| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve u Znanost forumu; Jutarnji.hr naravno da se znalo .... nemoguće da 3 potpredsjedika Fonda sve rade na svoju ruku ... ajmo dalje ... baš me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Jutarnji.hr naravno da se znalo .... nemoguće da 3 potpredsjedika Fonda sve rade na svoju ruku ... ajmo dalje ... baš me zanima kaj bu od svega toga na kraju ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Bilo je sinoć u Otvorenom dosta o tome. Bago: Dakle Vi gospodine Polančec niste znali za akciju? Polančec: Ne! Akcija je provedena u najvećoj tajnosti. Bago: Zašto niste obavili smjenu 2005 kada se to od Vas tražilo? Polančec: Zbog istrage. ![]() Bago: Dakle Vi ste znali za istragu? Polančec: Ne moraju uvijek svi sve znati i to sad nije bitno što je tko znao. ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Citat:
ne znam naravno sve detalje, ali mislim da Sanaderu ovo baš i neće sjesti najbolje prije izbora ... jer im niko živ ne vjeruje da stvarno imaju namjeru krenut u obračun sa svim tim sranjima, jer se opet dogodila neka akcija protiv kriminala taman pred izbore i možda najvažnije, ljudi nisu glupi, pa nisi ovi mogli prstom mrdnut bez da neko iz vlade ne odobri ... mi bi sad trebali vjerovat da niko u vladi nije imo pojima o ničemu ... ko ni Brodosplit, Veronu i sve ostalo????? majke mi mile, za budućnost Hrvatske i hrvatskog naroda, sve one koji glasaju za HDZ treba sterlizirat .... ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Gledao sam to Otvoreno sinoć....Prestrašno...Ovi HDZ-ovci imaju obraz debel kao džon...Ništa ih ne zanima...Svi su krivi osim njih...Krivi su i vozači, činovnici, doktori, potpredsjednici ali samo Oni nisu krivi...Strašno....Ali, jebiga, očito zaslužujemo imati takve političare kad ih sami biramo...E, moj narode!!!! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Citat:
ja stvarno ne razumijem kako neko može zaokružit HDZ na izborima ... stvarno mi nije jasno ... | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Citat:
Mastermind
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve izvrstan komentar na jutarnji.hr (moram ge prenjeti) Citat:
nisu ti lopovi sami došli u Fond i sjeli tamo i počeli radit, neko ih je zaposlio, dao im zaduženja i ne može taj neko bit nevim ako su svi oni krali .... koji kurac nisu onda zaposlili poštene ljude? | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Bit će da imamo iznimku koja potvrđuje pravilo ili možda jednostavno postane pravilo. Quod licet Iovi non licet bovi pa bi prema tome svi ostali bili stoka sitnog zuba.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 29
Poruka: 5,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Pas mater kad toliko volim sredinu gdje zivim. Inace bi vec dao petama vjetra u bolje krajeve. Ovo više nema smisla... Dam ruku u vatru da od ovog nece biti nista.
__________________ Ja sam najsretniji čovjek na svijetu |
| | |
![]() |
| Tagovi: gotovac, ivan, polancec, sve, znao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

)