasa.

Kao što nije slučajan ni Ivin nedavni posjet BiH. Nije četiri godine nosa promolio , a onda stiže , posve slučajno , baš u izbornoj godini.

Providno. Neke fore ipak ni kod najzatupljenijih ne prolaze 100 puta.
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 12:13   #50 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 26
gedora se izdvaja iz mase

Slažem se s Ibortom, ali mislim da bi jednoga zastupnika mogla progurati i Hrvatska stranka prava Đapić - dr. Jurišić!
gedora je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hercegovina, referendumu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113