| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? u Znanost forumu; budala pukanić odmah išao u otvoreno brbljat gluposti,kako mu je metak prošao centimetar od glave,kako ovo,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? budala pukanić odmah išao u otvoreno brbljat gluposti,kako mu je metak prošao centimetar od glave,kako ovo,kako ono..........jedno je sigurno,ne bi on nosio pištolj u ruksaku da ne zna da mu netko prijeti
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 32
Poruka: 48
![]() | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? ...napad nepoznatog mrge od 195 cm i 120 kg...znači i mjerio se prije strašnog atentata. ...krvne grupe A+, plavih očiju, skuplja salvete i postere. Give me a break. ![]() ....bio jednom strip MIRKO I SLAVKO Poznat po legendarnom pokliću "Pazi Mirko, metak!" A ovaj na to: Hvala Slavko,spasio si mi život." Evo, to je taj kontekst. Jedan profi da na par metara promaši pa onda da mu se pištolj zaglavi.... ma molim )))) Stari Rimljani znali su reći Nomen est omen!!I još nešto : NCL MEDIA GRUPA D.O.O. Ivo Pukanić Funkcija predsjednik uprave Ovlaštenje zastupa pojedinačno i samostalno Ida Šagovac Funkcija član uprave Ovlaštenje zastupa zajedno s predsjednikom uprave <----------------- samo s predsjednikom ha ha ha Sina Karli Funkcija član uprave Ovlaštenje zastupa društvo pojedinačno i samostalno <------------- E a Sina karli moze sve sama ![]() Nije ni cudo da je Mirijana pogodila u Vrapče!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? Komentirati ovo je vrlo teško, možda je samo scena samog Pukanića, možda zastrašivanje a možda i istina, pokušaj likvidacije. Ne mogu prosuditi. Profići koji likvidiraju ne rade baš tako, sve izgleda naivno. Ne znam. Osim toga znam da policija izdaje dozvole za posjedovanje oružja koje držite doma a posebna se izdaje za nošenje oružja. Ne znam zašto ga je drža u ruksaku ako je znao da mu se prijeti. Šta mislite kako to izgleda otvarati ruksak vaditi pištolj, to traje a ovaj isprid tebe. Malo čudno.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,334
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? Gledam sinoć otvoreno na ovu temu... Pukanić je uglavnom držao monolog i vodio glavnu riječ i pošeno izvrijeđao i HTV i udrugu b.a.b.e. ![]() Koja je on lilčnost da mu HTV i Bago daju toliki prostor na televiziji nije mi jasno? ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? Malo mi to sve prenaivno.Za osobu koja je bila u strahu zivot upamtio je malo previse detalja , a da ga je netko i htio ubiti kolika je snsa da promasi iz tolike blizine smjesno.....A i nakon svega sto je prozivio odmah ujutro davat izjave za tv potpuno smireno ma daj....Sve je to samo dobro osmisljena prica bar tako zvuci....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,334
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? Meni sva ta priča oko pokušaja atenttata ne drži vodu, previše se tu stvari poklapa... Pištolj zablokirao, izbjegao metak naglim saginjanjem, u djeliću sekunde vadi pištolj iz rusaka i puca u zrak... Pa jebote kao da je supermen..
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? ma daj, čitao sam nacional jučer i umirao od smijeha. veću hrpu sranja dugo nisam pročitao. kao, rekonstrukcija cijele situacije u desetinku sekunde preciznosti. prvo mu je tip s pol metra propustio prosuti mozak, promašio, a sekundu kasnije kad ga je opet imao na ziceru, zaglavi mu se pištolj. ![]() evo linka, vidite sami: Svirepi pokušaj ubojstva u Ilici – NACIONAL
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) Zadnji Uredio ševa : 18-04-08 u 14:22. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:14.

...krvne grupe A+, plavih očiju, skuplja salvete i postere. Give me a break.