| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Nije smijesno, jer je mozda poginuo policajac. Daj barem promjenite naslov... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ivan Korade superstar Nemreš ga uhititi jer je on Jednoruki Jack! Jednostavno ga ne mogu uhapsiti jer mu ne mogu staviti lisičine. Ako će snimiti novu sezonu 24, glavni lik bi si trebao promjeniti ime. ne Jack Bauer nego Jack Corade. Govno debelo rabijatno, pijano i nasilno. To treba upucati kao bijesnog vepra. Serem se na onoga tko mu je podilazio i dao mu čin koji ne zaslužuje. Zadnji Uredio Vidolinho : 03-04-08 u 14:11. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Slažem se, mislim da bi ga on našao malo prije večernjeg dnevnika, tako da budu prva vijest... ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade superstar Citat:
vidim da je ova tema postale predmet šprdancije...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ivan Korade superstar Net.hr Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade s ovakvim pacijentom se ne pregovara oce izac ili nece nego se kuca sravni sa zemljom i snjim i sa svim pomagacima ako ih ima unutra...
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade Evo i ja sam taman čuo tu vijest... nešto mi u svemu nije jasno,kako to da je pronađen u vikendici blizu kuće kada su to područje pretraživali policajci nekoliko puta, a nisu ga do tada opazili... Znaju da je spreman na sve i opet pogine jedan policajac... Mislim da je imao doušnika koji mu je sve javljao...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.