| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Pokoj mu vječni.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade ma sve je to jadno i nikako obavljeno.Znali su da se nece lako predat i svjedno nisu sprijecili nove zrtve.Tu se pokazala i nesposobnost i neucimkovitost policije.Sramota S takvima nema pregovora. Bez razloga je poginuo policajac a i njega je trebalo zivog uhvatit a ne pustit ga da si skrati muke.Trebao je trunut u zatvoru.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... Zadnji Uredio mrkyblu : 03-04-08 u 17:11. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade Ma nikom ne smeta što je on mrtav nego što je jedan policajac ubijen
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #56 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Ivan Korade i sad će reć ptsp, a to što je bio divljak i huligan i prije rata, te bahato i glupo stvorenje za vrijeme rata (kojeg se bojao i sam Tuđman, tj ti i takvi su se oteli kontroli i njima nitko nije mogao zapovijedati, ja konkretno znam čovijeka koji mi je ispričao koje je strahove prošao jer je radio u vojnoj policiji i dobili su naređenje od tuđmana da ga idu uhitit jer je on i njegova postrojba izmasakrirala nekog sis-ovca jer je napisao loše izvješće o njima)
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ivan Korade Ma takvih još ima u ovoj državi koliko hočeš. Srećom, 1 idiot manje. Danas nam neki (navodno) branitelj na peticiji za referendum o NATO-u dođe i kaže kako nam ne treba referendum, moramo u NATO i treba poslati svu mladež Hrvatske u Afganistan i Irak da izginu tamo. Naglasio je par puta svu mladež. Ljudi su ga samo zgroženo gledali jer se derao da ga se čulo u cijeloj Slavoniji. I to osoba koja tvrdi da je BRANILA HRVATSKU! ![]() Jel i taj sad nije zaslužio da dobije metak u čelo?! ![]() Mislim da je i krajnje vrijeme da se u zakon uvede >>smrtna kazna<< ja bih sigurno podržao stranku koja god da iznese taj stav. Zadnji Uredio Birtija : 03-04-08 u 22:42. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.

Grijesiti je ljudski ...