| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Birtija pa kako smo onda uopće dobili taj rat? I ne samo to, nego JESMO li ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 37
![]() | Re: Ivan Korade cijeli rat je bio veliko sranje.. zašto ? zato što je većina smišljeno osiromašila, dosta je ljudi izgubilo živote itd., dok je određeni broj novopečenih bogataša, veleposjednika, tajkuna, votevr, preko noći postao netko i nešto.. ništa novoga.. ljudi na ovim prostorima su stvoreni da budu "ovce".. ali nada je nada.. možda za parsto godina bude bolje.. |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ivan Korade Ja se samo ovo pitam! Da nije bilo političara kao što su Tuđman i Milošević, da li bi uopće došlo do sukoba i rata između Srba i Hrvata?! Ja jedino što sam znao čuti komentare loše o vremenu u komunizmu i Jugoslaviji je da nije smio tada nitko javno reći da je Hrvat i da je katolik (to smatram lošim). Uglavnom, nije nitko smio reći da zalazi u crkvu. Ako je to tako, ako smo se mi borili radi ove naše Crkve i ako je toliko ljudi izginulo samo radi Crkve, e onda smo stvarno biseri, jer kad vidim ovakav "obogačeni" ološ koji drži propovijedi sirotinji na misama, stvarno se zapitam gdje je Hrvatima pamet bila. ![]() |
| | |
| | #94 (permalink) | |
![]() | Re: Ivan Korade Citat:
što je naravno, pogrešno i loše. na žalost, uvijek je bilo takvih.. vješti manipulatori koji znaju cilj, a itekako imaju sredstva.. dok god postoji ljudi koji ne razmišljaju svojom glavom (a na ovim prostorima ih itekako ima), takvi će moć radit što god budu htjeli.. tužno ali istinitio.. ljudi pasu svašta.. neki progledaju s vremenom, a neki.. uvijek nastradaju nedužni ljudi.. Zadnji Uredio Sale1 : 06-04-08 u 16:02. | |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ivan Korade Citat:
| |
| | |
| | #96 (permalink) | |
![]() | Re: Ivan Korade Citat:
patili su, a pate i danas nevini ljudi u svim tim narodima.. svi smo mi nekave figurice s kojima se "moćnici" poigravaju, šutaju.. kad i kako im se prohtje.. interesi, lova, moć.. | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade šta je nama naša borba dala da nam se djeca boje generala ![]() ![]() što sam više "crtica" pročita o tome čoviku to mi se sve manje sviđa,siledžija i baraba to je jedino bio!! ima masa drugih ljudi koji su zaslužili njegov čin ako ništa drugo onda barem po ponašanju i držanju koji svaki general mora imati!! |
| | |
| | #100 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ivan Korade naslov teme je ivan korade,a vi tu budale počnete govoriti kako se sramite svoje nacionalnosti i kako je cijeli rat bio sranje,pa da nije bilo tog rata ne bi ti sad tu pisao poruke po internetu i budi ponosan što je neki tamo hrvat dao život da ti danas imaš krov nad glavom!!!!!!!!!!! Ne vrijeđaj kolege! Zadnji Uredio anthlon : 06-04-08 u 18:44. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.