| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Idemo dalje jer si ti odlučio? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Iochannes... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Idemo dalje jer si ti odlučio? Citat:
Idemo dolje... ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idemo dalje jer si ti odlučio? Citat:
Nisam pratio sve postove, ali bih samo poručio onima koji nisu izašli na izbore da su u naše ime odlučili i protiv nas i protiv sebe. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uz kavicu može, uvijek. Ali, zašto s ljevičarima? Ja se osobno ne smatram takvim. Briga o budućnosti za ljude, njihovo zdravlje, obrazovanje, zaposlenje, egzistenciju.... ne smatram ljevičarenjem. A vidim da su na vlasti oni kojima nije stalo do ljudi već kako da lažima, poluistinama i nebitnim stvarima zadrže svoje pozicije, a sebi i svojim pokoljenjima osiguraju egzistenciju. Ako je takvo moje razmišljanje lijevo, onda jesam ljevičar ![]() Ajmo radije na kavicu ![]() Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem Zadnji Uredio anthlon : 24-01-08 u 09:44. | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Idemo dalje jer si ti odlučio? ![]() A po čemu se tu netko deklarira ljevičarem? Osobno se ne smatram. Ali me smeta dvostruka politika vladujuće klike - u predizborno vrijeme se govoriloo "dolasku komunista na vlast" i što će oni sve uništiti. "Na sreću nisu došli" već su izabrani baš oni pravi državotvorci. Oformljena je koalicija: Čehok u nedjeljom u 2 govori kako ne treba vjeronauk u školama (nitko ne komentira) ![]() Potpredsjednik Vlade Uzelac je inače posljednji sekretar SKH (nitko ne komentira) ![]() I onda idemo preimenovati topic? ![]() EDIT: I još malo što bi bilo kad bi bilo: Potraga za Norcem je "uzrokovala" "događanje naroda na rivi" a potraga za Gotovinom - ništa. Gdje je poanta priče? Ćirilica u školama? (baš se i ne komentira) ![]() "Dug" prema ljudima koji su radili u SAO Krajini? (nitko ne komentira) ![]() To je valjda sve za dobrobit nacije. "Desnica" ipak zna najbolje.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! Zadnji Uredio Iochannes : 24-01-08 u 09:56. |
| | |
| | #89 (permalink) | |||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,158
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idemo dalje jer si ti odlučio? Ovo je krasno, ja bacim kost i odmah se tema razbukta. Citat:
![]() Može i to ![]() Citat:
Ajde to bi bilo dobro. Ja otvaram franšizu. Citat:
I da, dobro je da nisam glasala za HDZ. Čim sam vidila Pupija u prvim redovima bilo mi je sve jasno. A Čehok sa svojim "manje vjeronauka pošto je težak" može si guzu obrisati. Svi bi o religiji pričali, svi bi Crkvu špotali, iznosili neke tvrdnje o njenoj nauci koje su pročitali u Jutarnjem, ali kad se treba učiti kako zapravo jest, e onda je "teško, komplicirano..." Da, da, da...
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |||
| | |
| | #90 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Idemo dalje jer si ti odlučio? slažem se.... mada ne smije se više ljevica poistovjećivat sa komunizmom, te priče su davno prošle.... definicija ljevice i desnice je više u načinu upravljanja državom... Ne bojte se, niste komunjare ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:35.