| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sale1 sve navedeno je "povezano" sa temom. Puno toga u zadnjim porukama nije povezano s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade Citat:
nažalost rat je poligon lopova i budala,koje veći lopov to je veća kuća,ko je veća budala taj je veći šerif u selu !! znači moramo razlikovati junake od lopova a ne ih svrstavati u isti koš!! | |
| | |
| | #103 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 37
![]() | Citat:
Citat:
ja nisam kriv što ne shvaćaš napisani tekst.. Zadnji Uredio anthlon : 06-04-08 u 19:55. | ||
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 06-04-08
Poruka: 1
![]() | Citat:
a ti moderatorčiću, ili šta si već, banaj do mile volje.. pametnjaković. jebiga, nisam ja kriv kad te bole neke činjenice. pusa.. Zadnji Uredio daidza : 06-04-08 u 20:43. | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| charolastra | Re: Ivan Korade nisi mogao izdržati 10 dana? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade Dajte pa ovo izgleda na svađu dice u vrtiću, ovaj dio foruma se zove ''politika'', a tu vrtić nema šta tražiti. Ili raspravljajte ozbiljno, onoliko koliko je tema ozbiljna, a ozbiljna je.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade Citat:
Siguran sam da i nije bilo rata, on bi ipak slično završio. Neki dan sam na radiju čuo da on ruku uopće nije izgubio u borbi. Ja bi rekao - neka trune. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:21.