Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve u Znanost forumu; mislim da će on prvi sve ispričati ... za sad još ne daje imena, ali izgleda da bi mogo puknuti .... nek ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-06-07, 11:43   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,559
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve

mislim da će on prvi sve ispričati ...
za sad još ne daje imena, ali izgleda da bi mogo puknuti .... nek se kuha mjesec- dva u Remetincu po ovoj vrućini, možda se sjeti ko mu je kaj govorio ...

Ivan Gotovac i njegove veze sa Svjetlanom Stanićem – NACIONAL
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 12:09   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,639
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Bilo je sinoć u Otvorenom dosta o tome.
Bago: Dakle Vi gospodine Polančec niste znali za akciju?
Polančec: Ne! Akcija je provedena u najvećoj tajnosti.

Bago: Zašto niste obavili smjenu 2005 kada se to od Vas tražilo?
Polančec: Zbog istrage.

Bago: Dakle Vi ste znali za istragu?
Polančec: Ne moraju uvijek svi sve znati i to sad nije bitno što je tko znao.

Rep za tebe Iochanes. Sviđaju mi se tvoji postovi, argumentirani, dokumentirani.... A za Polančeca nemam nijedne pozitivne riječi. Pravi izdanak pokvarenog političara koji pokazuje u svježe mlijeko i uvjerava ljude da je crvene ili neke druge boje. Najgore što je čovjek pričao (u zadnje vrijeme) i o nekim temama o kojima nešto i ja znam, pa me jako nerviralo što čovjek javno laže na TV i to tako uvjerljivo kao da ima dokaze da je njegov sugovornik lud koji ne zna što priča.... Osim raznoraznih generala, poduzetnika i inih menadžera, on je jedan od onih koje bih najradije vidio na sudu s lisicama.

A ovakav njegov odgovor me jako podsjeća na Hebranga
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 09:17   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-05-06
Poruka: 9
kristian_0 se izdvaja iz mase

Pod hitno uvesti kaznu javnog vješanja i usput uvesti pokajništvo kako bi se ista izbjegla.Pa da vidimo kako nestaje amnezija.Oduzimanje imovine do četvrtog koljena i izgradnja towera časti s kojega bi ti likovi letili i pokušali ostvariti veliki čovjekov san-let bez krila. Više posla za smetlare,ali manje za sudstvo.
kristian_0 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 11:34   #14 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 5
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

nikad nitko nije propjevao u smislu da je optužio nekog iz vlasti
sumnjam da će i sad nešto biti
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 08:25   #15 (permalink)
Banned

silence

Jutarnji.hr

Citat:
- Puna mi je kapa svega. Ma sve ću ispričati - rekao je uzbuđeni Gotovac na sudskom hodniku nakon ispitivanja pred istražnim sucem. Kako neslužbeno doznajemo, Gotovac je u sudnici ponovno istaknuo da je sa svim detaljima priprema privatizacije Dalmacijavina izravno upoznavao Polančeca i njegova pomoćnika Nenada Mađarića, kao i to da je slijedio upute koje mu je s tim u vezi davao potpredsjednik Vlade. Naveo je da je Polančec potpisao pripremljenu ponudu da se Dalmacijavino u roku od tri godine izmjesti iz splitske luke, ali se tome usprotivilo Odvjetništvo.
Citat:
Nakon toga Polančec mu je rekao da se pokušaju usuglasiti s DORH-om, a ako im to ne pođe za rukom, da raspišu natječaj bez dijela o izmještanju poduzeća. Na jednom sastanku pred više ljudi koji su radili na pripremi Gotovac je, kaže, rekao da nesređeno imovinsko stanje odbija investitore. Polančec je tada odgovorio da se ne trebaju brinuti jer “imaju kupca za Dalmacijavino i u takvom stanju”. Dodao je da ne zna na koga je Polančec mislio. Napomenuo je da on nije mogao mijenjati ponudu za natječaj bez saznanja Polančeca, predsjednika Fonda Grge Ivezića i Upravnog odbora koji odobrava model za upućivanje u proceduru u Vladu.
mislim da sam bio u pravu kad sam pretpostavio da bi on mogo biti prvi .... brijem da po ovoj vrućini baš i nije najugodnije zamjeniti Monte Carlo i slična mjesta sa Remetincem .... smekšat će oni ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 09:46   #16 (permalink)
.

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 7,378
anthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijamaanthlon ima reputaciju nad reputacijama

"Ipak se okreće!"

P.S. Požuri silence - čekaju te u klubu 100!
anthlon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 10:09   #17 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
"Ipak se okreće!"

P.S. Požuri silence - čekaju te u klubu 100!
hehe ... ne ide baš tak brzo ... treba još koji dan (thnx)

back on topic :
osobno, prema onome kaj sam pročitao iz biografija i ostaloga, mislim da je Gotovac možda skoro i nedužan, očito da je sastanaka sa Vladom (Polančecom) bilo, da se raspravljalo, u svakom slučaju, čisto sumnjam da je na razini ovih koji su direktno uzeli pare ... pročitaj i optužnicu, put u Monte Carlo? stvarno sumnjam da bi neko išo sređivat tako krupan poso za tako malo .... ovdi su se okretali milioni mita, jedno putovanje nije tome ni do koljena ... njegova optužnica bi mogla pasti, jedino je pitanje dal će do izbora možda uspijeti srušiti i Vladu svojom obranom ...

pročitaj malo bolje kaj je reko odma prvi put ... Stanić mu je reko da se sastao s nekim iz Vlade, Polančec je opet izjavio da se idu u tu privatizaciju pod bilo kojim uvjetima ...

ko zna čitati malo između redaka, znat će ko je ovdi zapravo uzeo pare i ko je žrtvovani pijun ... samo kaj izgleda da se ovome ne igra uloga pijuna, pogotovo zato jer (po meni) nije niš uzeo ....

bit će tu još svega ... mogo bi Polančec u Remetinec umjesto njega (vjerojatno poslje izbora, kad će i nova vlast, a i državni apart bit puno opušteniji u "hvatanju" ovako visko rangiranog smrada - koji u tom trenutku više ni neće imati položaj).

to bi bila moja analiza .. iz onoga kaj se do sada otkrilo ... niko ne sređuje poslove od desetaka miliona eura za jedno putovanje ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 11:34   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,639
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Potpuno se slažem SIlence, ali se bojim da oni koji vladaju i odlučuju, ne odluče istragu usmjeriti u drugom smjeru ili navesti neke nepoznate "strukture" u vlasti koje su surađivale s optuženima......
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 11:50   #19 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Homesick Pogledaj Poruke
Potpuno se slažem SIlence, ali se bojim da oni koji vladaju i odlučuju, ne odluče istragu usmjeriti u drugom smjeru ili navesti neke nepoznate "strukture" u vlasti koje su surađivale s optuženima......
sve stoji, ali ovo je poprimilo malo preveliki razmjere ... uvijek je moguće skrenuti istragu (ofkors), ali brijem da ovi iz EU kruže ko lešinari oko oog slučaja ... i nemoj zaboravit da je uskoro smjena vlasti ... ako je HDZ stvarno nekaj zasrao, nova vlast bu presretna kaj su im to poklonili odma za početak .. s druge strane, ako se nađe kompromitirajuće za opoziciju, HDZ će to objavit na sva zvona ....

trenutak je takav da bi se ovo moglo dovesti do kraja .... čekaj samo da ovi još malo omekšaju dole u Remetincu ... danas bi 38 ... ak znaš kak izgleda Remetinec, znaš i kak im je super unutra
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 12:37   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 798
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Što još iz cijele priče neće proizaći.
Odvjetnici Ivana Gotovca zatražili su na uvid zaplijenjeni notebook Ivana Gotovca u kojem se navodno u arhivi Outlooka nalaze emailovi koje je Gotovac slao Polančecovim pomoćnicima tražeći da od Polančeca i Ive Sanadera dobiju finalni stav o pojedinim predmetima. Time bi se dokazalo kako je Gotovac funkcionirao na temelju danih mu instrukcija.
Tajna laptopa
Još ako se dokaže da su imali nelicencirani software

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gotovac, ivan, polancec, sve, znao

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114