Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Ivina realnost ... i Bilićevo uvlačenje u Znanost forumu; http://www.index.hr/vijesti/clanak/v...vo/351245.aspx Citat: U tom dakle jednosatnom propagandnom spotu, koji je uvelike ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-06-07, 08:15   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Ivina realnost ... i Bilićevo uvlačenje

http://www.index.hr/vijesti/clanak/v...vo/351245.aspx

Citat:
U tom dakle jednosatnom propagandnom spotu, koji je uvelike podsjetio na televizijske nastupe partijskih sekretara u 80-ima, premijer je, sa šakom podignutom poluvisoko, obznanio građanima kako se ne moraju brinuti, jer imaju "svog čovjeka", koji rado prihvaća tu "tešku i odgovornu zadaću služenja" Hrvatima.
svi se oni žrtvuju za nas ... a nama tako dobro ...

Citat:
Bilić je čak i počeo potpuno izvan svog stila i čak postavio neka pitanja, pa i pitanja koja su za premijera mogla biti pomalo neugodna. No, Sanader je odmah odbio svaku insinuaciju o tome da bi za rasap u HFP-u trebao odgovarati ma i jedan od četiri ministra koji sjede u Upravnom odboru te institucije. Naime, operacija čije smo "spektakularne rezultate" vidjeli jučer, bespoštedna je i opsežna, dugoročna i hrabra, i da je ijedan od ministara upao u "mrežu" nadzora, i protiv njega bi bila nastavljena istraga. Naravno, to se nije dogodilo, pa su svi koji zahtijevaju smjenu ministara, po premijeru, "zabili autogol". Tu je Bilić zapravo stao s daljnjim pitanjima i oko ove afere, a i oko korupcije uopće, iako je upravo frapantna razina afera samo u zadnjih godinu i pol dana: Brodosplit, Kameningrad, Verona, cesta D 502...
količina korupcijskih afera je stvarno zabrinjavajuća, a u sve navedene su umiješani najviši predstavnici vlasti ... uključujući Sanadera (Verona)

Citat:
Možda je najsmješniji i najbesmisleniji trenutak bio kad je Bilić Sanadera upitao o tome hoće li kažnjavati zločince iz Bleiburga (jer je to pitanje koje zanima naše građane), a ovaj održao nepovezanu tiradu o nekakvim okovima prošlosti i podjelom obitelji.
koga više briga za Bleiburg ... to je bilo prije 60 ili više godina ... i ne znam koga se više ima kažnjavat kad su valda svi poumirali .... to je stvarno jako bitno pitanje ....

Citat:
Ne bismo željeli biti zlobni, ali znakovito je da je Sanader za mjesto povratka na HRT, nakon virtualnog pogreba koji mu je u prosincu u "Otvorenom" priredio Mislav Bago, izabrao upravo ovog proponenta dosadnih, beskičmenih komentara i revivala udri-me-lopatom-novinarstva. Jednostavno, kad imate emisiju u kojoj vas voditelj oslovljava s "gospodine predsjedniče", iako vam je službena protokolarna titula "gospodine predsjedniče Vlade", onda je takav sajam taštine najbolje mjesto na kojemu ćete oprati svoj ukaljani ugled. Da ponovimo, vratio se Ivo.
slažem se ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 08:37   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,078
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Ivina realnost ... i Bilićevo uvlačenje

Gledao sam dio ovoga sinoć i stvarno je bilo ljigavo, pa sam odustao.

Odustao sam kad je Ivo rekao da političari (ministri) u Upravnom odboru nemaju nikakvu odgovornost (provodila se istraga i do njih se nije došlo, prema tome ...) pa mi moralnu.

Kako bi oni uopće mogli znati što se "ispod njih" događa kad su dovoljno opterećeni brinući se da im naknada za članstvo u Upravnom odboru uredno sjeda na račun.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 10:46   #3 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

znači ja ako nešto zakenjam, a ne znam da je to kažnjivo zakonom nisam kriv, svašta
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 15:49   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 923
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Samo jedanispravak:

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Kako bi oni uopće mogli znati što se "ispod njih" događa kad su dovoljno opterećeni brinući se da im naknada za članstvo u Upravnom odboru uredno sjeda na račun.
To nije istina...Naime, ministri ne dobivaju niti kune za to što su članovi (ili predsjednici) nadzornih, upravnih i sličnih odbora...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bilicevo, ivina, realnost, uvlacenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108