| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivan Korade u Znanost forumu; Sve samo ne pokoj vječni jer ga nije zaslužio čovjek koji je na ovakav način ubio pet ljudi.....general...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sve samo ne pokoj vječni jer ga nije zaslužio čovjek koji je na ovakav način ubio pet ljudi.....general...ne...gospodin...ne.....sramota ovog ionako obilježenog naroda teretom gluposti...da. Trebali su ga živoga uhvatiti i suditi mu po slovu zakona, ovako je puno toga ostavljeno praznom prostoru i plodnom tlu za razna pametovanja i spekulacije da od njega napravi posthumno heroja još jednom.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 362
![]() ![]() | Re: Ivan Korade A gdje mu je sad ucviljena zena koja je napadala novinare i tvrdila da njen Muzic nije takav da on nikada ne bi ubio i sl. Gdje je sad ta rospija ? Iza sebe ostaviti 5-ero mrtvih.....NISTA NIJE BOLJI OD SRDJANA MLADJANA. Okorjeli kriminalac.
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade Korade je samo jedan, takvih ima masa, a brane se svi PTSP-om. Čast i poštenje Hrvatskih vojnika koji su se borili i živote dali za Hrvatsku polako i nezaustavljivo se topi i nestaje. Braniteljske udruge se svađaju oko novca koji daje država, oko objave lista branitelja, pa ljudi na što smo to mi pali, na koje niske grane. Pravi branitelji žive u bijedi i siromaštvu, vidili ste Koradeovu kuću, Čermak proda Tiffon, svi generali prebogati i ostali viši časnici. Pa nije ni čudo što je Korade poludija jer mu je bilo predobro, a to što se borija u ratu i izgubija ruku pa nije samo on. Žalim za onim ljudima koje je pobija i policajcem koji je obavlja svoju dužnost, vjerovatno za crkavicu od plaće.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ivan Korade I sad se još pljuje na SDP što je ukinio prava braniteljima. kakvim braniteljima?! Ovakvim ubojicama?! Pravi branitelji dobivaju naknadu da jedva preživljavaju, a lažni putuju svijetom u jahtama i avionima. Idu i uživaju u svom prekrasnom životu nakon što su "kao obranili" našu zemlju. Neki lažni branitelji prave društvo Sanaderu u svojim foteljama. Prije sam imao negativan stav o SDP-u zbog spuštanja prava branitelja, ali više nemam. Neka su! Jedino mi još ostaje negativna točka oko radničkih prava. Za porodiljne naknade shvačam potez, jer su veće šanse da će žena dobiti posao i ostati na njemu ako je manja naknada nego veća, jer to ide poslodavcu iz đepa. |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Ivan Korade Citat:
A ovo što si napisao o trudnicama je još jedan biser iz tvoje zbirke. Stvarno više nego logično. Slažem se s Toninijem. Generali (većina) su bili odabrani u onih 200 reprezentativnih obitelji. Većina je svoj položaj iskoristila za osobno bogaćenje i slove kao "najodličniji muževi" društva, a u stvari ... No to nije razlog da se baca ljaga na sve branitelje. Mnogi pate i sada. Ne, nikako nije razlog.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #66 (permalink) | ||
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,348
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade NE, ta osoba ne zaslužije pokoj vječni, njega bi trebalo javno spaliti a ne pokopati... Citat:
Citat:
Zašto se uvijek naglašava kada se spominje Korade, general, a zašto ga se ne oslovljava kao monter centralnog grijanja, jadna je ova država kada su takvi dobili čin generala...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | ||
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade Citat:
Što ćeš, i ljudski organizam uz sve dobro što stvori ipak stvori i govno...tako da i našoj državi i vojsci dozvoljavam da tu i tamo stvori neki nus-proizvod... | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Korade Da samo sto kako sad stvari stoje vise je tih nus-proizvoda i govana nego normalnih postenih ljudi....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #69 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Ivan Korade Citat:
Citat:
Zašto se ne ističe za Blagu Zadru da je strojar? Meni je drago da su neki ovu tragediju iskoristili da mogu govorit protiv svega hrvatskog. Na temi o Ivanu Koradi spominje se tzv. 200 obitelji. Krasno. Evo, amo ih raskrinkat. Ja počinjem sa jedinim prezimenom kojeg znam (zahvaljujući Ćirilici)- Todorić! Još 199. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:53.

Grijesiti je ljudski ...