| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ide Arena Zagreb u Znanost forumu; Net.hr Citat: Bandić je pristao da Arena bude gotova dva tjedna kasnije, a Ingra i Trigranit su spustili njezinu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Ide Arena Zagreb Net.hr Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ide Arena Zagreb Koja bi to sramota bila da se nisu dogovorili i da su nam zbog toga oduzeli SP u rukometu...Pa idućih 50 godina bi se morali borit da dobijemo prvenstvo u kukičanju, a kamoli nekom ozbiljnijem sportu! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ide Arena Zagreb Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ide Arena Zagreb Citat:
I to što nešto drugi trpi, nije stvar sporta i same priredbe, već nesposobnih ljudi i lopova koji takve stvari vide kao mogućnost trpanja novaca u svoj džep. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
A trpanje novaca u vlastiti džep imamo i bez organizacije velikih natjecanja. Samo se mora dokazati i sancionirati ![]()
| | |
| | #8 (permalink) | |
Zar stvarno misliš, da kad bi se sve radilo kako treba i transparentno, da ne bi bilo dovoljno novca za sve? | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
. Meni osobno nikad nije bilo jasno zašto toliko novaca usmjeravati u sportove i sportaše koji u svojim redovima imaju profesionalce. Netko će reči da su nogometaši, rukometaši, košarkaši.... amateri. Ma daj! S takvim mjesečnim primanjima? Da osiguraju sebi i potomcima budućnost bez potrebe da rade? Kako se vani financiraju sportaši i klubovi? S državnih jasala? Niti slučajno. Pa, ako netko može plaćati te sportaše i klubove, neka mu bude, ali država...Ali, sada sam otišao u offtopic. Što se Arene tiče, mislim da Openheim (ili kako se već zove) i Ingra nisu niti imali neki ozbiljan idejni projekt, pa su zato mahali s velikim ciframa i zajebavali Grad pod izlikom da im Bandić stalno postavlja nove uvjete. Ja radim u projektnom uredu i točno znamo što mora sadržavati idejni projekt. Ako dademo neozbiljnu ili preskupu ponudu na licitaciju - ne prolazimo. A Inin projekt se mijenjao svakih 5-6 dana. kao i iznosi za izgradnju, održavanje, infrastrukturu.... da ne idem u detalje. A osobno sam mišljenja da bismo prvenstvo dobili i bez te famozne Arene. Ali, vidjet' ćemo.
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ide Arena Zagreb Slažem se s ovim oko financiranja - moje je mišljenje da država (ili grad) treba pomagati amaterskim sportskim klubovima, a ne profesionalnima. Jest da bi nas to vratilo 10 godina unatrag, ali bi funkcioniralo. Pa nek rezultati donose novac. Ali jedna kvalitetno napravljena dvorana, uz pametno gospodarenje, mogla bi biti dobitak za grad Zagreb. Zadnji Uredio Dr Jekyll : 29-05-07 u 15:06. |
| | |
![]() |
| Tagovi: arena, ide, zagreb |
« Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova
|
HNS ponudio koaliciju SDP-u »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:07.

I to što nešto drugi trpi, nije stvar sporta i same priredbe, već nesposobnih ljudi i lopova koji takve stvari vide kao mogućnost trpanja novaca u svoj džep.