| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Idemo dalje jer si ti odlučio? u Znanost forumu; HDZ još uvijek uvjerljiva držanja....... SDP se ne predaje......... Adlešićka i Friščić u političkoj ulozi života....... Opće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idemo dalje jer si ti odlučio? HDZ još uvijek uvjerljiva držanja....... SDP se ne predaje......... Adlešićka i Friščić u političkoj ulozi života....... Opće je poznato da barba Stipe na kraju će odlučiti čija je zadnja....... Ali nije poznato da barba Stipe iz zajebancije može reći "NE" cijelim izborima, uložiti veto i sve ponoviti..... I to nikako nebi bilo čudno........
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #23 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idemo dalje jer si ti odlučio? ne znam, čekam adlešićku ne novoj tv.. možda nešto konkretno otkrije. ali ako je europska pučka stranka preporučila HSS-u da idu s HDZ-om, sve ide u tom smjeru. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.