| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ivica Kirin: Neću dati ostavku! u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: Kirin je ponovio kako su novinari netočno prenijeli njegove riječi, poručivši Staziću da nije ovlašten ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned | Ivica Kirin: Neću dati ostavku! Jutarnji.hr Citat:
vidim da se sprema novi "Kiro prosviro" ... Citat:
![]() Zastupnici u 'Jubito' majicama traĹľili ostavku Ivice Kirina - DNEVNIK.hr evo video!!!!!!! (druga polovica izvještaja) | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivica Kirin: Neću dati ostavku! Kako je taj čovjek glup, to je nevjerovatno! Pa taj bi danas samo zbog političkih veza prošao 1. razred osnovne škole! Taj nije prosviro, on je rođen prosviran! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivica Kirin: Neću dati ostavku! Joj, ovo je presmiješno Žalosno je jedino to da oporba može tražiti smjenu ovog ili onog ministra, ali "vladajući" su toliko bahati i uvjereni u svoju "istinu" da tu nikakvi argumenti ne pomažu. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivica Kirin: Neću dati ostavku! A čuj, ministri iz te oporbe očito nisu otišli u mirovinu kada su demokratski smijenjeni (Pančić je navodno potpisivao dokumente za nabavu nakon što je smjenjen i novi ministar bio na funkciji), pa ne vidim zašto bi se Kirin micao zato što to oni žele. s druge strane, nama je očito divno u državi kada je ovo glavna zanimacija oporbe- gotovo je jednako zabavno kao i kad su Opačićka i druge kokoši izmišljale da ih prate tajne službe pa nije bilo snošenja nikakve ni moralne ni druge odgovornosti. Kiro je bar glup i ne može si pomoći- one su bile podmukle...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Ivica Kirin: Neću dati ostavku! Citat:
Ovo i treba trenutno biti jedna od glavnih tema. Ne zato što je Kiro budaletina nego zato što je jasno i glasno rekao kako policija provodi istragu o stavljanju njegovih budalaština na "Jubito". Citat:
Može pojašnjenje molim te?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivica Kirin: Neću dati ostavku! Jbg, tu je i ne možeš mu niš', kao ni ijednom drugom ministru... Po meni on u zgradu vlade bi mogao ući jedino kao osiguranje, a ne član vlade, ali mi nitko nije dao mandat za sastavljanje vlade.Jedino mi diže živac to cirkusiranje SDP-ovaca i njihovo gotovo bezobrazno licemjerje, kao kad je nedavno Antičevićka (valjda kao bivša ministrica pravosuđa) prozivala Kalmetu zbog vozača, da je morao znati pa je odgovoran. Mislim to je malo previše, ako se sjetimo čime se njen muž basvio pa ona navodno nije imala pojma... Ibort- pojašnjenje za Pančića? To je bilo aktuelno nakon promjene vlasti, a kako je počeo bučiti oko Kalmete, ovaj je to opet počeo povlačiti po medijima... Kako rekoh, nakon što je HDZ sastavio svoju vladu (još jeno 10-20 dana) Pančić je navodno nastavio bez njihova znanja potpisivati ugovore za javnu nabavu nekih stvari (iako više nije bio ministar), i ti dokumenti navodno postoje pa se cijela stvar kao može i dokazati.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 13-06-07 u 14:59. |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 946
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivica Kirin: Neću dati ostavku! Citat:
Moje mišljenje je sljedeće: uopće mi nije bitno da li je Kalmeta znao da mu je vozač kamatar i da je za plaću od cca 4-5 tisuća kuna uspio sagraditi kuću od cca 2-3 milijuna eura i osnovati firmu sa 20 zaposlenih (iako mislim da je znao), već je stvar u tome što je trebao (Kalmeta) kada je saznao za to podnjeti ostavku iz moralnih (ili etičkih, ili političkih razloga) - tako je napravila Antičevićka kada je otvorena istraga protiv njenog muža: podnjela je ostavke na sva stranačka mjesta i kada je istraga završila (i utvrdila da je nevina) vratila se natrag.... Citat:
![]() | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivica Kirin: Neću dati ostavku! Vjerujem mu isto kao što ti vjeruješ Pančiću kad priča da ima papire... ![]() U optužbe sam spreman povjerovati kada je riječ o financijskim malverzacijama (a kod Pančića je o tome riječ) jer znam da su i jedni, i drugi, i treći najskloniji se baviti upravo tim djelatnostima! Mislim, zar vjerujemo da se prije izbora kolju k'o psi zato da bi došli u poziciju pomoći nama (a ne sebi)?!? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Ivica Kirin: Neću dati ostavku! Između smjene dvije vlade ona bivša ima tehnički mandat , u tom slučaju izdavanje takvih naloga potpuno je normalno. A ja ni uz najbolju volju ne mogu shvatiti kako je to Pančić mogao potpisivati bilo kakve ugovore u vijeme kad je nova vlada preuzela ministarstva. Pa to je nebuloza. Ako HDZ ima takve dokumente (a opet kažem - nije mi jasno kako bi to izgledalo) onda ne znam šta ih spriječava da ih objave. Gubitnička situacija za HDZ kako god okrenu. Afere s Kalmetom i Kirinom donose im puno štete , a Ivo je valjda zaključio da mu je bolje okrenuti se pljuvačkoj strategiji nego smjenjivati ministre u 5 do 12.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dati, ivica, kirin, necu, ostavku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

Po meni on u zgradu vlade bi mogao ući jedino kao osiguranje, a ne član vlade, ali mi nitko nije dao mandat za sastavljanje vlade.