| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: ZAGREB - Predsjednik Stjepan Mesić danas će u kući obiteljske prijateljice s obitelji i prijateljima proslaviti 73. rođendan. (...) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) Jutarnji.hr Citat:
uglavnom, nisam znao da su prijatelji, a pošto mesić ima ustavnu ovlast pomilovanja osuđenika, hoćete li se čuditi ako kroz neko vrijeme, kada medijska pozornost splasne, hrvoje žužić završi na slobodi? | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) To je dost poznato da su si pajdaši, ali mislim da Mesic neće ga pomilovati. Preveliki minus na njegovoj "karijeri" bi to bio.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) Isto mislim da ne. Jer zna da ce ga desničari pokopati bez obzira sto je "vrijeme zalijecilo sve rane"
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) ne znam hoće li više nastaviti u politici s obzirom da se ne može treći put kandidirati za predsjednika. ovo mu je zadnji mandat pa praktično može raditi šo ga je volja. nadam se ipak, da si u pravu, oggy, i da ipak neće napraviti takvu svinjariju. |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) Citat:
Citat:
![]()
__________________ Pop, goes the weasel! | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) Ima ima, bez daljnjega. ali je dovoljno pametan da zna da ce ga to pokopati politički. Mislis da će ekipa sa desnice to pustiti da prođe mirno. Pa lik ispriča dobar vitz o Frenkiju pa ima frku dva tjedna. Di neće ovo proći ispod tepiha
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) Iskreno se nadam, a i vjerujem da Mesić to neće napraviti.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) Čika Stipe je dobar čoek i naći će načina da pomogne prijateljima u nevolji. Ne baš odmah i ne baš jako očigledno; kasnije malo, tiho i polako. Pa ljudi smo!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:21.