Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Birtija pa kako smo onda uopće dobili taj rat? I ne samo to, nego JESMO li ga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-04-08, 13:39   #91 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,386
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey
Re: Ivan Korade

Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
pa kako smo onda uopće dobili taj rat?
I ne samo to, nego JESMO li ga uopće dobili?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 15:43   #92 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 37
Sale1 se izdvaja iz mase

cijeli rat je bio veliko sranje.. zašto ? zato što je većina smišljeno osiromašila, dosta je ljudi izgubilo živote itd., dok je određeni broj novopečenih bogataša, veleposjednika, tajkuna, votevr, preko noći postao netko i nešto..
ništa novoga.. ljudi na ovim prostorima su stvoreni da budu "ovce".. ali nada je nada.. možda za parsto godina bude bolje..
Sale1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 15:51   #93 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Ja se samo ovo pitam! Da nije bilo političara kao što su Tuđman i Milošević, da li bi uopće došlo do sukoba i rata između Srba i Hrvata?! Ja jedino što sam znao čuti komentare loše o vremenu u komunizmu i Jugoslaviji je da nije smio tada nitko javno reći da je Hrvat i da je katolik (to smatram lošim). Uglavnom, nije nitko smio reći da zalazi u crkvu. Ako je to tako, ako smo se mi borili radi ove naše Crkve i ako je toliko ljudi izginulo samo radi Crkve, e onda smo stvarno biseri, jer kad vidim ovakav "obogačeni" ološ koji drži propovijedi sirotinji na misama, stvarno se zapitam gdje je Hrvatima pamet bila.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 15:58   #94 (permalink)
Banned

Sale1 se izdvaja iz mase

Citat:
Ja se samo ovo pitam! Da nije bilo političara kao što su Tuđman i Milošević, da li bi uopće došlo do sukoba i rata između Srba i Hrvata?! Ja jedino što sam znao čuti komentare loše o vremenu u komunizmu i Jugoslaviji je da nije smio tada nitko javno reći da je Hrvat i da je katolik (to smatram lošim). Uglavnom, nije nitko smio reći da zalazi u crkvu. Ako je to tako, ako smo se mi borili radi ove naše Crkve i ako je toliko ljudi izginulo samo radi Crkve, e onda smo stvarno biseri, jer kad vidim ovakav "obogačeni" ološ koji drži propovijedi sirotinji na misama, stvarno se zapitam gdje je Hrvatima pamet bila.
ja znam dosta ljudi (raznih vjera, nacija)i nitko od njih nije imao problema zbog izjašnjavanja, ali vjerojatno ima onih koji su ih imali
što je naravno, pogrešno i loše.

na žalost, uvijek je bilo takvih.. vješti manipulatori koji znaju cilj, a itekako imaju sredstva..
dok god postoji ljudi koji ne razmišljaju svojom glavom (a na ovim prostorima ih itekako ima), takvi će moć radit što god budu htjeli.. tužno ali istinitio.. ljudi pasu svašta.. neki progledaju s vremenom, a neki..

uvijek nastradaju nedužni ljudi..

Zadnji Uredio Sale1 : 06-04-08 u 16:02.
Sale1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 16:15   #95 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: Sale1 Pogledaj Poruke
ja znam dosta ljudi (raznih vjera, nacija)i nitko od njih nije imao problema zbog izjašnjavanja, ali vjerojatno ima onih koji su ih imali
što je naravno, pogrešno i loše.

na žalost, uvijek je bilo takvih.. vješti manipulatori koji znaju cilj, a itekako imaju sredstva..
dok god postoji ljudi koji ne razmišljaju svojom glavom (a na ovim prostorima ih itekako ima), takvi će moć radit što god budu htjeli.. tužno ali istinitio.. ljudi pasu svašta.. neki progledaju s vremenom, a neki..

uvijek nastradaju nedužni ljudi..
Istina. Mislim, iskreno, nemam ništa protiv Srba kao naroda. Ovisi, nisu svi isti. Poznajem one koji su stvarno ok i sramota ih je krvoločnih činova onih svoje nacionalnosti. Znam da je Hrvatska proživjela silna razaranja i da su mnogi ostali bez svojih najbližih, ali to nije opravdanje da želiš smrt svim Srbima i da ih treba protjerati odavde. Ja se kao i oni, također s jedne strane sramim i svoje nacionalnosti što su mnogi profitirali na račun rata i silnih vojnih i civilnih žrtava kako bi sebi pripisali privilegije i da bi se obogatili na leđima drugih.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 16:21   #96 (permalink)
Banned

Sale1 se izdvaja iz mase

Citat:
Istina. Mislim, iskreno, nemam ništa protiv Srba kao naroda. Ovisi, nisu svi isti. Poznajem one koji su stvarno ok i sramota ih je krvoločnih činova onih svoje nacionalnosti. Znam da je Hrvatska proživjela silna razaranja i da su mnogi ostali bez svojih najbližih, ali to nije opravdanje da želiš smrt svim Srbima i da ih treba protjerati odavde. Ja se kao i oni, također s jedne strane sramim i svoje nacionalnosti što su mnogi profitirali na račun rata i silnih vojnih i civilnih žrtava kako bi sebi pripisali privilegije i da bi se obogatili na leđima drugih.
također, ja nisam nikad radio razliku i određivao tko je kakav po boji kože, naciji, vjeri, ili sl., ali činjenica je da postoje krvoloci koji jedva čekaju nekakve sukobe da bi se "dokazali", "pokazali", obogatili, šta već.. takvih ima na žalost u svim narodima, i oni su ogroman teret i sramota za sve.
patili su, a pate i danas nevini ljudi u svim tim narodima..

svi smo mi nekave figurice s kojima se "moćnici"
poigravaju, šutaju.. kad i kako im se prohtje..
interesi, lova, moć..
Sale1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 17:35   #97 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,931
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Pročitajte naslov teme i o tome ovdje pišite.

Za druge razgovore postoje druge teme i postoji mogućnost otvaranja novih.
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 17:42   #98 (permalink)
Banned

Sale1 se izdvaja iz mase

sve navedeno je "povezano" sa temom.

Zadnji Uredio anthlon : 06-04-08 u 18:28.
Sale1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 18:07   #99 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,477
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

šta je nama naša borba dala da nam se djeca boje generala
što sam više "crtica" pročita o tome čoviku to mi se sve manje sviđa,siledžija i baraba to je jedino bio!!
ima masa drugih ljudi koji su zaslužili njegov čin ako ništa drugo onda barem po ponašanju i držanju koji svaki general mora imati!!
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 18:42   #100 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,641
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

naslov teme je ivan korade,a vi tu budale počnete govoriti kako se sramite svoje nacionalnosti i kako je cijeli rat bio sranje,pa da nije bilo tog rata ne bi ti sad tu pisao poruke po internetu i budi ponosan što je neki tamo hrvat dao život da ti danas imaš krov nad glavom!!!!!!!!!!!

Ne vrijeđaj kolege!

Zadnji Uredio anthlon : 06-04-08 u 18:44.
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114