Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Idemo dalje jer si ti odlučio? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Iochannes...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-01-08, 17:13   #81 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Idemo dalje jer si ti odlučio?

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 19:56   #82 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Citat:
Oporbenjake se u Saboru ušutkava riječima: "Ajde budalo, sidi!"

Zoran Vinković govori o nepristojnosti pojedinih zastupnika a predsjedavajući ga ušutkava riječima:

Ispravak...

Idemo dolje...

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 07:57   #83 (permalink)
Uvaženi forumas

Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 07:17   #84 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
ne bu ova vlada bas trajala cijeli mandat. Kad tad ce puknuti kupljena ljubav. Ziher će se zakačiti oko nečega i ode lapapa vlada. I onda opet još jedan veeeeliki korak unazad
Točno. A tko će to osjetiti i platiti?
Nisam pratio sve postove, ali bih samo poručio onima koji nisu izašli na izbore da su u naše ime odlučili i protiv nas i protiv sebe.
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 09:23   #85 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,158
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Trebali bi ovaj topic preimenovati u topic "Uz kavicu s ljevičarima"
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 09:30   #86 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,818
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Mi SREDNJIČARI, teice, ćemo osnovat svoj kafić, ma birtiju i zabranit ćemo ulaz ostalima.

Al će bit gužva u birtiji!
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 09:34   #87 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Uz kavicu može, uvijek. Ali, zašto s ljevičarima? Ja se osobno ne smatram takvim. Briga o budućnosti za ljude, njihovo zdravlje, obrazovanje, zaposlenje, egzistenciju.... ne smatram ljevičarenjem. A vidim da su na vlasti oni kojima nije stalo do ljudi već kako da lažima, poluistinama i nebitnim stvarima zadrže svoje pozicije, a sebi i svojim pokoljenjima osiguraju egzistenciju. Ako je takvo moje razmišljanje lijevo, onda jesam ljevičar
Ajmo radije na kavicu

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Mi SREDNJIČARI, teice, ćemo osnovat svoj kafić, ma birtiju i zabranit ćemo ulaz ostalima.

Al će bit gužva u birtiji!
Bit' će gužve, slažem se. Ali, hajde da ne zabranjujemo ulaz nikome. To se dokazalo kao veliki promašaj u prošlosti, pa ponegdje i u sadašnjosti.

Zadnji Uredio anthlon : 24-01-08 u 09:44.
Homesick je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 09:49   #88 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:

A po čemu se tu netko deklarira ljevičarem? Osobno se ne smatram.
Ali me smeta dvostruka politika vladujuće klike - u predizborno vrijeme se govoriloo "dolasku komunista na vlast" i što će oni sve uništiti.
"Na sreću nisu došli" već su izabrani baš oni pravi državotvorci.
Oformljena je koalicija:
Čehok u nedjeljom u 2 govori kako ne treba vjeronauk u školama (nitko ne komentira)
Potpredsjednik Vlade Uzelac je inače posljednji sekretar SKH (nitko ne komentira)
I onda idemo preimenovati topic?

EDIT: I još malo što bi bilo kad bi bilo:
Potraga za Norcem je "uzrokovala" "događanje naroda na rivi" a potraga za Gotovinom - ništa. Gdje je poanta priče?
Ćirilica u školama? (baš se i ne komentira)
"Dug" prema ljudima koji su radili u SAO Krajini? (nitko ne komentira)

To je valjda sve za dobrobit nacije. "Desnica" ipak zna najbolje.

Zadnji Uredio Iochannes : 24-01-08 u 09:56.
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 10:05   #89 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,158
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ovo je krasno, ja bacim kost i odmah se tema razbukta.

Citat:
Pravi autor: Homesick Pogledaj Poruke
Uz kavicu može, uvijek. Ali, zašto s ljevičarima? Ja se osobno ne smatram takvim. Briga o budućnosti za ljude, njihovo zdravlje, obrazovanje, zaposlenje, egzistenciju.... ne smatram ljevičarenjem. A vidim da su na vlasti oni kojima nije stalo do ljudi već kako da lažima, poluistinama i nebitnim stvarima zadrže svoje pozicije, a sebi i svojim pokoljenjima osiguraju egzistenciju. Ako je takvo moje razmišljanje lijevo, onda jesam ljevičar
Nisi, ti si samo građanin. I ja mislim da je to dobro i da je to tema koje se svi trebaju dotaknuti a ne samo oni koji su na vlasti, nego i oni koji to nisu. Slažem se potpuno

Citat:
Ajmo radije na kavicu
Može i to

Citat:
Bit' će gužve, slažem se. Ali, hajde da ne zabranjujemo ulaz nikome. To se dokazalo kao veliki promašaj u prošlosti, pa ponegdje i u sadašnjosti.
Znači ipak smo za osnivanje birtija
Ajde to bi bilo dobro. Ja otvaram franšizu.

Citat:

A po čemu se tu netko deklarira ljevičarem? Osobno se ne smatram.
Ali me smeta dvostruka politika vladujuće klike - u predizborno vrijeme se govoriloo "dolasku komunista na vlast" i što će oni sve uništiti.
"Na sreću nisu došli" već su izabrani baš oni pravi državotvorci.
Oformljena je koalicija:
Čehok u nedjeljom u 2 govori kako ne treba vjeronauk u školama (nitko ne komentira)
Potpredsjednik Vlade Uzelac je inače posljednji sekretar SKH (nitko ne komentira)
I onda idemo preimenovati topic?

EDIT: I još malo što bi bilo kad bi bilo:
Potraga za Norcem je "uzrokovala" "događanje naroda na rivi" a potraga za Gotovinom - ništa. Gdje je poanta priče?
Ćirilica u školama? (baš se i ne komentira)
"Dug" prema ljudima koji su radili u SAO Krajini? (nitko ne komentira)

To je valjda sve za dobrobit nacije. "Desnica" ipak zna najbolje.
Desnica-ljevica isto govno.

I da, dobro je da nisam glasala za HDZ. Čim sam vidila Pupija u prvim redovima bilo mi je sve jasno. A Čehok sa svojim "manje vjeronauka pošto je težak" može si guzu obrisati.
Svi bi o religiji pričali, svi bi Crkvu špotali, iznosili neke tvrdnje o njenoj nauci koje su pročitali u Jutarnjem, ali kad se treba učiti kako zapravo jest, e onda je "teško, komplicirano..." Da, da, da...
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 12:19   #90 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
slažem se....

mada ne smije se više ljevica poistovjećivat sa komunizmom, te priče su davno prošle....

definicija ljevice i desnice je više u načinu upravljanja državom...

Ne bojte se, niste komunjare
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113