| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi I Hercegovina na referendumu u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Ukinuti pravo glasa Hrvatima iz BiH , ostaviti državljanstvo tj. pravo na putovnice. Ako jedan Hrvat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 54
![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Citat:
Ovako:htjeli neki to priznati ili ne hercegovački hrvati su u ratu zajedno branili drzavu i svoju djecu s Hrvatima iz Hrvatske!Zna se da plan spajanja s matičnom državom nije uspio...prodani su!Ali to je duga priča! Danas Hrvati u Hercegovini(ali i u cijeloj BiH) žive u tuđoj državi,tuđi jezik,školstvo,... Sve što im je ostalo od dostojanstva je ta putovnica sa svojim grbom... Nije teško pokušati pokazati trun razumjevanja i za one čiji su sinovi gubili živote,noge,zdravlje da bi danas Hrvati u Hrvatskoj imali svoju državu! ![]() | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 25
, samo da je malo više ljudi koji ovako pozitivno razmišljaju![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Banned | Re: I Hercegovina na referendumu kakve veze to ima s bilo čim? ovdi pričamo glasanju na izborima u drugoj državi di ne žive ... niko nema niš protiv državljanstva, ako to ne povlači pravo glasa ... ali pošto to povlači pravo glasa, postavlja se pitanje jel treba dijelit državljanstvo šakom i kapom ... i meni je fenomen da se uvijek o hrvatima iz hercegovine priča .. a hrvati u bosni? zvučiš ko HDZ ... ajde da i neki HDZovac počne postat, ovdi ih fali ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) | |
Spominješ HDZ....ok!Ne radi se tu o HDZovskom razmisljanju...prije bi rekla ljudskom sa stvarnim argumentima,zahvalnošću,srcem...i zajedništvom -nacionalizmom!Nacionalizam je pozeljan kod svakoga,naročito kod državljanja ovako male i mlade države na početku razvoja! @hrvat u Hercegovini,Bosni,Afganistanu je Hrvat!!!!Ne mozes ih dijeliti! | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Citat:
pa ja glasam za HDZ, tj. jesam jednom kad sam dobila pravo glasa... ah djete ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Hercegovina na referendumu Ok, svi smo mi Hrvati, ma gdje bili, ali opet koje referendumsko pitanje pogađa Hrvata u npr. u Švedskoj direktno. Napomenimo da on živi i radi u Švedskoj i da tu dolazi samo na odmor... i da nema se namjeru vratiti za stalno?
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Banned | Re: I Hercegovina na referendumu Citat:
Uopće ne vidim o čemu ti drobiš, a malo me preivše podsjećaš na nešto .... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hercegovina, referendumu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.

, samo da je malo više ljudi koji ovako pozitivno razmišljaju