| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi I Hercegovina na referendumu u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dorina uh, mene toliko zaboli za politiku , ali mi je gadno vidjeti to raščlanjivanje zemlje ... jedan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Citat:
![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu kaj, na nacionalnoj razini? aj sutra. odoh spavat.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Drugi put čitaj s više pažnje pa ćeš lako skužit da je zajebancija jer... ... vidiš kako brzo skontaš. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu ...ma neda se meni sve čitat...ali kontam ja, kontam!
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,810
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu... da vas vidi zeljonar... odmah bi vam objasnio par stvari o dijaspori, i hrvatskom narodu koji mora imat pravo glasa, ma gdje bio, živio, plaćao porez... A zatim bi vas optužio da ste anti-hrvati, jer vi, cvijeće hrvatsko, Hercegovci, Bosanci, dijasporci, što sve već ne.... vi odričete hrvatskom čovjeku, Hrvatu, katoliku, pravo glasa u njegovoj Hrvatskoj!!!! Pa to je strašno!!! P.S. Ovo sve je, naravno, ironija ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Banned | Re: I Hercegovina na referendumu javio se i Smradaner ... Jutarnji.hr Citat:
| |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Meni je ta stvar sa dijasporom jednostavno fascinatna: 1. to što imaju pravo glasa na parlamentarnim izborima još donekle (ali jedva) mogu shvatit - imaju svoje predstavnike u parlamentu (iako niti to ne opravdavam), ali to što sad mogu i glasati na referedumu je blago rečeno, katastrofa...Naprimjer, zamislimo situaciju da je pitanje na referendumu: Slažete li se da je stope poreza na dohodak 23% (beveze sam izvalio neku cifru)? I onda će pripadnik hrvatske dijaspore u Australiji (ili BiH - svejedno) zaokružiti DA ili NE. Mislim koji qurac se to njega tiče - niti će plaćati taj porez niti ga je ikada i plaćao...To je kao da ja odlučujem koliko će porez na dohodak biti u Australiji ili BiH ili Burkini Faso...Kakve to veze ima s njim (tim pripadnikom dijaspore) 2. Još zalošnije od točke 1. je to što će pripadnik dijaspore glasovati na izborima/referendumu na temljeu kvaz-polu-informacije...Mislim, koliko dijaspora ima točne i provjerene informacije na raspolaganju o npr. hrvatskom političkom sustavu...Slažem se, mogu preko satelita gledati HRT, mogu čitati hrvatske internet portale, ali svejedno - koliko dijaspora zna kakvo je pravo stanje stvari u RH pa da na temelju toga donese odluku na izborima/referedumu...Kažem opet, to je kod ja na izborima za australski parlament glasujem za osobu X jer mi se sviđa njegovo ime ili zato što mi je to ujak od bakinog strica rekao da je on dobar kad sam prošlo ljeto bio u Australiji...Mislim, stvarno katastrofa 3. I na kraju, ono što je prošlo malo ispod 'radara javnosti' - sudcima Ustavnog suda je trebalo jebenih 6 godina (ponavljam 6 GODINA) da odluče kako je ta odredba zakona o referendumu protivna Ustavu RH...Šest godina im je trebalo da to provjere (ustanove)...Pitanje je koliko još takvih zakona (ili dijelova zakona postoji) koje mi provodimo a oni su ustvari protu-ustavni ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Sve to nije ništa novo , niti se događa slučajno baš sada. Predizborna igra HDZ-a. Nakon popriličnog pisanja o "crvenoj Hercegovini" i simpatija za Jurčića i Bandića u rodnom im kraju , pa podjela , svađa i obračuna oko fotelja dva BiH HDZ-a (što im i opadajuću popularnost još više obara) trebalo je očito nešto napraviti da se ljude dole podsjeti kako se zna se za koga glasa. Kao što nije slučajan ni Ivin nedavni posjet BiH. Nije četiri godine nosa promolio , a onda stiže , posve slučajno , baš u izbornoj godini. Providno. Neke fore ipak ni kod najzatupljenijih ne prolaze 100 puta.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hercegovina, referendumu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.

, ali mi je gadno vidjeti to raščlanjivanje zemlje
bosanski dakako