| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve u Znanost forumu; mislim da će on prvi sve ispričati ... za sad još ne daje imena, ali izgleda da bi mogo puknuti .... nek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve mislim da će on prvi sve ispričati ... za sad još ne daje imena, ali izgleda da bi mogo puknuti .... nek se kuha mjesec- dva u Remetincu po ovoj vrućini, možda se sjeti ko mu je kaj govorio ... Ivan Gotovac i njegove veze sa Svjetlanom Stanićem – NACIONAL |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,623
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Citat:
![]() A ovakav njegov odgovor me jako podsjeća na Hebranga ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-06
Poruka: 9
![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Pod hitno uvesti kaznu javnog vješanja i usput uvesti pokajništvo kako bi se ista izbjegla.Pa da vidimo kako nestaje amnezija.Oduzimanje imovine do četvrtog koljena i izgradnja towera časti s kojega bi ti likovi letili i pokušali ostvariti veliki čovjekov san-let bez krila. Više posla za smetlare,ali manje za sudstvo. |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| Banned | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Jutarnji.hr Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #17 (permalink) |
| Banned | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve hehe ... ne ide baš tak brzo ... treba još koji dan (thnx)back on topic : osobno, prema onome kaj sam pročitao iz biografija i ostaloga, mislim da je Gotovac možda skoro i nedužan, očito da je sastanaka sa Vladom (Polančecom) bilo, da se raspravljalo, u svakom slučaju, čisto sumnjam da je na razini ovih koji su direktno uzeli pare ... pročitaj i optužnicu, put u Monte Carlo? stvarno sumnjam da bi neko išo sređivat tako krupan poso za tako malo .... ovdi su se okretali milioni mita, jedno putovanje nije tome ni do koljena ... njegova optužnica bi mogla pasti, jedino je pitanje dal će do izbora možda uspijeti srušiti i Vladu svojom obranom ... pročitaj malo bolje kaj je reko odma prvi put ... Stanić mu je reko da se sastao s nekim iz Vlade, Polančec je opet izjavio da se idu u tu privatizaciju pod bilo kojim uvjetima ... ko zna čitati malo između redaka, znat će ko je ovdi zapravo uzeo pare i ko je žrtvovani pijun ... samo kaj izgleda da se ovome ne igra uloga pijuna, pogotovo zato jer (po meni) nije niš uzeo .... bit će tu još svega ... mogo bi Polančec u Remetinec umjesto njega (vjerojatno poslje izbora, kad će i nova vlast, a i državni apart bit puno opušteniji u "hvatanju" ovako visko rangiranog smrada - koji u tom trenutku više ni neće imati položaj). to bi bila moja analiza .. iz onoga kaj se do sada otkrilo ... niko ne sređuje poslove od desetaka miliona eura za jedno putovanje ... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,623
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Potpuno se slažem SIlence, ali se bojim da oni koji vladaju i odlučuju, ne odluče istragu usmjeriti u drugom smjeru ili navesti neke nepoznate "strukture" u vlasti koje su surađivale s optuženima...... ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Banned | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Citat:
trenutak je takav da bi se ovo moglo dovesti do kraja .... čekaj samo da ovi još malo omekšaju dole u Remetincu ... danas bi 38 ... ak znaš kak izgleda Remetinec, znaš i kak im je super unutra ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Što još iz cijele priče neće proizaći. Odvjetnici Ivana Gotovca zatražili su na uvid zaplijenjeni notebook Ivana Gotovca u kojem se navodno u arhivi Outlooka nalaze emailovi koje je Gotovac slao Polančecovim pomoćnicima tražeći da od Polančeca i Ive Sanadera dobiju finalni stav o pojedinim predmetima. Time bi se dokazalo kako je Gotovac funkcionirao na temelju danih mu instrukcija. Tajna laptopa Još ako se dokaže da su imali nelicencirani software ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gotovac, ivan, polancec, sve, znao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.

(thnx)