Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Eh, da! Mislim da je Bruce Willis pravi čovjek za rješavanje ove krize. ja bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-04-08, 19:35   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: Ivan Korade superstar

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Eh, da! Mislim da je Bruce Willis pravi čovjek za rješavanje ove krize.
ja bi više tipova na chuck norrisa
anthlone ljudino stara koliko god ti sad branio policiju ona u očima šire javnosti isapada u toj mjeri nesposobna da šalju oklopna vozila na čovika bez ruke a da se taj se čovik ne zove john rambo
iskreno mislim da bi se ova situacija u nekim zemljama riješila u 2 dana
zašto su kanisli za potjernicom
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 19:49   #32 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,880
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Razmišljao sam ozbiljno o Norrisu ali mi je Bruce nekako draži, prirodniji. On u svojim akcijama ponekad izvuče deblji kraj i zaradi poneku ogrebotinu, dok ovaj drugi nikad ništ -izgleda ko maneken nakon svojih borbi.

Razmišljao sam i o ovoj drugoj stvari koju si spomenuo. Za izdavanje potjernice su vjerojatno odgovorni oni malo viši, a ne policajci koji tumaraju po gudurama.

Zaista gadno, poražavajuće zvuči da 3500 policajaca ne može tjedan dana uhvatiti jednog čovjeka no ne treba ni tako pojednostavljeno gledati na stvari.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 21:40   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Ja isto mislim da bi za ovu akciju trebalo angažirati Alexa Mahonea iz Zakona Brace.
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 21:44   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,069
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

ma šta van je
jedino ga tommy lee jones može nać
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 06:34   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Teško je uvatiti nekoga tko je već sve isplanira i uvik je korak isprid a im ai jatake. Moj stav je da ima nekog u policiji te da mu ovaj javlja o poduzimanju akcija i češljanju terena. Osim toga ogromno je to područje, a možda je već van granica države.

Vi ovdje raspravljate o nesposobnosti policije a što kazati o našem ''slavnom generalu''?
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 08:07   #36 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,334
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
ma šta van je
jedino ga tommy lee jones može nać
Pošto je naša policija nesposobna da ga uhvati jedino logično rješenje bi bilo angažirati Stevena Segala..

On bi ga sigurno uhvatio, samo mu dajte kuhinjski nož, njemu drugo oružje ne treba...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 08:25   #37 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Teško je uvatiti nekoga tko je već sve isplanira i uvik je korak isprid a im ai jatake. Moj stav je da ima nekog u policiji te da mu ovaj javlja o poduzimanju akcija i češljanju terena. Osim toga ogromno je to područje, a možda je već van granica države.

Vi ovdje raspravljate o nesposobnosti policije a što kazati o našem ''slavnom generalu''?
ovo pitanje na kraju je stvarno bit svega.
prestrasno je kakva slika sad dopire o njemu.Ukoliko je istinita , a nema razloga za ne biti takva , onda je to sramota.Takvog covjeka treba podhitno sankcionirati.

mene samo zanima kako je moguce da netko jos tvrdi da covjek sa 1 rukom , dijabeticar , sa 15o kila , predpostavljam da ima problema i sa tlakom i sa srcem i sa koljenima ,sve vezano za tezinu , moze se skrivati i bjezati po sumi ?
Pa nije to zec

osobnog sam misljenja da je ili negdje vani vec..ili sve to gleda iz nekog full komfornog stana na ogromnom plazmi u 5.1 dolby sistemu
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 08:31   #38 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,334
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

sve on zna..

Pukanić: Koradu sam vidio jednom i to mi je bilo dovoljno za cijeli život

PREDSJEDNIK Nacional media grupe Ivo Pukanić u novom je broju svoga tjednika Nacional naveo kako je generala Ivana Koradu susreo jednom u životu, te kako mu je taj susret ostao u lošem sjećanju zbog Koradinog bahatog ponašanja.

Pukanić piše kako se jednog ljeta krajem 90-ih godina s prijateljima našao na večeri u jednom restoranu u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu, gdje je za susjednim stolom sjedilo generalsko društvo u kojem su se između ostalih nalazili generali Ivan Korade i Ante Gotovina. U istom je restoranu za trećim stolom sjedio istarski župan Ivan Jakovčić kojeg je general Korade također vrijeđao.

Neugodnosti, odnosno Koradino vrijeđanje Pukanića i Jakovčića počeli su nakon svega dvadesetak minuta provedenih na večeri.

"Već dobrano pripiti Korade počeo je neugodno dobacivati prema našem stolu, slati poljupce i cvijeće ženi koja je bila s nama u društvu, a mene otvoreno vrijeđati. Istodobno je počeo dobacivati i Jakovčiću za drugim stolom, koji se pravio da ne čuje što mu već pomalo razulareni Korade dobacuje. Situacija je iz sekunde u sekundu postajala sve napetija i trebala je samo iskra da se pretvori u izravni fizički napad. Bacio sam pogled i vidio da je i za generalskim stolom bilo svima neugodno. Osim Koradi, naravno", piše šef Nacionala te nastavlja kako je "već vidio naslove u sutrašnjim novinama o incidentu u Atlanti" u kojemu bi on sigurno ispao krivac.

"Gotovina Koradi očitao bukvicu"

Pukanić dalje navodi kako je Koradin ispad prekinuo general Ante Gotovina koji je "spasio cijelu stvar".

"On je očito jedini imao autoritet da s nekoliko riječi primiri Koradea i zakuje ga za stolac. Pred svima mu je očitao bukvicu, rekao da je pretjerao i neka zašuti te neka ne sramoti hrvatskoga vojnika i časnika takvim ponašanjem. I zaista, nakon Gotovinine intervencije Korade je ušutio, manji od makova zrna. Gotovina je ustao, došao do našega stola i ispričao se u ime svih", navodi Pukanić dodajući kako je general Gotovina nakon toga otišao do stola za kojim je sjedio istarski župan Jakovčić i ispričao mu se zbog incidenta koji je izazvao Korade

Pukanic je tip ka onaj Broj jedan u Alan Fordu - taj zna svih. Vjerojatno je i s Musolinijem pio kavu...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 09:33   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 841
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

...ja sam vidio Koradea u Mc Donaldsu na Krugama
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 10:43   #40 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,082
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

ulovili su ga konačno..........

u second hand shopu...........hehe
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114