| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; ''O mrtvima sve najlepše, ili ni reč...'' to je jednom Balaš rekao (pritom misleći na pokojne političare) Njegove zasluge ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade ''O mrtvima sve najlepše, ili ni reč...'' to je jednom Balaš rekao (pritom misleći na pokojne političare) Njegove zasluge su neosporive, a bolest dođe sama, ona ne bira... Sućut ožalošćenim obiteljima na velikoj tragediji koja ih je zadesila, kao i obitelji g. Koradea, kojoj su ovo ipak bolni i teški trenuci. |
| | |
| | #112 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade nisan sluša balaševića ![]() tako da ni o koradeu nemam šta lipoga za reć
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ivan Korade Koradeove obitelji mi je žao, ali ne zato jer su izgubili njega, nego zato što im je uopće u srodstvu. Uostalom, ne moraju oni biti krivi što je on postao takav. Ne možeš ti utjecati na nečiji karakter.
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 |
| | |
| | #114 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade ako je istina da je ovakav bija, onda će i njima bit bolje
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ivan Korade Po informacijama koje sam saznao, mene zanima (da budem 100 % siguran), da li je u hvatanju Koradea sudjelovala specijalna policija "Kobra"? Ako je tko otamo da mi javi tu informaciju. Važno je, jer ako je sudjelovala "Kobra", nadam se da će taj zapovijednik "Kobre" J. Č. završiti istom tragedijom kao i Korade, jer je isti kao i on, ništa bolji.
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade slažem se ![]() samo koliko čitam ostavio je duga poprilično iza sebe tako da im neće biti baš lako a i s kim će sad sin razbijati i prititi po zagorju ![]() obično se o pokojnima lipo govori ali za njega je teško naći lipu riječ ![]() čoviku svaka čast za zasluge u ratu ali bilo je i većih boraca koji su ostali u sjeni cili život i zaboravljeni i posramljeni pa nisu pucali po ljudima!! Zadnji Uredio carllito : 08-04-08 u 18:49. |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ivan Korade Citat:
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade UZI ZA ZAGORSKE BREGE V jutro dišeče, gda bregi su spali, A mesec još zajti ni štel, Potiho sem otprl rasklimanu lesu I šaržer ispraznil sem cel. Cela je mur'ja išla za menom, Z luči vu zemlu gledeč, Ni mogla me najti Kak v grunt da sem propal, A grunt im o meni Ni rekel ni reč. Preveč pandura po bregima luta I vsi se pogubili več. Gda sem ih prešel kraj najzadnje hiže, Sam z uzijem srečan sem bil Kaj ne bi poznala ni Božja me Mati, Z najlonkom lice sem skril. Vsud oko mene su ležale Rože I kerv tekla kakti tokaj, A ja nis ni jenput Pogledal za sebom, Z rafalom nis mogel Pozdraviti kraj, Samo sem bregima dragim obečal Da vrnul se bum-bum nazaj. ![]() |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-09-07 Godina: 19
Poruka: 274
![]() | Re: Ivan Korade R.I.P. Ne spamaj u ovom dijelu foruma. Ima boljih mjesta za to. Napisao si dvadesetak poruka u raznim političkim temama, a ni jedna poruka nema smisla. Anthlon Zadnji Uredio anthlon : 06-07-08 u 06:57. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:18.