| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: zagi_5 ovu novu kuću je napravio na temeljima stare kuće, i čovjek koji je bio glavni kod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,825
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Citat:
Pa kuda je ušao unutra, mora postojati ulaz...ako je preko 3000 ljudi nesposobno da otkrje dali se čovjek bez ruke i sa 150 klia nalazi negdje oko kuče onda stvarno u kurac...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,825
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Citat:
E da...pa zar nije policija još prije par dana govorila kako ga je locirala..???
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Citat:
![]() nisu oni njemu ni blizu traga jer da jesi nije teško uhvatiti čovika bez ruke od 150 kg.. iskreno s ovim je hrvatska policija pokazala itekako svoju nesposobnost a i odužili su s podizanjem optužnice taman toliko da se ovaj negdi smisti ![]() ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ivan Korade superstar neće ga ubit samo tako...al on već sad ima sigurnih 40 godina zatvora. Locirala ga je policija u šumi sa onim termovizijskom kamerama al su navodno čekali naređenje za hapšenje pa su čekali jutro da po danu to obave i na kraju ništa...sve je to navodno
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar nakon onih 4 ubojstva pogotvo onog klinca od 15 godina onako brutalno... kazu da je lik lociran u nekom sklonistu ispod zemlje ako je to istina,nije glupost i samo mazanje javnosti ja bi na prvi ulaz u tu rupu ubacia c4 i sravnia to sve u 3pm.. jebe me se za njegove herojske aktivnosti u domovinskom ratu...4 hladnokrvna ubojstva nisu za nikakvu kaznu u zatvoru,ovakvu stoku treba spalit na lomaci nasred trga...
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Ma sve su to gluposti, čovjeku pomaže netko iz MUP-a i MORH-a, jer teško da može sve sam... Možda ista ekipa koja je išla u lov sa Markačem.. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar evo jedan prilagođeni vic ![]() U Veliku Veterničku stigli policajci tražeći Korada. On se brzo sakrije u jedan duboki bunar. Pretraže policajci cijelo selo i okolicu, ali ništa ne nađu. I tako oni dođu do bunara i pričaju: - Pa gdje bi mogao biti? Policajac kaže: - Možda je u šumi! A čuje se jeka iz bunara: "Možda je u šumi!". Nakon bezuspješne potrage po šumi vrate se oni i pričaju: - Stvarno, pa gdje je? Sad policajac pogleda u bunar i vikne: - A možda je u bunaru! A iz bunara se čuje: "Možda je u šumi!". ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Ivan Korade superstar Pročitao sam prethodne postove i najviše se slažem s ovim što zagi piše jer je iz tog kraja i iz prve ruke poznaje i situaciju i teren. Nemojte olako kriviti policajce, nije situacija tako jednostavna kako se čini na prvi pogled. Korade je ratni veteran i general, što će reći da je čovjek velikog iskustva, znanja i sposobnosti, čovjek koji ima puno poznanstava, možda i puno "dužnika". Čin koji je napravio je za svaku osudu tim više što nije napravljen u afektu već smišljeno iz osvete. Ako je on to smislio, smislio je i što i kako će raditi poslije toga. Logična je pretpostavka da je imao pripremljenu "odstupnicu". I samo još da se vratim na tamošnji teren. Po nekim mojim informacijama tamo su u blizini i nekakvi napušteni rudnici ili nekakove slične tvorevine koje su idealne za ovu situaciju. Eh, da! Mislim da je Bruce Willis pravi čovjek za rješavanje ove krize.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.