Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: zagi_5 ovu novu kuću je napravio na temeljima stare kuće, i čovjek koji je bio glavni kod ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-04-08, 14:09   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,825
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto
Re: Ivan Korade superstar

Citat:
Pravi autor: zagi_5 Pogledaj Poruke
ovu novu kuću je napravio na temeljima stare kuće, i čovjek koji je bio glavni kod gradnje kaže da nije jednu prostoriju zatrpao. Struka kaže da je jako teško otkriti postoji li nešto ispod

Pa kuda je ušao unutra, mora postojati ulaz...ako je preko 3000 ljudi nesposobno da otkrje dali se čovjek bez ruke i sa 150 klia nalazi negdje oko kuče onda stvarno u kurac...
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:15   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,477
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
Pa kuda je ušao unutra, mora postojati ulaz...ako je preko 3000 ljudi nesposobno da otkrje dali se čovjek bez ruke i sa 150 klia nalazi negdje oko kuče onda stvarno u kurac...
ja nekako nevirujem u tu priču sa skloništom ali ako ga tu i nađu taj se neće lako predati a i "sposoban" je na sve,vidili smo to nažalost na onom malom od 15 god.
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:21   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,825
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ja nekako nevirujem u tu priču sa skloništom ali ako ga tu i nađu taj se neće lako predati a i "sposoban" je na sve,vidili smo to nažalost na onom malom od 15 god.
Pa ako se neće predati bit će ubijen...Mislim da među ovih 3600 policajaca ima makar 25% koji će pucati od straha čim ga vide... Mislim da nema potrebe za strah ipak je on dijabetičar bez ruke sa 150 kg koji se več danima skriva i sigurno je iscrpljen. Svaki prosijčan policajac bi trebao biti sposoban da ga uhapsi kada ga locira.

E da...pa zar nije policija još prije par dana govorila kako ga je locirala..???
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:27   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,477
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
E da...pa zar nije policija još prije par dana govorila kako ga je locirala..???
to je rečeno za smirivanje šire mase i puka
nisu oni njemu ni blizu traga jer da jesi nije teško uhvatiti čovika bez ruke od 150 kg..

iskreno s ovim je hrvatska policija pokazala itekako svoju nesposobnost a i odužili su s podizanjem optužnice taman toliko da se ovaj negdi smisti
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:27   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 668
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

neće ga ubit samo tako...al on već sad ima sigurnih 40 godina zatvora. Locirala ga je policija u šumi sa onim termovizijskom kamerama al su navodno čekali naređenje za hapšenje pa su čekali jutro da po danu to obave i na kraju ništa...sve je to navodno
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:05   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,705
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

nakon onih 4 ubojstva pogotvo onog klinca od 15 godina onako brutalno...
kazu da je lik lociran u nekom sklonistu ispod zemlje
ako je to istina,nije glupost i samo mazanje javnosti
ja bi na prvi ulaz u tu rupu ubacia c4 i sravnia to sve u 3pm..
jebe me se za njegove herojske aktivnosti u domovinskom ratu...4 hladnokrvna ubojstva nisu za nikakvu kaznu u zatvoru,ovakvu stoku treba spalit na lomaci nasred trga...
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:35   #27 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ma sve su to gluposti, čovjeku pomaže netko iz MUP-a i MORH-a, jer teško da može sve sam...
Možda ista ekipa koja je išla u lov sa Markačem..
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 15:39   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 668
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

i ja sam mislio tak nešto! pa on ima poznanstava i pristaša koje ga zagovaraju. dovoljna je jedna krtica.
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 19:27   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,941
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

evo jedan prilagođeni vic

U Veliku Veterničku stigli policajci tražeći Korada. On se brzo sakrije u jedan duboki bunar. Pretraže policajci cijelo selo i okolicu, ali ništa ne nađu. I tako oni dođu do bunara i pričaju:
- Pa gdje bi mogao biti?
Policajac kaže:
- Možda je u šumi!
A čuje se jeka iz bunara: "Možda je u šumi!".
Nakon bezuspješne potrage po šumi vrate se oni i pričaju:
- Stvarno, pa gdje je?
Sad policajac pogleda u bunar i vikne:
- A možda je u bunaru!
A iz bunara se čuje: "Možda je u šumi!".
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 19:27   #30 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,931
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Pročitao sam prethodne postove i najviše se slažem s ovim što zagi piše jer je iz tog kraja i iz prve ruke poznaje i situaciju i teren.

Nemojte olako kriviti policajce, nije situacija tako jednostavna kako se čini na prvi pogled.
Korade je ratni veteran i general, što će reći da je čovjek velikog iskustva, znanja i sposobnosti, čovjek koji ima puno poznanstava, možda i puno "dužnika".

Čin koji je napravio je za svaku osudu tim više što nije napravljen u afektu već smišljeno iz osvete. Ako je on to smislio, smislio je i što i kako će raditi poslije toga. Logična je pretpostavka da je imao pripremljenu "odstupnicu".

I samo još da se vratim na tamošnji teren. Po nekim mojim informacijama tamo su u blizini i nekakvi napušteni rudnici ili nekakove slične tvorevine koje su idealne za ovu situaciju.

Eh, da! Mislim da je Bruce Willis pravi čovjek za rješavanje ove krize.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114