| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? u Znanost forumu; A zamisli da je u ratu dobio drugo oružje....... Marko Perković Zbrojevka Marko Perković Snajper Marko Perković Kalašnjikov (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? A zamisli da je u ratu dobio drugo oružje....... ![]() Marko Perković Zbrojevka Marko Perković Snajper Marko Perković Kalašnjikov (mada mi se frend preziva Kalašnjikov) Marko Perković Zolja........ ![]() Tako da ovo još najbolje zvuči..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? skviiik jel ozenjen? ak nije jel zeli bit?? sad odmah?? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? a da se tek preziva dragunov... ![]() Šelbi, ako se hoćeš ženit, odeš u moskvu, okreneš telefonski imenik i imaš sigurno 100 dragunova, kalašnjikova... Malo probereš i to ti je to ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 08-07-08 u 15:47. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-10-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 133
![]() | Re: I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? Citat:
![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? ako me želiš ja ću prominit prezime u Kalašnjikov ili pak AK-47 marinko ak-47 zvuči dobro logično da jasmin starwars piva jasenovac i gradiška stara. da se rodija 20ak godin aprije i sam bi završija u jasenovcu il staroj gradišci ![]()
__________________ ...iako sam Getanin i ja san dite... |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Jasmin Stavros pjevao "Jasenovac i Gradiška Stara"? Citat:
sorry na offtopicu ![]()
__________________ European Capital of Trophies - Manchester '08 | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jasenovac |
« Crkva protiv znanosti
|
'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:30.