Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? u Znanost forumu; budala pukanić odmah išao u otvoreno brbljat gluposti,kako mu je metak prošao centimetar od glave,kako ovo,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-04-08, 00:09   #11 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,612
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989
Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata?

budala pukanić odmah išao u otvoreno brbljat gluposti,kako mu je metak prošao centimetar od glave,kako ovo,kako ono..........jedno je sigurno,ne bi on nosio pištolj u ruksaku da ne zna da mu netko prijeti
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 00:15   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-07
Godina: 32
Poruka: 48
redalert se izdvaja iz mase

...napad nepoznatog mrge od 195 cm i 120 kg...znači i mjerio se prije strašnog atentata. ...krvne grupe A+, plavih očiju, skuplja salvete i postere. Give me a break.

....bio jednom strip MIRKO I SLAVKO Poznat po legendarnom pokliću "Pazi Mirko, metak!" A ovaj na to: Hvala Slavko,spasio si mi život." Evo, to je taj kontekst. Jedan profi da na par metara promaši pa onda da mu se pištolj zaglavi.... ma molim )))) Stari Rimljani znali su reći Nomen est omen!!

I još nešto :
NCL MEDIA GRUPA D.O.O.

Ivo Pukanić
Funkcija predsjednik uprave
Ovlaštenje zastupa pojedinačno i samostalno
Ida Šagovac
Funkcija član uprave
Ovlaštenje zastupa zajedno s predsjednikom uprave <----------------- samo s predsjednikom ha ha ha
Sina Karli
Funkcija član uprave
Ovlaštenje zastupa društvo pojedinačno i samostalno <------------- E a Sina karli moze sve sama

Nije ni cudo da je Mirijana pogodila u Vrapče!!
redalert je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 06:34   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Komentirati ovo je vrlo teško, možda je samo scena samog Pukanića, možda zastrašivanje a možda i istina, pokušaj likvidacije. Ne mogu prosuditi. Profići koji likvidiraju ne rade baš tako, sve izgleda naivno. Ne znam.
Osim toga znam da policija izdaje dozvole za posjedovanje oružja koje držite doma a posebna se izdaje za nošenje oružja. Ne znam zašto ga je drža u ruksaku ako je znao da mu se prijeti. Šta mislite kako to izgleda otvarati ruksak vaditi pištolj, to traje a ovaj isprid tebe. Malo čudno.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 08:03   #14 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,334
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Gledam sinoć otvoreno na ovu temu...

Pukanić je uglavnom držao monolog i vodio glavnu riječ i pošeno izvrijeđao i HTV i udrugu b.a.b.e.

Koja je on lilčnost da mu HTV i Bago daju toliki prostor na televiziji nije mi jasno?
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 08:04   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 28
Poruka: 558
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase

A s kakvim ljudima ima posla, bilo je samo pitanje vremena....
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 08:30   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,655
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Malo mi to sve prenaivno.Za osobu koja je bila u strahu zivot upamtio je malo previse detalja , a da ga je netko i htio ubiti kolika je snsa da promasi iz tolike blizine smjesno.....A i nakon svega sto je prozivio odmah ujutro davat izjave za tv potpuno smireno ma daj....Sve je to samo dobro osmisljena prica bar tako zvuci....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 08:33   #17 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,334
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Meni sva ta priča oko pokušaja atenttata ne drži vodu, previše se tu stvari poklapa...

Pištolj zablokirao, izbjegao metak naglim saginjanjem, u djeliću sekunde vadi pištolj iz rusaka i puca u zrak...

Pa jebote kao da je supermen..
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 08:58   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,655
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

upravo tako...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 20:48   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
Sule_86 se izdvaja iz mase

Puki je Matrix jebote....
Pištolj se zablokiro kad je vidio kak se Puki izmigoljio....
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 14:19   #20 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ma daj, čitao sam nacional jučer i umirao od smijeha. veću hrpu sranja dugo nisam pročitao.

kao, rekonstrukcija cijele situacije u desetinku sekunde preciznosti. prvo mu je tip s pol metra propustio prosuti mozak, promašio, a sekundu kasnije kad ga je opet imao na ziceru, zaglavi mu se pištolj.

evo linka, vidite sami:

Svirepi pokušaj ubojstva u Ilici &ndash; NACIONAL

Zadnji Uredio ševa : 18-04-08 u 14:22.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114