Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sale1 sve navedeno je "povezano" sa temom. Puno toga u zadnjim porukama nije povezano s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-04-08, 18:43   #101 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,880
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Ivan Korade

Citat:
Pravi autor: Sale1 Pogledaj Poruke
sve navedeno je "povezano" sa temom.

Puno toga u zadnjim porukama nije povezano s temom "Ivan Korade".

Ne pravi se prepametan već se drži pravila foruma.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 19:01   #102 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
naslov teme je ivan korade,a vi tu budale počnete govoriti kako se sramite svoje nacionalnosti i kako je cijeli rat bio sranje,pa da nije bilo tog rata ne bi ti sad tu pisao poruke po internetu i budi ponosan što je neki tamo hrvat dao život da ti danas imaš krov nad glavom!!!!!!!!!!!

Ne vrijeđaj kolege!
malac moj ti si u jednoj velikoj zabludi,ja razmišljam u kontra smjeru..dosta ljudi poštenih i časnih položilo je živote ne tražeći nikakve privilegije osim slobode,dosta njih je nažalost sad u zaboravi leži pod zemljom za koju su se borili strasno i sa srcem..
nažalost rat je poligon lopova i budala,koje veći lopov to je veća kuća,ko je veća budala taj je veći šerif u selu !!
znači moramo razlikovati junake od lopova a ne ih svrstavati u isti koš!!
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 19:13   #103 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 37
Sale1 se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
naslov teme je ivan korade,a vi tu budale počnete govoriti kako se sramite svoje nacionalnosti i kako je cijeli rat bio sranje,pa da nije bilo tog rata ne bi ti sad tu pisao poruke po internetu i budi ponosan što je neki tamo hrvat dao život da ti danas imaš krov nad glavom!!!!!!!!!!!

Ne vrijeđaj kolege!
jok, sramimo se ljudi poput tebe.

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Puno toga u zadnjim porukama nije povezano s temom "Ivan Korade".

Ne pravi se prepametan već se drži pravila foruma.
jedini koji pametuje (ako se to može nazvat tako), si ti.. prema tome čilni malo.
ja nisam kriv što ne shvaćaš napisani tekst..

Zadnji Uredio anthlon : 06-04-08 u 19:55.
Sale1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 19:51   #104 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
šta je nama naša borba dala da nam se djeca boje generala
Pa stvar je u tome da si pravi general ne umišlja da je lokalni šerif, da je on zakon i red itd., pravi general se gotovo sigurno nebi ponašao ko stoka, ko stoka se može ponašati samo stoka aka Korade i kompanija.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 19:59   #105 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: Sale1 Pogledaj Poruke
jok, sramimo se ljudi poput tebe.
Slažem se s tobom u večini argumenata, ali u ovom si malo pretjerao. Ne moraš sad nekog vrijeđati zbog njegovog razmišljanja i stava. Nisi meni slao poruku, ali svejedno. Daj malo respecta prema ostalima.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 20:37   #106 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-04-08
Poruka: 1
sale002 se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Birtija Pogledaj Poruke
Slažem se s tobom u večini argumenata, ali u ovom si malo pretjerao. Ne moraš sad nekog vrijeđati zbog njegovog razmišljanja i stava. Nisi meni slao poruku, ali svejedno. Daj malo respecta prema ostalima.
ponovo pročitaj njegov post pa mi tad odgovori opet.

a ti moderatorčiću, ili šta si već, banaj do mile volje.. pametnjaković. jebiga, nisam ja kriv kad te bole neke činjenice.

pusa..

Zadnji Uredio daidza : 06-04-08 u 20:43.
sale002 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 20:43   #107 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,419
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

nisi mogao izdržati 10 dana?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 06:40   #108 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Dajte pa ovo izgleda na svađu dice u vrtiću, ovaj dio foruma se zove ''politika'', a tu vrtić nema šta tražiti. Ili raspravljajte ozbiljno, onoliko koliko je tema ozbiljna, a ozbiljna je.
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 08:57   #109 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 23
Poruka: 441
Birtija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Birtija

Citat:
Pravi autor: sale002 Pogledaj Poruke
ponovo pročitaj njegov post pa mi tad odgovori opet.

a ti moderatorčiću, ili šta si već, banaj do mile volje.. pametnjaković. jebiga, nisam ja kriv kad te bole neke činjenice.

pusa..
Gdje ti ja ličim na moderatora?! Samo sam spomenuo u onom postu da ga ne moraš vrijeđati. Obični sam forumaš kao i ti. Pogledaj malo bolje gore imena pored tko je pisao da se držimo teme itd.
Birtija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 10:52   #110 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,688
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
nažalost rat je poligon lopova i budala...
...moramo razlikovati junake od lopova a ne ih svrstavati u isti koš!!
Tako je. Ovo je bio samo jedan od tih lopova i budala.
Siguran sam da i nije bilo rata, on bi ipak slično završio.
Neki dan sam na radiju čuo da on ruku uopće nije izgubio u borbi.
Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Pokoj mu vječni.
Ja bi rekao - neka trune.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114