Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve u Znanost forumu; Jutarnji.hr naravno da se znalo .... nemoguće da 3 potpredsjedika Fonda sve rade na svoju ruku ... ajmo dalje ... baš me ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-06-07, 09:34   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,559
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve

Jutarnji.hr

naravno da se znalo .... nemoguće da 3 potpredsjedika Fonda sve rade na svoju ruku ... ajmo dalje ... baš me zanima kaj bu od svega toga na kraju ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 09:57   #2 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 29
Poruka: 5,116
Oggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjeti
Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve

Nazalost brijem da ne bude nis. Vuk pojeo magare
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 10:13   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 798
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Bilo je sinoć u Otvorenom dosta o tome.
Bago: Dakle Vi gospodine Polančec niste znali za akciju?
Polančec: Ne! Akcija je provedena u najvećoj tajnosti.

Bago: Zašto niste obavili smjenu 2005 kada se to od Vas tražilo?
Polančec: Zbog istrage.

Bago: Dakle Vi ste znali za istragu?
Polančec: Ne moraju uvijek svi sve znati i to sad nije bitno što je tko znao.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 10:33   #4 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Bilo je sinoć u Otvorenom dosta o tome.
Bago: Dakle Vi gospodine Polančec niste znali za akciju?
Polančec: Ne! Akcija je provedena u najvećoj tajnosti.

Bago: Zašto niste obavili smjenu 2005 kada se to od Vas tražilo?
Polančec: Zbog istrage.

Bago: Dakle Vi ste znali za istragu?
Polančec: Ne moraju uvijek svi sve znati i to sad nije bitno što je tko znao.

nisam gledo Otvoreno jučer .. ali ovo me nasmijalo .. prestrašno kako seru ...
ne znam naravno sve detalje, ali mislim da Sanaderu ovo baš i neće sjesti najbolje prije izbora ... jer im niko živ ne vjeruje da stvarno imaju namjeru krenut u obračun sa svim tim sranjima, jer se opet dogodila neka akcija protiv kriminala taman pred izbore i možda najvažnije, ljudi nisu glupi, pa nisi ovi mogli prstom mrdnut bez da neko iz vlade ne odobri ... mi bi sad trebali vjerovat da niko u vladi nije imo pojima o ničemu ... ko ni Brodosplit, Veronu i sve ostalo?????

majke mi mile, za budućnost Hrvatske i hrvatskog naroda, sve one koji glasaju za HDZ treba sterlizirat ....

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 10:37   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,359
sunka5 će uskoro biti poznatsunka5 će uskoro biti poznatsunka5 će uskoro biti poznatsunka5 će uskoro biti poznatsunka5 će uskoro biti poznatsunka5 će uskoro biti poznatsunka5 će uskoro biti poznat

Gledao sam to Otvoreno sinoć....Prestrašno...Ovi HDZ-ovci imaju obraz debel kao džon...Ništa ih ne zanima...Svi su krivi osim njih...Krivi su i vozači, činovnici, doktori, potpredsjednici ali samo Oni nisu krivi...Strašno....Ali, jebiga, očito zaslužujemo imati takve političare kad ih sami biramo...E, moj narode!!!!

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 10:40   #6 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Gledao sam to Otvoreno sinoć....Prestrašno...Ovi HDZ-ovci imaju obraz debel kao džon...Ništa ih ne zanima...Svi su krivi osim njih...Krivi su i vozači, činovnici, doktori, potpredsjednici ali samo Oni nisu krivi...Strašno....Ali, jebiga, očito zaslužujemo imati takve političare kad ih sami biramo...E, moj narode!!!!
za ovakvo sranje, vani lete vlade ... ili barem resorni ministra, ali ne i kod nas, političari su zaštićeni ko mrki medvjedi. žalosno da oni ne smatraju da su oni, ako ništa drugo, odgovorni zato kaj su zaposlili te ljude i ostavili ih bez kontrole (ako ćemo biti tolko naivni da mislimo da šupci lopovski nisu uzimali svoj harač od sveg tog mita) ....

ja stvarno ne razumijem kako neko može zaokružit HDZ na izborima ... stvarno mi nije jasno ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 10:45   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ako ćemo biti tolko naivni da mislimo da šupci lopovski nisu uzimali svoj harač od sveg tog mita....
Što sve plaćamo...

Mastermind

Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 10:46   #8 (permalink)
Banned

silence

izvrstan komentar na jutarnji.hr (moram ge prenjeti)

Citat:
Ako nam na Županijskom sudu u Zagrebu upravo sjedi general Ademi kojeg optužnica tereti da je kao zapovjednik MORAO ZNATI i I SPRIJEČITI zločine počinjenje za vrijeme akcije i naša Vlada ga je tamo posjela, a neke poslala i u Haag što pokazuje da podržavaju optužnicu i da smatraju da general ima odgovornost, onda ne vidim zašto ljudi iz Nadzornog i Upravnog odbora HPF nemoraju ni na sud, a ni dati ostavku.....vjerovatno misle da je lakše u ratno doba pratiti svakog vojnika u svakom selu nego u miru pregledavati papire koje su ti rekli da kontroliraš...nadalje...o odgovornosti u ovoj državi se priča kad se dogovara plaća...velika je zbog odgovornosti...kad se dogodi sranje nisu odgovorni jer nisu znali...nisu operativci, a nisu ni odgovorni...haloo??...i nevjerovatno da ni u ratu ni u miru vrh nije kriv...tamo si bili krivi generali (i to čak i po zapovjednoj odgovornosti), a u miru su krivi potpredsjednici fondova...izgleda da naša zapovjedna linija nema vrha)
bravo onome ko je to napisao .. upravo tako, o tome se iradi.
nisu ti lopovi sami došli u Fond i sjeli tamo i počeli radit, neko ih je zaposlio, dao im zaduženja i ne može taj neko bit nevim ako su svi oni krali .... koji kurac nisu onda zaposlili poštene ljude?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 10:53   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Bit će da imamo iznimku koja potvrđuje pravilo ili možda jednostavno postane pravilo.
Quod licet Iovi non licet bovi pa bi prema tome svi ostali bili stoka sitnog zuba.

Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 11:03   #10 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 29
Poruka: 5,116
Oggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjetiOggy je sjajno za vidjeti

Pas mater kad toliko volim sredinu gdje zivim. Inace bi vec dao petama vjetra u bolje krajeve. Ovo više nema smisla... Dam ruku u vatru da od ovog nece biti nista.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gotovac, ivan, polancec, sve, znao

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114