| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? u Znanost forumu; Čuo sam jednu prilično uvjerljivu teoriju.... Naime, neuspjeli atentator na famoznog Pukyja je nitko drugi nego Mišo Kovač . Jedino ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 60
![]() | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? Jadni Kovac,sta on jadan vise moze ???? Ja imam jednu drugu teoriju a tko kaze da Pukanic nije kod sebe imao dva pistolja ? Prvo je sa jednim pucao u izlog i onda ga bacio na ulicu a poslje je izvadio drugi i sa njim pucao u zrak ?Jasno napadaca je izmislio ! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? a do sada ak je i bilo baruta taj barut u kanalizaciju otprho....mislim ono...ovo je jedan od najsmjesnijih atentata...a za taj zujeci metak pored glave mogu rec samo - corka...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: IVO PUKANIĆ-pokušaj atentata? pukanić je budala nad budalama......sad diže neke tužbe protiv države,pravi se da je on neka faca da on nešto znači u hrvatskoj,on ništa ne znači..........da je njega onaj htio ubiti on bi ga ubio i bok a tamo neke priče da je napadaču zaštopao pištolj neka ostavi za malu djecu...također to uopće nije bio atentat,kakav je to atentat gdje napadač prilazi pukaniću na nekoliko metara usred najvažnije ulice u zagrebu,to je obični napad oružjem,samo što je tu pukanić sretno prošao........atentat vam je likvidacija đinđića...i dan danas ne bi otkrili atentatora da nije bio izdan od svojih ljudi koji su bili pritisnuti od srpskih glavešina(dalo bi se tu puno pričati)
__________________ Nikad nemoj čekati princa na bijelom konju, Obično naiđe konj u bijelom bmw-u. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.