Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Ivica Kirin: Neću dati ostavku! u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: Kirin je ponovio kako su novinari netočno prenijeli njegove riječi, poručivši Staziću da nije ovlašten ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-07, 12:44   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Ivica Kirin: Neću dati ostavku!

Jutarnji.hr

Citat:
Kirin je ponovio kako su novinari netočno prenijeli njegove riječi, poručivši Staziću da nije ovlašten govoriti u ime internetske javnosti. Stazićeve učestale napade ocijenio je kao potvrdu kuloarskih informacija da videoklipove na YouTube šalje SDP, a zastupnika je optužio i da mu nije stalo do istine i digniteta Sabora.

vidim da se sprema novi "Kiro prosviro" ...

Citat:
Još jednom je ponovio da nitko u policiji nije istraživao izvor materijala s YouTubea, te da takvu istragu ne može naložiti ministar nego ovlaštena osoba u policiji, na temelju sudskog ovlaštenja. Komentirajući Kirinove jezične gafove, SDP-ovi zastupnici u sabornicu su danas došli odjeveni u majice s natpisom "Jubito".
OĆEMO SLIKE!!!!!!!! ok, ovo je stvarno izvrsna fora ... to želim vidit čim prije

Zastupnici u 'Jubito' majicama traĹľili ostavku Ivice Kirina - DNEVNIK.hr

evo video!!!!!!! (druga polovica izvještaja)
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 12:51   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Ivica Kirin: Neću dati ostavku!

Kako je taj čovjek glup, to je nevjerovatno! Pa taj bi danas samo zbog političkih veza prošao 1. razred osnovne škole! Taj nije prosviro, on je rođen prosviran!
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 13:26   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Joj, ovo je presmiješno Žalosno je jedino to da oporba može tražiti smjenu ovog ili onog ministra, ali "vladajući" su toliko bahati i uvjereni u svoju "istinu" da tu nikakvi argumenti ne pomažu.
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 14:34   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A čuj, ministri iz te oporbe očito nisu otišli u mirovinu kada su demokratski smijenjeni (Pančić je navodno potpisivao dokumente za nabavu nakon što je smjenjen i novi ministar bio na funkciji), pa ne vidim zašto bi se Kirin micao zato što to oni žele.

s druge strane, nama je očito divno u državi kada je ovo glavna zanimacija oporbe- gotovo je jednako zabavno kao i kad su Opačićka i druge kokoši izmišljale da ih prate tajne službe pa nije bilo snošenja nikakve ni moralne ni druge odgovornosti. Kiro je bar glup i ne može si pomoći- one su bile podmukle...
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 14:40   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Kiro je bar glup i ne može si pomoći- one su bile podmukle...
super .. baš mi drago kaj je on prirodno glup, a ne izmišlja .. stvarno izvrsne kvalifikacije za ministra unutarnjih poslova - prirodno glup ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 14:51   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
s druge strane, nama je očito divno u državi kada je ovo glavna zanimacija oporbe[/i]...

Ovo i treba trenutno biti jedna od glavnih tema. Ne zato što je Kiro budaletina nego zato što je jasno i glasno rekao kako policija provodi istragu o stavljanju njegovih budalaština na "Jubito".

Citat:
A čuj, ministri iz te oporbe očito nisu otišli u mirovinu kada su demokratski smijenjeni (Pančić je navodno potpisivao dokumente za nabavu nakon što je smjenjen i novi ministar bio na funkciji), pa ne vidim zašto bi se Kirin micao zato što to oni žele.
[/i]...

Može pojašnjenje molim te?
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 14:54   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Jbg, tu je i ne možeš mu niš', kao ni ijednom drugom ministru... Po meni on u zgradu vlade bi mogao ući jedino kao osiguranje, a ne član vlade, ali mi nitko nije dao mandat za sastavljanje vlade.

Jedino mi diže živac to cirkusiranje SDP-ovaca i njihovo gotovo bezobrazno licemjerje, kao kad je nedavno Antičevićka (valjda kao bivša ministrica pravosuđa) prozivala Kalmetu zbog vozača, da je morao znati pa je odgovoran. Mislim to je malo previše, ako se sjetimo čime se njen muž basvio pa ona navodno nije imala pojma...

Ibort- pojašnjenje za Pančića? To je bilo aktuelno nakon promjene vlasti, a kako je počeo bučiti oko Kalmete, ovaj je to opet počeo povlačiti po medijima... Kako rekoh, nakon što je HDZ sastavio svoju vladu (još jeno 10-20 dana) Pančić je navodno nastavio bez njihova znanja potpisivati ugovore za javnu nabavu nekih stvari (iako više nije bio ministar), i ti dokumenti navodno postoje pa se cijela stvar kao može i dokazati.

Zadnji Uredio Wolf-HR : 13-06-07 u 14:59.
Wolf-HR je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 15:36   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 946
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Jedino mi diže živac to cirkusiranje SDP-ovaca i njihovo gotovo bezobrazno licemjerje, kao kad je nedavno Antičevićka (valjda kao bivša ministrica pravosuđa) prozivala Kalmetu zbog vozača, da je morao znati pa je odgovoran. Mislim to je malo previše, ako se sjetimo čime se njen muž basvio pa ona navodno nije imala pojma...
Znala je ona što joj muž radi...Istraga je pokazala je ona (Antičevićka) nevina kao i njezin muž...
Moje mišljenje je sljedeće: uopće mi nije bitno da li je Kalmeta znao da mu je vozač kamatar i da je za plaću od cca 4-5 tisuća kuna uspio sagraditi kuću od cca 2-3 milijuna eura i osnovati firmu sa 20 zaposlenih (iako mislim da je znao), već je stvar u tome što je trebao (Kalmeta) kada je saznao za to podnjeti ostavku iz moralnih (ili etičkih, ili političkih razloga) - tako je napravila Antičevićka kada je otvorena istraga protiv njenog muža: podnjela je ostavke na sva stranačka mjesta i kada je istraga završila (i utvrdila da je nevina) vratila se natrag....

Citat:
Ibort- pojašnjenje za Pančića? To je bilo aktuelno nakon promjene vlasti, a kako je počeo bučiti oko Kalmete, ovaj je to opet počeo povlačiti po medijima... Kako rekoh, nakon što je HDZ sastavio svoju vladu (još jeno 10-20 dana) Pančić je navodno nastavio bez njihova znanja potpisivati ugovore za javnu nabavu nekih stvari (iako više nije bio ministar), i ti dokumenti navodno postoje pa se cijela stvar kao može i dokazati.
Znači ti vjeruješ Sanaderu? Mislim, to je on i samo on rekao i onda je to istina...Nitko nije nikakve dokaze vidio...Samo je to Sanader par puta rekao i odmah je to istina

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 15:52   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Vjerujem mu isto kao što ti vjeruješ Pančiću kad priča da ima papire...

U optužbe sam spreman povjerovati kada je riječ o financijskim malverzacijama (a kod Pančića je o tome riječ) jer znam da su i jedni, i drugi, i treći najskloniji se baviti upravo tim djelatnostima! Mislim, zar vjerujemo da se prije izbora kolju k'o psi zato da bi došli u poziciju pomoći nama (a ne sebi)?!?
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 15:52   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Između smjene dvije vlade ona bivša ima tehnički mandat , u tom slučaju izdavanje takvih naloga potpuno je normalno. A ja ni uz najbolju volju ne mogu shvatiti kako je to Pančić mogao potpisivati bilo kakve ugovore u vijeme kad je nova vlada preuzela ministarstva. Pa to je nebuloza.

Ako HDZ ima takve dokumente (a opet kažem - nije mi jasno kako bi to izgledalo) onda ne znam šta ih spriječava da ih objave.

Gubitnička situacija za HDZ kako god okrenu. Afere s Kalmetom i Kirinom donose im puno štete , a Ivo je valjda zaključio da mu je bolje okrenuti se pljuvačkoj strategiji nego smjenjivati ministre u 5 do 12.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dati, ivica, kirin, necu, ostavku

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113