| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Eh, da! Mislim da je Bruce Willis pravi čovjek za rješavanje ove krize. ja bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar ja bi više tipova na chuck norrisa ![]() anthlone ljudino stara koliko god ti sad branio policiju ona u očima šire javnosti isapada u toj mjeri nesposobna da šalju oklopna vozila na čovika bez ruke a da se taj se čovik ne zove john rambo ![]() ![]() iskreno mislim da bi se ova situacija u nekim zemljama riješila u 2 dana zašto su kanisli za potjernicom ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Ivan Korade superstar Razmišljao sam ozbiljno o Norrisu ali mi je Bruce nekako draži, prirodniji. On u svojim akcijama ponekad izvuče deblji kraj i zaradi poneku ogrebotinu, dok ovaj drugi nikad ništ -izgleda ko maneken nakon svojih borbi. Razmišljao sam i o ovoj drugoj stvari koju si spomenuo. Za izdavanje potjernice su vjerojatno odgovorni oni malo viši, a ne policajci koji tumaraju po gudurama. Zaista gadno, poražavajuće zvuči da 3500 policajaca ne može tjedan dana uhvatiti jednog čovjeka no ne treba ni tako pojednostavljeno gledati na stvari.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Ja isto mislim da bi za ovu akciju trebalo angažirati Alexa Mahonea iz Zakona Brace.
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Teško je uvatiti nekoga tko je već sve isplanira i uvik je korak isprid a im ai jatake. Moj stav je da ima nekog u policiji te da mu ovaj javlja o poduzimanju akcija i češljanju terena. Osim toga ogromno je to područje, a možda je već van granica države. Vi ovdje raspravljate o nesposobnosti policije a što kazati o našem ''slavnom generalu''?
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,334
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Pošto je naša policija nesposobna da ga uhvati jedino logično rješenje bi bilo angažirati Stevena Segala.. ![]() On bi ga sigurno uhvatio, samo mu dajte kuhinjski nož, njemu drugo oružje ne treba... ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Citat:
prestrasno je kakva slika sad dopire o njemu.Ukoliko je istinita , a nema razloga za ne biti takva , onda je to sramota.Takvog covjeka treba podhitno sankcionirati. mene samo zanima kako je moguce da netko jos tvrdi da covjek sa 1 rukom , dijabeticar , sa 15o kila , predpostavljam da ima problema i sa tlakom i sa srcem i sa koljenima ,sve vezano za tezinu , moze se skrivati i bjezati po sumi ? Pa nije to zec osobnog sam misljenja da je ili negdje vani vec..ili sve to gleda iz nekog full komfornog stana na ogromnom plazmi u 5.1 dolby sistemu ![]() ![]()
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,334
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar sve on zna.. ![]() Pukanić: Koradu sam vidio jednom i to mi je bilo dovoljno za cijeli život PREDSJEDNIK Nacional media grupe Ivo Pukanić u novom je broju svoga tjednika Nacional naveo kako je generala Ivana Koradu susreo jednom u životu, te kako mu je taj susret ostao u lošem sjećanju zbog Koradinog bahatog ponašanja. Pukanić piše kako se jednog ljeta krajem 90-ih godina s prijateljima našao na večeri u jednom restoranu u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu, gdje je za susjednim stolom sjedilo generalsko društvo u kojem su se između ostalih nalazili generali Ivan Korade i Ante Gotovina. U istom je restoranu za trećim stolom sjedio istarski župan Ivan Jakovčić kojeg je general Korade također vrijeđao. Neugodnosti, odnosno Koradino vrijeđanje Pukanića i Jakovčića počeli su nakon svega dvadesetak minuta provedenih na večeri. "Već dobrano pripiti Korade počeo je neugodno dobacivati prema našem stolu, slati poljupce i cvijeće ženi koja je bila s nama u društvu, a mene otvoreno vrijeđati. Istodobno je počeo dobacivati i Jakovčiću za drugim stolom, koji se pravio da ne čuje što mu već pomalo razulareni Korade dobacuje. Situacija je iz sekunde u sekundu postajala sve napetija i trebala je samo iskra da se pretvori u izravni fizički napad. Bacio sam pogled i vidio da je i za generalskim stolom bilo svima neugodno. Osim Koradi, naravno", piše šef Nacionala te nastavlja kako je "već vidio naslove u sutrašnjim novinama o incidentu u Atlanti" u kojemu bi on sigurno ispao krivac. "Gotovina Koradi očitao bukvicu" Pukanić dalje navodi kako je Koradin ispad prekinuo general Ante Gotovina koji je "spasio cijelu stvar". "On je očito jedini imao autoritet da s nekoliko riječi primiri Koradea i zakuje ga za stolac. Pred svima mu je očitao bukvicu, rekao da je pretjerao i neka zašuti te neka ne sramoti hrvatskoga vojnika i časnika takvim ponašanjem. I zaista, nakon Gotovinine intervencije Korade je ušutio, manji od makova zrna. Gotovina je ustao, došao do našega stola i ispričao se u ime svih", navodi Pukanić dodajući kako je general Gotovina nakon toga otišao do stola za kojim je sjedio istarski župan Jakovčić i ispričao mu se zbog incidenta koji je izazvao Korade Pukanic je tip ka onaj Broj jedan u Alan Fordu - taj zna svih. Vjerojatno je i s Musolinijem pio kavu... ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 28
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar ...ja sam vidio Koradea u Mc Donaldsu na Krugama ![]() ![]() ![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:08.

a