Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?) u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: ZAGREB - Predsjednik Stjepan Mesić danas će u kući obiteljske prijateljice s obitelji i prijateljima proslaviti 73. rođendan. (...) ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-12-07, 13:09   #1 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima
I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?)

Jutarnji.hr

Citat:
ZAGREB - Predsjednik Stjepan Mesić danas će u kući obiteljske prijateljice s obitelji i prijateljima proslaviti 73. rođendan.

(...)

Kako je vjerojatno riječ o istim prijateljima koji su bili na prijašnjim proslavama, a koje su se održavale u zagrebačkom kafiću Charli, zaprešićkom restoranu Nirvana i Mesićevoj vikendici, tada će i danas uz Mesića biti poduzetnici Mladen Vedriš i Hrvoje Žužić*, odvjetnik Silvije Degen, bivši gradonačelnik Branko Mikša i drugi.
*malo im se omakao tipfeler jer hrvoje je trenutno u zatvoru, a vjerojatno je stari - željko - mesićev kompić.

uglavnom, nisam znao da su prijatelji, a pošto mesić ima ustavnu ovlast pomilovanja osuđenika, hoćete li se čuditi ako kroz neko vrijeme, kada medijska pozornost splasne, hrvoje žužić završi na slobodi?
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:10   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: I Žužić na proslavi Mesićeva rođendana (pomilovanje na horizontu?)

To je dost poznato da su si pajdaši, ali mislim da Mesic neće ga pomilovati. Preveliki minus na njegovoj "karijeri" bi to bio.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:17   #3 (permalink)
absolute beginner

ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

a za nekih godinu dana, kada se slučaj pomalo zaboravi?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:20   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Isto mislim da ne. Jer zna da ce ga desničari pokopati bez obzira sto je "vrijeme zalijecilo sve rane"
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:30   #5 (permalink)
absolute beginner

ne znam hoće li više nastaviti u politici s obzirom da se ne može treći put kandidirati za predsjednika. ovo mu je zadnji mandat pa praktično može raditi šo ga je volja.

nadam se ipak, da si u pravu, oggy, i da ipak neće napraviti takvu svinjariju.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:00   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ne znam hoće li više nastaviti u politici s obzirom da se ne može treći put kandidirati za predsjednika. ovo mu je zadnji mandat pa praktično može raditi šo ga je volja.
navodno da će se uključit aktivno u politiku kao predsjednik hns-a.

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
nadam se ipak, da si u pravu, oggy, i da ipak neće napraviti takvu svinjariju.
uf, mesić je ima svojih bisera, al nadan se da neće to napravit
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:04   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
uf, mesić je ima svojih bisera, al nadan se da neće to napravit
Ima ima, bez daljnjega. ali je dovoljno pametan da zna da ce ga to pokopati politički. Mislis da će ekipa sa desnice to pustiti da prođe mirno. Pa lik ispriča dobar vitz o Frenkiju pa ima frku dva tjedna. Di neće ovo proći ispod tepiha
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:13   #8 (permalink)
absolute beginner

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
navodno da će se uključit aktivno u politiku kao predsjednik hns-a.
čitao sam o toj mogućnosti ali majke mu stare pa valjda je dosta više.. vidiš da se i šeks umorio.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:16   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Iskreno se nadam, a i vjerujem da Mesić to neće napraviti.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 14:42   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,375
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Čika Stipe je dobar čoek i naći će načina da pomogne prijateljima u nevolji.
Ne baš odmah i ne baš jako očigledno; kasnije malo, tiho i polako.
Pa ljudi smo!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103