| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve u Znanost forumu; A Polančec i dalje ništa ne zna... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,639
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Prvi puta sam vidio da je Polančec pocrvenio, a tvrdi da i dalje mirno spava (na njihovoj današnjoj sednici kućnog saveta - namjerno pisano ekavicom). Baš me zanima što uzima i da li će mu to i poslije izbora nabavljati njegovi dileri.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve ako ništa znali, kako mogu biti politčki zaslužni za akciju. ono kaj je istina .. ONI su ih postavili tamo. kratko i jasno. HSS i HSLS mi se doslovno gade ... nemaju stav o ničem, osim o tome da bi oni htjeli biti na vlasti (pogotovo HSLS). Zadnji Uredio silence : 30-06-07 u 20:03. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 798
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Polančec ne zna Kalmeta ne zna ![]() Šuker ne zna ![]() Čobanković ne zna ![]() A slogan u predizbornoj kampanji im je HDZ zna ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Ivan Gotovac: Polančec je znao za sve Citat:
Znali su, sigurno da su znali, HDZ ZNA SVE, od samog početka. A što se tiče HSLS-a, on jest politička kurva, jer praktično koalirajuči sa svakim samo zbog položaja i osobnih interesa dao šansu HDZ-u u određeno vrime da formira vlast na državnoj razini dok je na lokalnoj koalirao sa drugim strankama (neviđeno, samo kod nas može) samo zbog svog udjela u vlasti i dijela kolača, i to radio konstantno sa svim strankama samo da bi ostao na vlasti, a to je ujedno i generiralo njegovu propast kao stranke. Čak je smatram opstruirao i rad koalicije za vrime dok je koalicija bila na vlasti, jer biti u koaliciji na državnoj razini sa SDP i drugima, a na lokalnoj razini koalirati sa HDZ-om i omogučiti mu da i dalje vlada, znamo kako do djeluje u stvarnosti.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gotovac, ivan, polancec, sve, znao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.